Home - Články - Výjimečné schopnosti! - Soňa, 49 let, Přerov

Výjimečné schopnosti! - Soňa, 49 let, Přerov

sdílet článek na facebooku
vloženo 30. 12. 2012
Výjimečné schopnosti! - Tajemný příběh - Soňa, 49 let, Přerov



Dobrý den,

tímto bych chtěla reagovat na sen paní Jiřiny, kdy ji navštívil Karel Svoboda v den jeho úmrtí. I mne se stalo něco podobného. V neděli v podvečer, kdy se stala tato tragédie, jsem si pustila koncert Karel Svoboda 65 let. Rodina si dělala neustále ze mě srandu, protože jsem několikrát tlumočila slova Venduly Svobodové "Karle, mám tě ráda".

Na druhý den ráno, když jsem zapnula rádio, první zpráva byla o jeho úmrtí. Dlouho jsem se nemohla z této zprávy vzpamatovat (vlastně dodnes), měla jsem pocit jako by mne opustil blízký člověk.

NÁŠ TIP: Set run Dřevo, v sáčku - runy nám pomohou nahlédnout do budoucnosti! Díky nim pochopíte, co se kolem vás děje a poradí vám, co dělat dál! Objednávejte ZDE!

V roce 2002 asi květen, červen.... jsem měla také zajímavý sen, který si dodnes před spánkem neustále přemítám.

Fotolia_tajemyn_pribeh_Sona_31.12.12.jpg.jpgLožnici jsme měli v podkroví. Vedle mé postele vedly schody na půdu. A právě pod těmito schody jsem viděla anděla, který vedle mě pokládá velký kufr na zem. Protože jsme v té době řešili s manželem finance, vysvětlovala jsem si to tak, že anděl mě konečně vyslyšel a nějakým způsobem se finanční problémy vyřeší. Dnes mám v tom asi jasno. V srpnu jsem se ze dne na den odstěhovala od bývalého manžela. Takže kufr znamenal stěhování.

Nevím, zda mám nějaké výjimečné schopnosti. Ale jedno je jasné, že dokáži přitáhnout zvláště myšlenky, které jsou vesměs negativní. Vzpomenu-li si na člověka nebo na nějakou záležitost, kterou běžně neřeším, týž den se objeví. Vím, co mi kamarádky vždy záviděly, že dokáži odhadnout povahu člověka. Jsem narozena 21. 6. 1963 za 10min. půl paté odpoledne. Někdy mi vychází narození ve znamení blížence, ale já se cítím více jako rak.

Nashledanou

Přeji hezký den
Soňa

SETKÁVÁTE SE ČASTO S NEPŘÍZNÍ OSUDU? Ukážu vám, jak žít lépe! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Klára

klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Soničko,

Váš Tajemný příběh se týká důležitého rozhodnutí a změny. Pracovitost Vám přinese výsledky. Překážky překonáte a budete se radovat.
Ano, Vaše vysvětlení je správné, protože ten kufr znamená, že změnou v chování, přístupu a změnou důležitého rozhodnutí, získáte štěstí, uvolnění, oblibu a také stěhování - důležité je nebránit se změně a cestě. Změna je krok vpřed, i když je to někdy velký krok do neznáma a člověk se změny bojí, protože má strach z nejistoty a z toho, co ho čeká. Důležité však je se přes tyto strachy a obavy přenést.

Soničko, na Váš dotaz, zda máte nějaké schopnosti, Vám mohu s potěšením říci, že ano. Máte velmi dobrou intuici, vnímavost a pochopení. Dokážete se vcítit do druhých. Máte v sobě velký vnitřní potenciál a bude záležet na Vás, zda ho využijete a budete dál rozvíjet. Důležitá je pro Vás komunikace. Dále jsou zde věci, které bychom mohly probrat v soukromí po telefonickém hovoru - a to čeho se máte vyvarovat a na co si dát pozor, aby Váš život byl šťastný a pohodový.

Přeji Vám Hodně štěstíčka, lásky, zdravíčka a samá splněná přáníčka v roce 2013.
Vaše Klára

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.