Home - Články - Vraní úplňkový měsíc v Panně

Vraní úplňkový měsíc v Panně

vloženo 14. 2. 2019
čas čtení: 4 minuty

Vraní úplňkový měsíc v Panně

Během únorového úplňku, který začne 19. února v 16.53, projdou všechny znamení zvěrokruhu nelehkou zkouškou, během níž ale mohou hodně získat. Panna vnese do života nás všech neklid a nejistotu, což ale můžeme zúročit pozitivně, pokud na úplňkovou vlnu naskočíme a nedáme se jí spláchnout. Indiáni přisoudili tomuto úplňku vraního průvodce. Vrána je šamanský učitel, má otevřené oči pro svět iluzí a paradoxů. Co to pro nás znamená?

sdílet článek na facebooku

Vraní bůh

Vrána je společně s havranem pro Indiány silné totemové zvíře. Oba tito ptáci ovládají umění existence v různých dimenzích a také vědomí člověka, jehož totemem vrána je, může této schopnost využívat. Asi je zbytečné říkat, že nejvíce je možné cestovat svou myslí právě za úplňku. Vrána ale, na rozdíl od havrana, podléhá velice kouzlu iluzí. Snadno zapomene, která realita je ta „pravá“. Podle indiánských legend je vrána schopna vidět jiné světy, komunikovat s bytostmi, kteří pocházejí odjinud, a vnímá také svět iluzí, který je pro ni velmi skutečný. Nejlépe to dokazuje jedna indiánská legenda: Vrána spatřila svůj stín, jak se pod ní natřásá a přebírá si peří. Začala s ním komunikovat, jako by byl živý. Hovořila s ním, rozčilovala se na něj a pak začala klovat do svého stínu, protože e bála, že je příliš živý a že jí samotné krade život. Protože mu však dala tolik své živoucí energie, stalo se, co se stát muselo: Stín opravdu obživl a vránu snědl. Takovou sílu mu vrána dala ve své mysli – oživila iluzi. Kdyby vrána nevěnovala svému stínu tolik pozornosti, byla by tu stále. Poučení? Nevěnujte tolik pozornosti iluzím, nechovejte se k nim, jako by to byl cíl vaší cesty. Je to jen milník u cesty, kolem kterého projdete.

JAK VYUŽÍT ENERGIE ÚPLŇKU K OBNOVENÍ VZTAHU. Úplněk má čarovnou moc. Někteří jedinci jsou podráždění, ale faktem je, že máme při úplňku chuť uskutečnit něco ojedinělého. Úplněk je jako stvořený pro seznamování, odpouštění i usmiřování. Podívejme se, jak to mají s obnovováním vztahu jednotlivá znamení úplňku.

Touha po dokonalosti přináší pochyby

Pořádná a systematická panna chce mít vše tip top a v pořádku, práci, vztahy, domácnost i vlastní city. Jenže úplněk, tedy Luna – city vždy rozbouří, a tak se Panny octnou v konfliktu samy se sebou. Začnou hodnotit svůj život, svou práci, své vztahy, samy sebe. Je vše tak dokonalé, jak si přeji? Jak toho mám dosáhnout? Vidí můj partner, jak se mi nedaří být dokonalá? Vidí to všichni v práci? Budete mít sklon ke kritičnosti a rozebírání, až rozpitvávání všeho, co vám nevyhovuje. Jste vedeni chvályhodnou snahou věci řešit, ale berte to tak, že úplněk na vás chystá past. Není třeba se bát! Můžete si udělat poznámky o všem, co se vám honí hlavou, ale souvislý projev nechte až tři dny po úplňku. To už budete v klidu a nebudou vás ovládat pochyby o všem a o všech. Pro tuto chvíli udělejte opak, než k čemu vás úplněk svádí: Máte slinu zkritizovat poměry v práci? Jděte dřív domů a projděte se v lese. Máte chuť vylíčit partnerovi, v čem všem si nerozumíte? Mávněte rukou, přizvěte ho do postýlky a jen se tulte – bez myšlenek. Nic neřešte. Nebuďte tou vránou, která oživila vlastní stín a pak se stala jeho potravou. Neoživujte své pochybnosti a iluze. Je to past.

Odlehčit!


Tak jako je mysl Panny přetížená pochybnostmi, které na ni klade její touha být dokonalá, je i její tělo v době úplňku přetíženo těžkou stravou, nápoji a únavou. Je nutno odlehčit. Co se fyzického těla týče, sedne vám v tyto dny lehká čerstvá strava, nic mastného a maso spíše bílé, hodně zeleniny, bylinné i černé čaje. Dejte si na chvíli pokoj od lepku, mléka i škrobu. Jezte strouhanou mrkev, pijte ředěný džus, radost vám udělají mražené dřeně. V sázce je vaše zažívací ústrojí, konkrétně žaludek, slinivka a střeva. Dejte jim oddych. Přetížené jsou také vaše smysly, zejména zrak a sluch. Proto vám udělá dobře dlouhý spánek a již zmíněné tulení a klid na lůžku. (My vás kontrolovat nebudeme, takže pokud máte v plánu dělat i něco víc, je to jen vaše věc.)


VAŠE SNY SE STÁLE NEPLNÍ? Odhalím vám cestu vašeho osudu! Profesionální astroložka a kartářka jsem od roku 1991. Volejte paní Ditu - tel. číslo 906 701 701!


Meditace pro Panny


Pokud máte chuť mermomocí něco rozebírat a řešit, meditujte si. Zapalte si svíčku nebo vezměte misku s vodou a pokuste se do ní chytit odraz Luny, ať už přímo nebo zrcátkem. Pak s tímto světýlkem meditujte. Jakou cestu jste ušli? Kde se nacházíte? Líbí se vám to? Kam chcete jít dál? Co vás láká víc? Připusťte si, že život je dobrodružná a zábavná cesta, kde už je vše předem dokonalé. Na vás je pouze příjemná úloha zkoušet a poznávat různé věci a způsoby bytí. Nic z toho, co prožíváte, není špatně. Vy jste ta skutečná vrána, která může na svých křídlech doletět tam, kam touží. Třeba i do jiných světů a dimenzí. A máte v sobě kompas vrátit se zase domů, kde žije vaše duše. Vy nezabloudíte. Vy si nepletete stín s realitou. Zacvičte si jógu, třeba Pět Tibeťanů. Nepřetěžujte svůj unavený sluch hudbou, ale pokud máte náladu, pusťte si píseň velryb nebo šumění stromů a deště. Sepište si plán, co byste chtěli dosáhnout v pracovním i soukromém životě. Pak ten plán schovejte a přečtěte až za pár dní, až moc úplňku pomine. Poté nemyslete na všechny své úkoly a cíle, ale vyberte si první cíl. Vy jistě víte, jak se dá sníst celý slon. Přece po kouskách! Milé Panny, je to váš úplněk a můžete ho použít pro své blaho. Udělejte to.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.