Home - Články - Věštecké symboly kolem nás

Věštecké symboly kolem nás

vloženo 15. 8. 2022
čas čtení: 5 minut

Věštecké symboly kolem nás

Když člověk chodí po světě s otevřenýma očima, tak se někdy nestačí divit, kolik tajemných znamení může potkat. Jediný problém je v tom, že jsou to věci, které by nás kolikrát vůbec nenapadlo považovat za signál shůry!

sdílet článek na facebooku

V číslech a slovech se skrývá mnoho symbolů. Všímavému člověku mohou tyto symboly pomoct v nejednom rozhodování. Kam je dobré se dívat a jak symboly vykládat? Máme pro vás několik rad!

Numerologické věštění z hodinek

Jedna z oblíbených každodenních „věšteckých pomůcek“ jsou hodinky nebo hodiny. Nejlépe digitální! Stalo se vám již někdy, že jste se náhodně podívali na ciferník hodin, a „náhodou“ jste spatřili čas jako 11:11, 22:22, 10:10 nebo něco podobného? Když se to stane jednou za čas, lze to považovat za náhodu – hlavně pokud máte ve zvyku často kontrolovat, kolik je hodin! Znamením se však tato čísla stávají ve chvíli, když je na hodinách vídáte podezřele často a opakovaně!

A jak taková číselná znamení vykládat? To závisí na tom, jestli se v nich pokaždé opakují stejná čísla nebo nikoliv. Jestliže často vídáte zajímavé kombinace čísel, ale pokaždé je to nějaká jiná (například se podíváte a je 13:13, příště je to 14:41 a pak třeba 16:16), znamená to, že ve vašem životě se blíží nějaké důležité události, ale nelze blíž říct, čeho se budou týkat. Jestliže se v nich naopak vždy opakují stejná čísla, můžete se pokusit odhalit konkrétnější poselství. Třeba 12:22, pak 2:22 a pak když se podíváte večer 22:22 nás odkazuje na numerologickou symboliku čísla 2. To znamená, že v rozhodování, které právě děláte, byste neměli zapomínat na partnerství a spolupráci s ostatními lidmi – tedy na poselství čísla 2.


Symbol, který prozradil pravou lásku

Zajímavé a někdy i veselé může být „věštění“ z textů, které „náhodně“ někde spatříte. Byli byste překvapeni, že takové znamení může člověku dát ohromně výstižnou odpověď na jeho otázky! Stačí mít oči otevřené a hledat ve věcech souvislosti.

Zajímavá příhoda se nedávno stala jedné naší kolegyni. V té době velmi intenzivně řešila své vztahy a rozhodovala se mezi dvěma muži. Měla z toho trápení, ve kterém jsem se jí snažila pomoct. Znamení, které jí pomohlo definitivně si uvědomit, který z těch dvou je pro ni ten pravý, však nakonec přišlo způsobem, který nás obě překvapil!

Jednoho dne jela kolem divadla, kde zrovna visel nový plakát jednoho představení – jmenovalo se „Rusalka“. A přesně to bylo znamení, které čekala. Jeden z těch dvou mužů jí totiž něžně říkal právě tímto jménem. Díky tomu, že se „náhodně“ podívala někam, kam se vlastně dívat vůbec nemusela, získala odpověď na to, který z jejich dvou ctitelů je ten pravý. Byl to ten, který jí dal tuto romantickou přezdívku. Dodnes jsou spolu a jsou šťastní!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.