Home - Články - Věra, 43 let, Olomouc

Věra, 43 let, Olomouc

sdílet článek na facebooku
vloženo 21. 8. 2011
Fotolia_tajemny_pribehVera_22.8.11.jpg.jpgTajemný příběh - Věra, 43 let, Olomouc

Stalo se to před 6 lety. Bylo 25. března 2005, Velký Velikonoční pátek. Můj tatínek byl vážně nemocný a zemřel na rakovinu. Stonal v Olomouci na Svatém Kopečku v Hospicu. V pondělí ho tam odvážela sanitka a v pátek 25.3. v 15:30 hod zemřel. V tu samou hodinu, kdy se to stalo, jsem byla téměř v jeho blízkosti, asi 50 metrů od něj. Můj vnitřní hlas mě pořád naváděl, abych se s ním šla rozloučit.
V tu hodinu jsem seděla venku a slyšela zvony v kostele na Svatém Kopečku v Olomouci, v ten okamžik jsem cítila, že to zvoní pro něj. Strašně jsem se polekala, a hned jsem se vydala za ním. Byla jsem asi v půli cesty, když najednou zazvonil telefon a volala moje maminka. Telefon zvedl můj manžel a já zůstala stát jako přikovaná. Hned jsem věděla, co se stalo. Tatínek zemřel! Hlasitě jsem zařvala a vzlykala, že jsem se nemohla uklidnit. Pořád si vyčítám, proč jsem to ještě nestihla se s tatínkem rozloučit. Samozřejmě jsme hned jeli za ním do Hospicu a rozloučili jsme se. I když už byl mrtvý, pohladila jsem ho po tváři a dala mu pusu na čelo.
Často se mi o tatínkovi zdává a já jsem tomu moc vděčna. Alespoň ve snu ho vidím, povídáme si spolu, říká mi, že mě má rád. Je to příjemný pocit. Měla jsem ho moc ráda a chybí mi. Moc děkuji za tento dar, který bych přála každému, kdo něco podobného prožil.
Věra

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Věruško,

je mi líto, co se stalo s Vaším tatínkem. Člověk se s tím musí vnitřně vyrovnat a naučit se fungovat, a jít dál především také kvůli rodině apod. Z vlastní zkušenosti vím, co to znamená, protože můj tatínek "odešel" tam nahoru v roce 1996. Když nám někdo blízký "odejde" i po několika letech nám to připadá, jakoby to bylo včera.
Věruško, navíc Vy si tam spoustu věcí vyčítáte a to není správné. Ano, jste velmi vnímavá, citlivá a máte dobrou intuici, kterou ne vždy zrovna posloucháte. Vaše intuice a propojení s tatínkem, Vám říkaly, že se máte jít rozloučit. Částečně jste o tom pochybovala, bála jste se, ale podvědomě jste věděla, co se děje a co se stane. Teď je hodně důležité si dokázat odpustit sama sobě, neobviňovat se, nevyčítat si to. Jinak by se u Vás mohly projevit např. nějaké zdravotní problémy a mohla by se Vám "blokovat" energie. Váš tatínek se Vám snaží sdělit, že si nemáte vyčítat, že jste se s ním nestačila rozloučit. Důležité je, že jste to udělala hned v zápětí. Také Vám v tom pomáhá komunikace, kterou spolu máte, např. prostřednictvím snů apod.
Daleko více Vám dokáži říci, jakmile budu vědět přesné datum Vašeho narození a také Vám mohu zodpovědět všechny Vaše dotazy týkající se lásky, rodinných vztahů a zaměstnání. Těším se na zavolání a přeji Vám hodně štěstí, lásky a splněných přání na Vaší cestě životem.

Vaše kartářka Klára
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reakce paní Věry po provolání 30 minut ZDARMA s paní kartářkou Klárou:

Dobrý den,
telefonický výklad s paní kartářkou Klárou se mi moc líbil a myslím, že v mnoho věcech měla pravdu. Jsem hodně věřící a umím se i já vctítit do druhých osob, kteří se mi též svěřují. Jsem velmi citlivá a vnímavá a to je moje velká zátěž. Myslím více na druhé a pomáhám jim, jak mohu.
Paní Věra

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.