Home - Články - Živý sen! - Jesika, 19 let, Skalice nad Svitavou

Živý sen! - Jesika, 19 let, Skalice nad Svitavou

sdílet článek na facebooku
vloženo 21. 7. 2013
Živý sen! - Tajemný příběh - Jesika, 19 let, Skalice nad Svitavou



Dobrý den,

je to necelý měsíc, kdy jsem ztratila svoji milovanou prababičku. Odešla do lepšího světa, ve kterém je teď určitě velice šťastná. Měli jsme spolu velmi dobrý a krásný vztah. Byla a je pro mě ten nejlepší člověk, kterého jsem měla (mám)...

V den, kdy zemřela se mi zdál podivný a velmi živý sen. Seděli jsme u bytovky já, babička a prababička. Vedle nás ležely tři půllitrové sklenice a po chvíli mi řekla: "Já si to vezmu sebou do nebíčka" a sen zmizel. Probudila jsem se a nevěděla, jestli to byl sen nebo ne. Byla jsem z toho celkem zmatená, stále přemýšlím jestli mi tím chtěla něco říct nebo se přišla rozloučit...

100x72_andelska_busta_s_darkovou_tastickou.jpgAndělská busta s dárkovou taštičkou
"Okouzlující anděl se zlatými křídly se ukrývá v barevné dárkové taštičce s nápisem "Dein Schutzengel" - "Tvůj anděl strážný"" a přináší nebeský pozdrav pro všechny lidi, kteří nám jsou milí a vzácní. Víte už, koho byste mohli obdarovat tímto nádherným andílkem?


Týden jsem se budila pravidelně v 1:30 s divným, ale krásným pocitem, jako kdyby za mnou stále chodila.. A často jako kdyby byla se mnou. Cítím se v bezpečí a doufám, že i jí je dobře a je šťastná.

Stále přemýšlím, jestli mi chtěla něco říct nebo si jen něco namlouvám?

Jesika

CO VÁS ČEKÁ? Mé karty vám odhalí budoucnost! Kartářka Klára na tel.: 906 701 701!

klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Jesiko,

Vaše babička se s Vámi prostřednictvím snu přišla rozloučit a zároveň Vám také chtěla něco sdělit. Dokonce se může stát, že se Vám ještě mohou stát nějaké další zvláštní věci. Nebo můžete mít další velmi silný sen, který může být stejný nebo jiný.

Z tohoto snu se zde ukazují určité problémy v oblasti vnitřního poznání, oslabení vůle. Pozor na psychiku, je zde možnost prožitku nějaké nespravedlnosti. Pozor na pasivitu, nemáte se stavět do role oběti. Jsou zde nějaké starosti, ale nakonec je tu pozitivní završení Vašich záměrů a plánů. Čeká Vás osobní i duchovní transformace. Máte se ve svém životě snažit o zachování rovnováhy.

Vše Vám i s dalšími dotazy podrobně vysvětlím při našem společném hovoru.
Přeji Vám hodně štěstí, radosti a lásky na Vaší cestě životem. Vaše kartářka Klára

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.