Home - Články - Velký zimní tarotový horoskop lásky 2022

Velký zimní tarotový horoskop lásky 2022

vloženo 10. 1. 2022
čas čtení: 10 minut

Velký zimní tarotový horoskop lásky 2022

Chcete vědět, co vás v novém roce čeká v lásce? Potkáte toho pravého či tu pravou? Vyřešíte partnerskou krizi? Bude vám to klapat v posteli? Váš tarotový horoskop vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Královna holí v sobě spojuje vášeň, něhu i rozhodnost – v lásce tedy budete přesně vědět, co chcete, ale zároveň budete umět občas přenechat žezlo svému milému protějšku. Nenápadně a inteligentně budete směřovat váš vztah přesně tam, kde byste ho chtěli mít. Nezadaní Berani se obují do svádění naplno, ale uděláte to tak, že si váš protějšek bude myslet, že vás sbalil on. Tato schopnost bude dělat zvláště ženy narozené v Beranu zvláště přitažlivými pro muže!
Do nového vztahu budete vstupovat optimisticky a velmi energicky, budete se mu věnovat naplno. Ale ani dlouhodobí partneři Beranů nepřijdou zkrátka, protože zadaní udělají všechno proto, aby se do vašeho vztahu vrátila romantika a hlavně vášeň! Svůj milostný život ozvláštníte něčím neobvyklým, například novým svůdným prádlem nebo experimentováním s novými polohami. Hlavním iniciátorem experimentů budete vy, ale váš protějšek vaši aktivitu a svádění velmi ocení. Můžete si být jisti, že to přinese kýžený výsledek a ještě dlouhou dobu bude po vás doslova šílet!

Býk
Karta Sedm pohárů naznačuje, že zřejmě máte rozehranou více než jednu milostnou partii najednou – nebo o tom alespoň tajně sníte! Ať už jsou vaše románky platonické nebo to spolu dotáhnete až do postele, jedno je bude spojovat – neměli byste do nich začít příliš brzo vkládat příliš velké naděje! Možná vám bude atraktivní nová známost na večírku motat hlavu řečmi o tom, jak spolu budete jednou žít, ale měli byste to brát s hodně velkou rezervou. Nějakou dobu budete mít pocit, že si můžete vybírat mezi několika různými partnery, ale pak zklamaně zjistíte, že ani jeden z nich o vás ve skutečnosti nemá vážnější zájem!
Držte se raději toho, co už znáte, a pokud toužíte po bezpečí a spolehlivosti trvalého vztahu, hledejte ho po boku člověka, kterému můžete stoprocentně důvěřovat. Možná je to někdo, koho znáte již dlouhá léta, ale dosud jste byli jen přátelé. Pro zadané Býky má tarot varování – raději ani nepomýšlejte na výměnu partnera, i když vás to bude v některých chvílích velmi lákat! Ale neskončilo by se to dobře a nakonec byste ztratili jednoho i druhého!

Blíženci
Karta Deset mečů značí, že o záležitostech lásky budete hodně přemýšlet a že to povede ke zbytečnému trápení. Z nějaké příčiny se ve vaší hlavě objeví nevysvětlitelné obavy, že byste mohli partnera ztratit, že váš vysněný vztah nemá žádnou šanci, nebo něco podobného. Čím více to budete analyzovat a rozebírat, tím pesimističtěji to bude vypadat, ale přitom pravda je někde úplně jinde! Tarot vám radí, že spíš než hlavě byste měli věřit svému srdci, ale bude to těžké, protože vás budou pořád otravovat dotěrné a pochybovačné myšlenky!
Rádi byste se v lásce dočkali nějakých jistot a věděli, na čem přesně jste. Na to si však budete muset ještě chvíli počkat! Značný podíl na vaší nejistotě budou mít nějaké informace, které však nebudou ani zdaleka spolehlivé. Třeba vám někdo řekne, že viděl vašeho partnera s jinou nebo s jiným – a vy se pak budete kvůli tomu několik dní trápit. S odstupem času se však ukáže, že došlo k nedorozumění a že si ho zkrátka s někým spletl! Nevěšte tedy hlavu a nenechejte se odradit dočasnou milostnou krizí. Věřte tomu, že to nebude trvat dlouho a opět vám zasvítí sluníčko!


Rak
Karta Královna mincí vám konečně přináší jistoty a krásné vyhlídky na stabilní, pevný a láskyplný vztah – přesně to, po čem již dlouho toužíte! Zadaní Raci oživí ve svém vztahu všechno krásné, konečně se z něj vytratí stres a spory a bude to idylka, jako již dávno ne. Nezadaní najdou novou známost, se kterou bude všechno vypadat velmi růžově, nadějně a zároveň spolehlivě. Skvělé bude i to, že se bude jednat o materiálně a finančně zajištěného člověka, takže vám odpadne spousta zbytečných stresů kolem zajištění vaší praktické každodenní existence!
Věrnost a klidné společné materiální zázemí pro vás budou nezbytnou podmínkou k tomu, abyste se ve vztahu cítili spokojeně. V erotice vám to bude klapat a budete si ji užívat, ale i zde budete dávat přednost spíš konzervativnějšímu stylu a žádné velké experimentování vás nebude lákat! Díky příjemné společnosti milovaného protějšku načerpáte novou energii do života – a bude to oboustranné, stejnou měrou budete nabíjet i vy jeho nebo ji. Váš milostný vztah, ať už je dlouhodobý nebo teprve čerstvý, bude velmi harmonický, plný něhy a pocitu bezpečí.

Lev
Karta Šest mečů značí, že váš vztah se posune na novou a vyšší úroveň. V praxi to může znamenat různé věci, ale vždy to bude velký krok kupředu. Objevíte nové věci, které vás s partnerem spojují a sbližují, budete si spřádat nové plány do budoucna, vyřešíte nějaký starý konflikt a nedorozumění nebo se rozhodnete udělat zásadní krok ke společnému soužití. Vaše komunikace bude hladká a bezproblémová a díky tomu si vyjasníte spoustu věcí, které mezi vámi dosud ležely jako nezodpovězený otazník. U mnoha Lvů se může jednat o nedorozumění a nejasnosti v sexuální oblasti. Bude důležité mluvit s protějškem o tom, co se mu líbí a nelíbí, co jak cítí a podobně. Možná budete překvapeni tím, co se dovíte, a rozhodně vám to velmi pomůže vylepšit váš milostný život!
Nezadaní Lvi se sblíží s někým, kterého pravděpodobně již teď znáte, ale váš vztah je zatím spíš na kamarádské úrovni než na mužsko-ženské. Díky zajímavým rozhovorům však zjistíte, že toho máte hodně společného a že by vůbec nebylo od věci zkusit to spolu jako pár!

Panna
Karta Mírnost vám radí, že méně bude znamenat více a že v lásce nyní nemáte kam spěchat. Věci se budou vyvíjet pomalu a pozvolna, váš partnerský vztah nebo teprve se rodící známost se bude posunovat kupředu jemně a něžně. Nemá smysl tlačit na pilu, tím byste mohli věci spíš zkazit než je uspíšit.
Trpělivost se vám vyplatí – a bude to platit i v sexu! Nesnažte se za každou cenu dostat protějšek do postele, když na to není připraven. Nebuďte uraženi, když bude ignorovat vaše pokusy o svádění – není za tím nic osobního, pouze není ta správná doba pro sexuální sblížení! Kupodivu to bude platit i v dlouhodobých vztazích – nemusíte spolu dovádět v posteli příliš často, aby to bylo krásné a naplňující, respektujte, že partnerovi se zkrátka občas nechce, a raději si dopřejte společnou něhu a mazlení!
V rozhovorech s protějškem bude velmi důležitá ohleduplnost, protože váš vztah bude teď velmi zranitelný a tvrdá slova by mu mohla uškodit. Myslete na to a buďte milí, jemní a říkejte všechno, co je třeba jen trochu negativní, svému partnerovi co možno nejcitlivěji!


Váhy
Karta Ďábel vás varuje před ohromným pokušením – budete mít co dělat, abyste své vášně udrželi na uzdě! Naskytne se vám příležitost k nevěře a záletům, nebo pokud jste single, narazíte na protějšek, který je zadaný – a rázem jste v milostném trojúhelníku! Zakázané ovoce chutná nejlépe, ale ukrývá se v něm jed, jehož účinek se projeví až s odstupem času!
Vaše touha bude silná a sexualitu budete prožívat velmi intenzivně. I ve stabilních partnerských vztazích se sex dostane na tak přední příčku, že to váš partner mlže vnímat negativně. Copak ho máte jenom do postele? Dejte si proto pozor, ať ho neodradíte svojí přílišnou vášnivostí, a zkuste trochu mírnit své instinkty!
Nezadané Váhy budou v pokušení založit nový vztah na sexu a erotické přitažlivosti. Budete k tomu mít příležitost, seznámíte se s člověkem, se kterým si budete po této stránce mimořádně dobře rozumět! Otázkou však je, zda z toho může být něco více, nebo je to pouze krátký románek. Všechno závisí na tom, co dalšího vás spojuje, jestli máte společné zájmy a představy o budoucnosti – jinak to asi moc dlouhé trvání mít nebude!

Štír
Karta Dva poháry je jednou z nejsilnějších a nejpříznivějších karet pro lásku! Vaše vyhlídky na zbytek letošní zimy jsou tedy více než skvělé! Budete si užívat velké milostné štěstí po boku skvělého protějšku, a klapat vám to bude jak v každodenním soužití, tak i v posteli!
Se svým protějškem budete jedno tělo a jedna duše. Nejraději byste všechno dělali společně a budete spolu trávit tolik času, kolik jen budete moct. Vaše vzájemné city budou velmi silné a intenzivní, a to dokonce i v případě, že jste spolu již delší dobu. Opět však oživíte vaši někdejší zamilovanost, vzpomenete si na věci, které vás spojují, a uvědomíte si, jak velké máte štěstí, že máte po svém boku tak skvělého člověka.
Nezadaní Štíři se mají na co těšit – již co nevidět potkáte toho pravého partnera nebo partnerku, co vás bude provázet ještě velmi dlouho, snad na celý život! Poznáte ho s jistotou a spolehlivě, protože to, co k němu nebo k ní budete cítit, bude naprosto neopakovatelné a jedinečné. Bude to velmi silná spolupatřičnost a pocit, že jste dvě poloviny jednoho celku a že k sobě zkrátka patříte!

Střelec
Karta Tři meče vás upozorňuje, že ve vašem milostném životě se vyskytne problém, který vás bude trápit a který bude potřeba řešit. Možná je navenek všechno zdánlivě v pořádku, ale bolest v srdci bude jasným znakem, že se jedná o předstíranou spokojenost. Některé problémy možná ani nechcete vidět a raději byste je vůbec neřešili, ale pocity vám nedovolí jinak, a budete se nad tím muset zamyslet.
Jedním z témat, které mohou přijít na přetřes, je věrnost. Jako Střelci patříte mezi svobodomyslné lidi, takže vám v podstatě až tolik nevadí, když se váš protějšek občas usměje na jiného člověka opačného pohlaví, možná byste mu dokonce tolerovali i drobný flirt. Ale ne všichni jsou takoví jako vy, a z toho mohou vznikat různá nedorozumění! Dávejte si pozor na negativní pocity spojené s láskou, především na žárlivost, majetnictví a podobně.
Mnozí Střelci, hlavně pokud váš vztah trvá teprve krátce, budou cítit strach, že by mohli partnera ztratit. Naštěstí nebude opodstatněný, ale i tak vás trochu potrápí! Ani v sexu to nebudete mít zrovna růžové – nebude se naštěstí jednat o vážnější problém, ale občas budete pochybovat o tom, co se protějšeku vlastně líbí!


Kozoroh
Karta Blázen vám přináší velmi zajímavé vyhlídky – veselé a neobvyklé týdny vás čekají hlavně v případě, že jste nezadaní! Konečně v sobě najdete odvahu trochu se odvázat, odhodit zažité konvence týkající seznamování i podoby vztahu, a budete experimentovat s novými a netradičními přístupy k lásce. Nemusí se jednat zrovna jen o nezávazný sex, i když ani ten vám nejspíš nebude cizí! Rádi byste však zkusili pojmout vztahy trochu jinak, než je běžné. To, že se s někým máte rádi, přece nemusí znamenat pouze nudný a stereotypní společný život, ráno do práce, večer si posedět u televize a o víkendu spolu na nákup. Bude vás lákat něco netradičního a exotika, možná vztah s někým hodně volnomyšlenkářským nebo třeba s cizincem!
Zadaní Kozorozi se pokusí vnést do svého vztahu trochu svěžího vánku a překvapit protějšek něčím netradičním. Bude ovšem těžké odhadnout, čím se mu strefíte do vkusu a kdy naopak šlápnete vedle. Nezbývá než to zkusit a počítat s rizikem, že jednou bude nadšený, ale podruhé se na vás bude dívat trochu kysele!

Vodnář
Karta Deset pohárů vám věští velké milostné a partnerské štěstí a krásné vyhlídky přináší hlavně těm Vodnářům, kteří touží po manželství a zakládání rodiny. Je to totiž karta rodinné harmonie a šťastného soužití ve dvojici. Pokud už ratolesti máte, bude vás bavit trávit s nimi co nejvíce času a babičky na hlídání si budou díky tomu moct dopřát trochu odpočinku. Pokud je nemáte, pak velmi silně pocítíte, že pouze ve dvou to jaksi není ono a že byste chtěli ve svém životě někoho třetího!
V dlouhodobých i čerstvých partnerských vztazích vám to bude krásně klapat a budete prožívat velmi příznivé a šťastné období. Budete naladěni na stejnou vlnu a budete si rozumět takřka ve všem, od názorů na život, přes vzájemné porozumění svých nálad a pocitů, až po erotickou oblast. Váš svazek bude plný lásky a harmonie a navenek budete působit jako dokonalý pár. Ale nejen navenek – bude to totiž opravdové a nehrané!
Nezadaní Vodnáři se mohou těšit – vaše velké milostné štěstí vás totiž potká už co nevidět. Potkáte toho pravého člověka, který bude pro vás ideálním partnerem pro založení rodiny.

Ryby
Karta Pět pohárů vám předpovídá dočasně stížené období v lásce – vyskytne se menší krize, ale nebude to zdaleka tak černé, jak to budete občas mít sklon vnímat! Zřejmě budete mít pocit, že jste svého partnera nějak zklamali, že jste něco zkazili a udělali chybu, ale proč brečet nad rozlitým mlékem? To, co se ve skutečnosti stane nebo možná již stalo, není zdaleka tak špatné, jak vám to připadá – zřejmě budete jen zbytečně sebekritičtí. Nikdo přece není dokonalý, takže i vy máte právo se třeba občas s partnerem pohádat nebo mu něco vytknout. Že se urazil? Nebojte se, rychle ho to přejde!
Budete mít sklon vidět jen ty špatné věci a přehlížet ty dobré. Váš vztah ještě zdaleka nesměruje k rozchodu nebo rozvodu! Pokud jste nezadaní, nemějte strach, ještě jste si nezazdili všechny své šance! Ani váš sexuální život na tom není tak špatně, jak si možná myslíte! Pořád je zde hodně krásných věcí, jen se potřeba podívat se na svět a na lásku optimisticky, sundat černé brýle a vyměnit je za růžové! Bude to stát za to!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.