Home - Články - Velký valentýnský tarotový horoskop 2020

Velký valentýnský tarotový horoskop 2020

vloženo 5. 2. 2020
čas čtení: 10 minut

Velký valentýnský tarotový horoskop 2020

Chcete vědět, co hezkého vám přinese svátek zamilovaných? Tarotové karty vám to prozradí podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři mince
ukazuje, že si v lásce hodně zakládáte na svých jistotách, i když si to možná nepřiznáváte. Máte obavu riskovat, protože byste přece mohli ztratit pocit bezpečí, který máte. A že jiskra třeba již dávno vyprchala a takhle ji jen stěží oživíte, to vás až tolik netrápí – i když vám to samozřejmě chybí. Ale váš protějšek to celé může vnímat úplně jinak, nezapomínejte. Jako Berani máte obvykle spoustu energie, takže je škoda zůstávat o Valentýnu v zaběhlých kolejích všednosti jen proto, abyste třeba něco nezkazili přílišnou odvahou a iniciativou. Samozřejmě, že nechcete ztratit to, co máte – ať už se jedná o přechod z přátelství k lásce, o to, co vám vaše polovička řekne, když jí otevřeně prozradíte své tajné touhy, nebo o to, jak zareaguje váš nový objev na vaši iniciativu – a jestli si to předčasně nezkazíte! Ale kdo neriskuje, ten taky nic nezíská, a v lásce to platí taky, i když vám to teď možná tak nepřipadá!

Býk
Karta Slunce
vám věští krásného a spokojeného Valentýna, a svátek lásky si užijete tak, jak to má být! Ideální bude vsadit společně s vaší polovičkou nebo známostí na něco, co vás oba baví, na společné zájmy, které vás spojují a můžete se z nich společně těšit! Tedy žádná romantická klišé, nic přeslazeného, ale hlubší spřízněnost vašich duší. Nebude to zas až tolik o erotice, ale o krásných společně prožitých chvílích u něčeho, co vás oba baví a radost, kterou můžete sdílet. Možná to znamená výlet do přírody, návštěvu nějakého dobrého koncertu nebo divadla, společné sportovní vyžití třeba na lyžích, ale klidně i filosofická debata u sklenky dobrého vína. Vy sami přece nejlépe víte, co je pro vás v životě nejdůležitější! A pokud nic takového neumíte najít, pak to znamená, že zřejmě vedle sebe nemáte ten správný protějšek! Osamělí Býci mají taky velmi optimistické vyhlídky a můžete se těšit na setkání s někým, s kým vás bude spojovat opravdu hluboké pouto!



Blíženci
Karta Poslední soud
vám slibuje, že o svátku zamilovaných se konečně dořeší staré záležitosti, které vás delší dobu trápily, a nevěděli jste, co si o tom všem máte myslet. Můžete se těšit, že se konečně skončí období plné nedorozumění a špatné komunikace, kdy jste se s vaším protějškem nemohli vymotat z nekonečného řetězce zamotaných a nejednoznačných situací. Jako zázrakem se konečně věci pospojují a všechno začne dávat smysl. A nebojte se, budete z toho mít radost a všechno dobře dopadne! I když pro některé Blížence možná v duchu hesla, že všechno špatné je na něco dobré. I to nepříjemné však bude mít svůj smysl a cíl, a v konečném důsledku se díky tomu posunete nejen ve svém milostném životě, ale i celkově o hodně kupředu. Zkrátka není nad to vědět, na čem jste! Pro mnoho Blíženců to však naopak budou velmi pozitivní a příznivé zprávy, když se ukáže, že máte s partnerem na věci stejný pohled, jen jste to říkali jinak a to bylo zdrojem problémů!

Rak
Karta Rytíř mečů
ukazuje, že v lásce budete potřebovat odvahu a jasně vědět, co chcete! Když si za tím půjdete a budete to umět svému protějšku nejen sdělit, ale taky proto něco udělat, úspěch máte zaručený. Tak se nebojte být iniciativní a vzít situaci do vlastních rukou! Jen pozor, ať na to nejdete zas příliš zhurta a rychle, protože to by mohlo vaši milou polovičku odradit. Ale jako Raci máte vysoce vyvinutou intuici, takže to určitě víte a umíte vycítit, teď jde jen o to nepodlehnout netrpělivosti. Hlavně pánům se vyplatí být v lásce aktivnější, než máte běžně ve zvyku, a dát své vyvolené jasně najevo, že o ni stojíte, a co všechno jí můžete nabídnout. Dámy si mohou na svého rytíře přece jen trošku počkat, a možná nemusí tušit, že to nebo ono byl ve skutečnosti váš nápad, i když samozřejmě víte, po čem toužíte, a více nebo méně nenápadně se snažíte to zařídit. Taky co se týče nového seznamování, je potřeba být aktivní, ale zas ne natolik, aby to druhou stranu odradilo!



Lev
Karta Tři poháry
naznačuje, že letošního Valentýna si užijete do sytosti a čekají vás velmi příjemné chvíle a krásné zážitky. Budete si užívat radosti a potěšení šťastné a naplněné lásky, ať už je to v dlouhodobém vztahu, jako kratší a vzrušující románek, nebo jen pro tento večer. Tato karta napovídá, že je čas vyrazit do společnosti, protože tam vás čeká to, po čem toužíte. Vyrazte tedy se svým milovaným protějškem třeba na nějaký večírek, ples, kulturní akci nebo oslavu, neseďte doma a užijete si to mnohem lépe! Můžete si třeba zatančit, dát si společně pár skleniček něčeho dobrého a bavit se, ale taky si můžete zpestřit večer seznámením s novými zajímavými lidmi – nemusíte být pořád pouze spolu, hlavně pokud už běžně spolu trávíte tolik času, že z toho začínáte mít ponorkovou nemoc! Pokud jste naopak nezadaní, vyplatí se vám vyrazit na lov na nějakou valentýnskou seznamovací party, určitě si to skvěle užijete!

Panna
Karta Blázen
znamená, že je čas vybočit ze zajetých kolejí a každodenní všednosti a udělat něco pro změnu trochu jinak! Pokud vám tedy budou valentýnské nápady vašeho protějšku připadat až příliš šílené a ztřeštěné, pak je to jasný signál, že tomu máte dát šanci a zkusit to společně! Vždyť existuje tolik jiných způsobů, jak společně trávit volné chvíle, než pořád to samé, na co jste zvyklí – ať už je to společná večeře a sklenička vína doma, nebo vycházka do oblíbené kavárny. Co třeba udělat si výlet na nějaké neobvyklé místo? Nebo zkusit společně třeba nějaký dobrodružný a odvážný zážitek? A nemyslíme pouze postelový, ale klidně i sportovní nebo adrenalinový – třeba takový tandemový seskok bungee jumping! Ale samozřejmě, to už je opravdu extrémní nápad, většina Panen se přece jen spokojí s něčím poklidnějším. Každopádně, fantazii se meze nekladou, a pokud váš protějšek něco nápaditého nevymyslí, pak je načase, byste to udělali vy!

Váhy
Karta Dva meče
ukazuje, že vás v lásce trápí nějaké dilema a nerozhodnost, což je konec konců vlastnost, kterou jako Váhy znáte velmi dobře. Rádi byste se rozhodli co nejsprávněji a vyřešili situaci tím nejlepším možným způsobem, což v milostných záležitostech přece jen není vždy snadné. Může se přitom jednat o velkou škálu různých problémů, ať už větších nebo menších – ale každopádně je to pro vás velmi důležité! Možná máte problém rozhodnout se mezi dvěma partnery, k nímž oběma něco cítíte, a nikoho z nich nechcete zranit – ale jen jeden z těchto lidí je ten pravý pro vás. Možná váháte s nějakým důležitým krokem v partnerském životě, jako je třeba vstup do manželství, pořízení potomka nebo společné bydlení, a nevíte, jestli na to nastal ten správný čas. A možná uvažujete, jestli sympatická osoba, se kterou jste navázali známost, stojí i za vážnější vztah, nebo to držet v nezávazné rovině. Ať je to cokoliv, naslouchejte svému srdci, protože vám poradí lépe než hlava!



Štír
Karta Pět mincí
ukazuje, že vaše milostné záležitosti se nebudou vyvíjet úplně podle vašich představ, a zřejmě se budete muset vyrovnat s nějakým zklamáním, protože jste zkrátka čekali něco jiného, než čeho se dočkáte. I kdyby se jednalo jen o takovou zdánlivou maličkost, jako že se těšíte na svátek zamilovaných, ale váš partner na něj úplně zapomene, nebo třeba odjede na služební cestu! Může to však znamenat i situaci, kdy sice s partnerem umíte snadno najít společnou řeč, ale okolnosti vám příliš nepřejí – třeba nemáte peníze, chybí vám čas, nebo vám někdo na poslední chvíli odřekne hlídání dětí! Zkrátka realita jako kdyby šla proti vašim snům! Ale taková drobná zklamání mají v životě taky svůj význam – právě díky nim si můžete lépe uvědomit, co všechno hezkého máte, a být za to vděční. Možná nemáte čas spolu někam vyrazit, ale můžete se jeden na druhého spolehnout! Možná se vám váš protějšek zrovna nevěnuje, ale to je zas dobrá příležitost domluvit si třeba sraz s někým z vašich přátel!

Střelec
Karta Páže mečů
naznačuje, že jakkoliv jako Střelci nemáte problém být upřímní a otevření, přece jen je ve vašem milostném vztahu něco, co si zasluhuje nový a otevřenější pohled. Možná jste to brali jako samozřejmost a nechtělo se vám o tom mluvit, možná jste oba dva něco automaticky čekali a nebylo to úplně tak, zkrátka je potřeba si to ujasnit, abyste společně mohli vykročit dál a být si bližší než doposud. Valentýnský večer bude tedy ideální příležitost si popovídat o věcech, které vás trápí – i kdyby to zdánlivě byly jenom maličkosti. Není potřeba mít z toho obavy, ale pouze být sami sebou a na nic si před tím druhým nehrát. Platí to nejen o dlouhodobých vztazích, ale taky o známostech, které jsou teprve ve svých začátcích. Někdy je totiž lepší si věci raději ujasnit včas, aby pak nevznikaly zbytečná nedorozumění. A půjde to překvapivě snadno! Možná nemáte jasno, jestli sdílíte stejné představy o životě, budoucnosti nebo společně stráveném čase, každopádně komunikace je základ!

Kozoroh
Karta Milenci
vám přináší krásnou a velmi slibnou věštbu velké lásky, takže o Valentýnu se rozhodně máte na co těšit! S protějškem budete naladěni na stejnou vlnu a budete si užívat pocit zamilovanosti, dokonce i v případě, že jste spolu již dlouho – o to víc však pocítíte vzájemnou blízkost! Nezadaní Kozorozi se mohou těšit, že to konečně patřičně zajiskří mezi vámi a vaším tajným idolem, nebo možná potkáte úplně nového člověka a bude z toho láska na první pohled! Ale pozor, protože tarotoví Milenci nejsou pouze příslibem lásky jako trám, ale mají pro vás ještě i jedno hlubší sdělení, nebo spíš připomenutí. Každá láska sebou totiž přináší odpovědnost a závazky – a vy stojíte o hlubší sblížení, nikoliv pouze o románek na jednu noc! Takže je potřeba si uvědomit, že ve jménu lásky budete muset možná již v tento večer, ale určitě někdy v nejbližší době udělat nějaké ty kompromisy a vybírat mezi tím, co byste rádi dělali vy, a tím, po čem touží váš partner!



Vodnář
Karta Královna pohárů
prozrazuje, že vaše srdce se v tomto období otevírá mnohem hlubší a intenzivnější lásce, než jste měli možnost doposud poznat! Díky zážitkům a poznání, které k vám poslední dobou přichází, se ponořujete mnohem více do svých citů a emocí a odhalujete v sobě schopnost milovat naplno, bez výhrad a podmínek, dávat tomu druhému úplně všechno, a přitom nic nežádat a neočekávat. To je pro vás jako svobodomyslné Vodnáře, kteří přece jen potřebují mít svoji volnost, možná tak trochu novinka. Najednou si ovšem uvědomíte, že vám zas až tolik nesejde na tom, abyste mohli vy sami uskutečnit své nápady, jako hlavně na tom, aby váš milovaný protějšek byl šťastný a spokojený! A to je pro vás prvořadé dokonce i v případě, že to bude znamenat, že valentýnský večer nestrávíte společně. A to klobouk dolů, protože taková tolerance a vstřícnost k přáním toho druhého je znamením skutečné lásky, která nechce jen dostávat, ale hlavně dávat!

Ryby
Karta Eso mincí
patří mezi velmi šťastné karty a slibuje vám spokojenost a prosperitu – to znamená pevný a láskyplný partnerský vztah, na který se můžete vždy spolehnout! Bude velmi příjemné vědět, že o Valentýnu máte vedle sebe přesně takový protějšek – člověka, který vás podrží i v nepohodě, a se kterým společně tvoříte skvělý tým, který v životě dokáže cokoliv! Možná si právě teď díky určitým hezkým událostem uvědomíte, že právě váš dlouhodobý partner je tímto jedinečným a dokonalým člověkem, i když jste o tom v některých chvílích pochybovali. Možná naopak poznáte nový skvělý protějšek, se kterým vám to bude od začátku klapat nejen v romantických záležitostech, ale hlavně ve všech praktických otázkách – zkrátka bude to někdo jako stvořený pro šťastný a spokojený život! Konečně se taky dočkáte příjemného pocitu, že vaší lásce a soužití nestojí v cestě žádné materiální překážky – jako je nedostatek peněz nebo nemožnost nejít bydlení. Zkrátka všechno bude klapat tak jak má!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.