Home - Články - Velký valentýnský tarotový horoskop 2018

Velký valentýnský tarotový horoskop 2018

vloženo 13. 2. 2018
čas čtení: 10 minut

Velký valentýnský tarotový horoskop 2018

Těšíte se na svátek zamilovaných? Tarotové karty vám prozradí, jak si ho nejlépe užít a co vás v lásce čeká a nemine!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Sedm holí
značí, že k dosažení vašich milostných cílů budete potřebovat průbojnost a vytrvalost. Získat si srdce vysněného protějšku, to není jen tak! Zadaní Berani mohou válčit s partnerskými neshodami, které nejlépe vyřešíte, když si budete stát za svým a protějšku trpělivě vysvětlíte, o co vám jde. Někdy totiž máte pocit, že celý svět je proti vám – mít jiný názor než vaše okolí, včetně partnera, není vůbec snadné! Jako Berani jste však dostatečně paličatí, v dobrém slova smyslu, takže nakonec svoji milou polovičku určitě přesvědčíte, že máte pravdu, i když to tak na první pohled nevypadá. Taky je zde možnost, že rodina nebo přátelé vašeho partnera projeví nesouhlas s vaší vztahem nebo s vašimi společnými plány. Nenechejte si tím zkazit náladu a už vůbec ne vaši lásku, čas vám nakonec dá zapravdu a budete si moct společně splnit to, po čem toužíte! A to nejen na Valentýna!

Býk

Karta Císař
ukazuje, že ve vašem vztahu budete hrát první housle a bude se od vás očekávat aktivita a bojovnost. Díky tomu uděláte na protějšek dojem a pochopí, že se na vás může doopravdy spolehnout. Platí to hlavně pro pány narozené v Býku, dámy to budou mít malinko složitější. Na jedné straně si bude partner cenit, že umíte všechno perfektně zorganizovat a nedáváte najevo obavy nebo pochybnosti, na druhé straně je potřeba dávat si pozor, ať se vedle vás nezačne cítit málo mužně. Přece jen chlap potřebuje mít pocit, že je skutečně chlapem – bez ohledu na znamení. V párech kde je jeden nebo oba dva Býci si dejte pozor, ať je toto rozdělení rolí jasné a partner může projevit svoji mužnost, ať už při plánování valentýnského programu, nebo v posteli! Kromě toho pozor na drobné a zbytečné neshody kvůli maličkostem. Sice vás teď snadno vytočí, ale polibek a objetí vám pomůže stejně rychle na to i zapomenout!

Blíženci
Karta Dva poháry
je jedna z nejkrásnějších karet lásky v celém tarotu! To znamená, že letošní Valentýn vám přinese opravdu nádherné a nezapomenutelné zážitky! S vaším protějškem se budete cítit jako jedno tělo a jedna duše a rozumět si budete stejně dobře v každodenním životě, při hlubokém rozhovoru během sváteční večeře a pak i v noci v peřinách! Čeká vás spousta úžasné romantiky, která však bude o to lepší, že si s vaší láskou budete vyhovovat ve všech oblastech života a souznět jako dvě poloviny jednoho celku. Pro nezadané Blížence máme rovněž skvělé zprávy, tato karta vám totiž věští, že letošní svátek zamilovaných vám přinese novou a tentokrát již skutečně tu pravou lásku! Potkáte skvělého člověka – nebo se sblížíte s někým, koho již znáte – a nebude se jednat pouze o povrchní přitažlivost, ale o hlubokou a dlouhodobou provázanost vašich duší. Užijte si to tedy a klidně se můžete pustit i do plánování budoucnosti!



Rak
Karta Tři mince
vám připomíná, že trpělivost růže přináší – i v lásce. Nemluvíme však o trpělivosti ve smyslu pasivního vyčkávání, až ten druhý něco udělá – to byste se třeba nedočkali nikdy! Je potřeba aktivně pracovat na hledání toho pravého partnera, nebo na budování a vylepšování vašeho vztahu, pokud jste zadaní. Výsledky se, jak už to bývá, nedostaví hned, ale krůček po krůčku budete neomylně postupovat kupředu za splněním vašich snů o harmonickém a láskyplném partnerském životě. Letošní Valentýn bude v tomto budování lásky pro vás velkým mezníkem, protože konečně získáte jistotu, že váš protějšek má stejné sny a cíle jako vy, a že to tedy má opravdu smysl. Užijete si příjemný a romantický společný večer a pochopíte, že za poslední dny nebo týdny jste se posunuli nejen o krůček, ale tentokrát o pořádný krok kupředu. Nezadaní Raci se zas konečně dočkají milostné odezvy od člověka, o kterého se delší dobu usilujete!

Lev

Karta Spravedlnost
rozdává radost věrným a spravedlivým, a po zásluze trestá podvodníky a lháře! Přesně v tomto duchu se ponese váš letošní Valentýn, takže záleží jen na vás, jestli máte v tomto ohledu čisté svědomí! Pokud naopak podezíráte z nevěry vašeho partnera, teď se rychle dovíte, na čem ve skutečnosti jste! Spravedlnost odhalí všechny nepravdy, ukáže oba dva partnery sobě navzájem v tom pravém světle, ovšem nejen s jejich nedostatky a chybami, ale také se všemi přednostmi! Možná tedy budete o Valentýnu mile překvapeni, že vám protějšek konečně skládá poklony a komplimenty za různé hezké maličkosti, kterých si však až doteď nevšímal! Stejně tak i vy si možná uvědomíte, jak skvělého člověka máte vlastně po svém boku a oceníte, že je mezi vámi stoprocentní důvěra a můžete se jeden na druhého spolehnout. V tomto duchu pravdy a upřímnosti se ponese váš letošní Valentýn a díky tomu na něj budete ještě dlouho vzpomínat!

Panna
Karta Síla
vám ukazuje, že vášně, jakkoliv silné a krásné, je potřeba držet na uzdě, jestli vás nemají úplně převálcovat. Máte v sobě velmi mocnou sílu lásky – a taky sexuality, výzvou pro vás ovšem bude, jak ji co nejlépe využít, jak potěšit váš milý protějšek a užít si nezapomenutelný vášnivý večer, aniž byste to s projevováním sexuálních energií přehnali až přespříliš! Nezadané Panny se musí poprat s ještě větší výzvou, protože tělesné sblížení vám již opravdu bude chybět, dokonce se kvůli tomu budete v práci kolikrát špatně soustředit, ale jak najít toho pravého partnera? Oddat se lásce na jednu noc, a pokud ano, tak s kým? Nebo se pokusit o vážný vztah, ale jak to udělat, abyste partnera neodradili svou nedočkavostí? Tyto a podobné otázky se vám budou honit hlavou v době, kdy se obchody plní růžovými srdíčky a vás nemá kdo zahřát. Zadané Panny mají naštěstí vyřešeno, ale i vy si dejte pozor, ať vaše netradiční postelové překvapení vaši lásku nevyděsí!



Váhy
Karta Milenci
má krásný a slibný název, a stejně krásné a slibné poselství! Letos o Valentýnu se můžete, milé Váhy, těšit na splnění vašich milostných snů a souznění s protějškem na všech úrovních, duševní i tělesné. A to bez ohledu na to, jestli jste spolu dvacet let nebo dva dny! Ale pozor, protože Milenci nám kromě příslibu lásky připomínají i to, že láska jde vždy ruku v ruce s odpovědností, tomu se nelze vyhnout! V dlouhodobých vztazích možná právě o valentýnském večeru přijdou na přetřes závažná, i když krásná témata související s budoucností – zejména sňatek a rodina. Díky daru lásky však můžete tyto vážné věci řešit hravě a s radostí, a přesně tak to má být! Pro nezadané Váhy bude svátek lásky znamenat sblížení a nalezení nové lásky, ale v žádném případě byste se neměli oddávat lásce na jednu noc! Budete překvapeni, že i to, co zpočátku bude vypadat jako nezávazné seznámení, bude mít nakonec mnohem hlubší a dlouhodobější pokračování!

Štír
Karta Královna pohárů
vám otevírá cestu k něžné a pečující lásce. S protějškem budete jeden ke druhému velmi pozorní, jemní, ohleduplní a láskyplní, dokonce i v případě, že to u vás doposud vůbec nebylo zvykem. Královna pohárů je silným symbolem ženského principu – královna značí ženský, něžný a chápající element, zatímco poháry symbolizují city, emoce a jejich hlubiny, které jsou vyjádřeny přirovnáním k vodě. Letošní Valentýn pro vás tedy bude mimořádně romantický a plný citů, místo ohnivé vášně dostane místo něha a hluboké vzájemné porozumění, vcítění se do toho druhého. V tomto duchu by se měl nést i váš ideální program na tento večer – klidné místo, kde vás nebude nic rušit, tichá a jemná hudba, rozhovory o pocitech, nebo třeba jemná masáž – zkrátka nic agresivní a bouřlivé! Díky tomuto romantickému večeru prohloubíte váš vztah, nebo pokud se jedná o novou známost, velmi se sblíží vaše duše. Naopak, s tělesnými sblížením je potřeba být opatrní a raději nespěchat!

Střelec

Karta Blázen
je znamením, že můžete popustit uzdu své fantazii, divokým snům a dopřát si trochu šílenosti v lásce! Nemluvíme však o sexu, nebo možná taky o něm, ale rozhodně nikoliv na prvním místě! Letošní Valentýn je totiž skvělou příležitostí, jak překročit hranice všednosti a společně s protějškem si dopřát nějaký neobvyklý zážitek – třeba cestovatelský, sportovní, kulturní, nebo jakýkoliv jiný, vždyť vy sami nejlépe víte, o čem spolu tajně sníte, ale nikdy jste k tomu neměli dostatek odvahy! Buďte trochu blázniví a hodně odvázaní, těšte se ze života a odhoďte zbytečné obavy a starosti! Třeba se vám to zalíbí a uvědomíte si, že když jste spolu a máte ten správný přístup k životu, každý den může být svátkem! A co nezadaní Střelci? Vaši vysněnou lásku najdete někde, kde byste to nikdy nečekali, tak se nebojte překročit stereotyp a vyrazit na nová a neznámá místa! Právě tam se dočkáte vašeho osudového seznámení!

Kozoroh
Karta Měsíc
vám nejspíš přinese trochu smutnou a melancholickou náladu, aniž byste k tomu měli dobrý důvod. S blížícím se svátkem zamilovaných se obchody plní srdíčky a romantickými i kýčovitými obrázky zamilovaných párů – a vy, ať už jste zadaní nebo nikoliv, z toho budete mít smíšené pocity. Na jedné straně dobře víte, že nelze mít vztah jako z reklamy, protože to zkrátka neexistuje, na druhé straně pořád o některých věcech tajně sníte a vaše sny zůstávají nenaplněné. Měsíc je kartou iluzí a falešných snů, proto nejlepším lékem na splín bude stát nohama na pevné zemi. Po svém boku máte skvělého člověka, i když vás možná nebude partner na svátek zamilovaných čekat s tou největší kyticí na světě, nebo partnerka v prádýlku jako z časopisu. Ale ruku na srdce, záleží na tom doopravdy? Nezadaní Kozorozi zas budou snít o ideálním princi nebo princezně – ale kvůli tomu snadno přehlédnete skutečně slibnou známost, pozor na to!



Vodnář

Karta Devět pohárů
vám věští šťastný a naplněný citový život. Na Valentýna vám osamělost rozhodně nehrozí, jedině pokud byste sami chtěli! Budete cítit, že váš protějšek je vám oporou, že si můžete navzájem věřit a spolehnout se na sebe, zkrátka všechno tak, jak má v správném a perspektivním vztahu být. Nezadaní Vodnáři budou se svým stavem kupodivu spokojeni, ale to neznamená, že vám osamělost hrozí nadlouho. Nějaké vaše přátelství se totiž začne postupně prohlubovat. Nebudete tlačit na pilu, protože víte, že všechno je tak, jak má být, a vyvíjí se tím správným tempem. Vaši spokojenost s vaším citovým životem zkrátka nic nezkalí! Jen si dávejte pozor, ať se nesnažíte o nemožné! Jakkoliv je váš vztah skvělý, k vašemu ideálu mu zcela jistě nějaká ta drobnost chybí – ale raději o tom nemluvte. Jak asi dobře víte, ideální není nikdo, a zbytečné vytahování banálních problémů by vám jen zbytečně kazilo náladu!

Ryby
Karta Osm pohárů
ukazuje nenaplněné city, nebo taky pocit, jako když něco ustrne na místě a nechce se pohnout kupředu. Tak nějak lze v této době popsat vaši situaci a pocity v lásce. Někdy cítíte potřebu buď věci řešit, nebo pokud to nepůjde, raději odejít či udělat nějakou ráznou životní změnu. Tarot vám však naznačuje, že to není řešení – můžete se posunout o dům dál, ale lepší to tam rozhodně nebude! Je to výzva pro vaši trpělivost, protože život a láska není vždy jen procházka růžovou zahradou, občas se vyskytnou i nějaké ty potíže. Tentokrát se navíc nejedná o nic zásadního a časem se to samo vyřeší, jen to chce chvíli počkat. Pokud se vám tedy stane, že si váš protějšek na Valentýna nevzpomene, nebo třeba žádný protějšek nemáte a pokusy o seznamování váznou, nevěšte hlavu. Prožít příjemný odpočinkový večer v klidu domova s dobrou knížkou totiž taky není vůbec k zahození, a samota nemusí vždy znamenat pocit osamělosti!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.