Home - Články - Velký tarotový horoskop pro rodinu a domov

Velký tarotový horoskop pro rodinu a domov

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 8. 2014

Velký tarotový horoskop pro rodinu a domov

Zajímá vás, co vás na konci léta čeká v rodinném životě? Náš tarotový horoskop vám prozradí, co si pro vás hvězdy připravily!



Beran

Karta Slunce vám věští velké rodinné štěstí, harmonii a spoustu zábavy v kruhu vašich nejbližších. Krásný bude hlavně váš vztah s dětmi, ať už jsou vaše vlastní nebo někoho jiného z rodiny. Bude vás bavit hrát si s nimi a vymýšlet pro ně zajímavý a veselý program na poslední prázdninové dny.
Pokud toužíte po potomkovi, karta Slunce vám přináší vynikající zprávy – v nejbližší době se děťátka konečně dočkáte! Další Berani se zas co nevidět stanou tetami, strýci, babičkami či dědečky nových přírůstků v rodině! V domácnosti pro vás bude toto období krásné a bezstarostné. Nebudete mít na práci nic náročného, takže si budete moct naplno užít radosti, které vám přináší zbytek léta. Pokud byste i přesto měli chuť se věnovat domácím pracím víc než je nezbytně nutné, budete konečně mít čas a prostor projevit svoji tvořivost. Bude vás to bavit a nebudete mít obavy trochu si zaexperimentovat. Pohrajete si se zařizováním bytu, vylepšováním zahrady nebo potěšíte svoji rodinu novými chutnými recepty.

Býk

Devět pohárů, to je karta hojnosti, dostatku a citového naplnění. Tomu všemu se nyní budete těšit ve své rodině a váš domov vám bude radostným a příjemným zázemím. Budete si velmi vážit tyto své poklady, protože si dobře uvědomujete, že to není žádná samozřejmost. O svoji rodinu a její hnízdečko budete pečovat jako o oko v hlavě, někdy možná až přespříliš. Možná si budou chvílemi vaši blízcí, hlavně děti, stěžovat, že se o ně snad až příliš bojíte. Nebude to však žádná vážná výčitka, spíš jen takové dobromyslné upozornění, že to s péčí a starostí o rodinu snad až trošku přeháníte.
Mezi svými příbuznými a ostatními lidmi kolem vás, například přáteli, budete dělat velký rozdíl. Když přijde na to, že si budete muset vybrat, zásadně dáte vždy přednost rodině před čímkoliv jiným. Domov pro vás bude nerozlučně spjatý s rodinným životem a u rodinného krbu budete se svými blízkými po celý zbytek léta trávit hodně času. Bude to příjemné a nabije vás to energií.

Blíženci

Karta Vůz prozrazuje, že se v rodině snažíte ukočírovat protichůdné tendence. Prozatím se vám daří být pány situace a mít všechno pod kontrolou, ale bude vás to stát poměrně hodně námahy. Vaši příbuzní vás však budou za svoji vnitřní sílu a sebejistotu obdivovat, což vás bude motivovat k tomu, že nezklamete jejich očekávání.
V rodině se budete muset projevit jako silná osobnost s jasnými prioritami a pevně daným hodnotovým žebříčkem. V opačném případě by vám pokusy některých příbuzných dělat si věci po svém velmi rychle přerostly přes hlavu. A to nedopustíte, protože vytvoření stávajícího stavu rodinné a domácí pohody vás stálo hodně času, energie i financí.
V oblasti domova a bydlení se koncem léta posunete o výrazný krok kupředu. Mnoha Blížencům se otevřou nové možnosti v oblasti nemovitostí, ale abyste uspěli, musíte přesně vědět, co chcete. Dřív než uděláte rozhodující kroky byste si to měli ujasnit i s parterem a nejbližšími příbuznými.

Rak

Karta Deset holí vás upozorňuje, že se cítíte být svými rodinnými a domácími povinnostmi hodně přetíženi. Prozatím je zvládáte díky tomu, že vás jako typické Raky péče o domov a rodinu baví. Stále častěji se však budete cítit bez energie a motivace, a to je jasné znamení – je načase zvolnit tempo a nechat i ostatní členy rodiny, ať se trochu realizují!
Problém je však v tom, že máte silný pocit odpovědnosti. Budete přesvědčeni o tom, že všechno stojí a padá pouze na vás, že bez vás by to ostatní nezvládli a v domácnosti by zavládl chaos. Zčásti jsou tyto obavy jistě namístě – pokud se rozhodnete pustit aspoň částečně otěže ze svých rukou, může vás další vývoj hodně překvapit. Ale věřte tomu, že to bude příjemné překvapení a budete se divit, že i mladší příbuzní vás dovedou svým snažením na rodinném poli velmi potěšit a jsou šikovní. Jen jim k tomu musíte poskytnout příležitost!
Dopřejte si tedy odpočinek od domácích povinností, zasloužíte si ho! Načerpáte novou sílu a hned vás všechno bude mnohem víc bavit!



Lev

Karta Král pohárů prozrazuje, že důležitou roli ve vaší rodině nyní bude hrát jistá důstojná a láskyplná osobnost mužského pohlaví, zřejmě někdo ze starších členů rodiny. Tento člověk díky své chápavosti stmelí vztahy ve vaší rodině a umožní vám povznést se nad malicherné problémy, které jste ještě nedávno řešili.
U žen narozených ve znamení Lva bude vůdčí postavou v rodině a doma váš partner. Bude vám velkou oporou, především pokud je o hodně starší než vy. Naopak, mužům narozeným ve znamení Lva „hrozí“, že roli láskyplného generále rodiny budete muset zaujmout právě vy. S vaším organizačním talentem se vám to bude dařit dobře, ale při vší odpovědnosti která bude ležet na vašich bedrech nezapomínejte na laskavá slova, jinak se může stát, že vás někdo špatně pochopí.
V záležitostech bydlení a nemovitostí budou mít hlavní slovo starší členové vaší rodiny. Nemusíte se však obávat, protože budou moudře a osvíceně myslet na to, jak co nejlépe skloubit přání a požadavky všech.

Panna


Karta Eso holí přinese do vaší rodiny a domova příliv nové energie, nápadů a nadšení. Možná je načerpáte na dovolené, možná díky tomu, že máte během léta víc času jeden na druhého a na své záliby. Každopádně budete mít velkou chuť podnikat něco nového, tvořit a vymýšlet hezké věci v domácnosti a ve volných chvílích podnikat dobrodružné aktivity ve společnosti dětí, sourozenců či jiných příbuzných.
Je důležité nenechat si tuto energii ujít a využít ji naplno, protože po létě už se taková šance jen tak snadno nezopakuje – všichni budete mít hromadu jiných starostí. Proto se věnujte rodině a vylepšování domova naplno a místo lenošení si pořád vymýšlejte nějaký nový program a nové výzvy, které můžete sdílet se svými blízkými. Bude vás to bavit a navíc díky společným zálibám vylepšíte a prohloubíte své rodinné vztahy.
Pozor však na občasné spory, hrozící náběhem k hádce. Chvílemi vámi budou cloumat silné vášně, ale raději se trochu kroťte. Hlava vám i vašim příbuzným naštěstí zchladne rychle!

Váhy


Karta Spravedlnost, kterou vám taro přisoudil, je vám jako Váhám velmi vnitřně blízká. Tato karta Velké Arkány prozrazuje důležité rodinné události, ve kterých budete právě vy hrát důležitou roli. Budete mít velkou osobní zásluhu na tom, že všechno dobře dopadne, spory se dořeší a najde se kompromis, se kterým budou všichni spokojeni.
Je pro vás výzvou, abyste se navzdory svým osobním sympatiím a názorům na jednotlivé členy rodiny zachovali pokud možno objektivně a co nejspravedlivěji. Ve svých rukou budete mít značnou moc, kterou však budete pociťovat jako břemeno odpovědnosti. Budete nástrojem v rukách osudu, který bude rozhodovat o rodinných vztazích, záležitostech bydlení a klíčových věcech v domácnosti. Dejte ostatním členům rodiny šanci stoprocentně se na vás spolehnout, budou se k vám obracet s důvěrou a budou si vás velmi vážit. Naštěstí se nemusíte obávat žádných hektických situací, důležité rodinné události proběhnou v klidu a bez potíží, takže si hezky užijete zbytek léta.

Štír

Karta Velekněz napovídá, že ve vaší rodině budou nyní hrát velmi důležitou roli vyšší duchovní principy a morální zásady, které vás budou stmelovat a udrží vývoj situace ve správném směru. Pokud jste věřící rodina, bude pro vás nyní vaše víra ještě důležitější než jindy a pomůže vám posunout se společně kupředu a překonat jakékoliv překážky, které se na obzoru objeví. Na to, abyste sdíleli společné hodnoty, však nemusíte být nábožensky založeni lidé, důležité je, abyste se v tomto směru se svými příbuznými názorově shodli. Pokud každý z vás v životě věří něčemu jinému a máte různé cíle, zřejmě se neubráníte určitým třenicím a neshodám, které se budou týkat právě duchovní a hodnotové oblasti.
Pro některé Štíry bude mít karta Velekněz ještě další význam – a tím je vstup do manželství. Odhodláte se k tomuto důležitému kroku a budete velmi šťastni. Zároveň si však budete plně vědomi toho, že je to celoživotní závazek, ze kterého vyplývají i určitá omezení. Vy jste však připraveni je přijmout!

Pendel Elipse
Věštění pomocí kyvadla právem patří mezi nejoblíbenější metody poznávání skrytých tajemství našeho života! Toto elegantní postříbřené kyvadlo s úchopem je ideální pro začátečníky i pro pokročilé. Díky jeho ostré špičce nepřehlédnete ani ty nejmenší změny v jeho pohybu!


Střelec

Karta Král mincí prozrazuje, že ve vaší rodině bude teď mít největší slovo osoba, která přináší nejvyšší příjmy. Ať už se vám to líbí nebo nikoliv, budete se podle toho muset zařídit a smířit se s tím, protože peníze nyní budou důležitým prostředkem k dosažení vašich rodinných cílů. A ten, kdo jich umí vydělat nejvíc, může logicky pak i víc mluvit do toho, jak se budou prostředky v rodině využívat.
Ti Střelci, kteří dobře vydělávají nebo mají hodně úspor, si nyní budou žít na vysoké noze. Můžete si dopřát luxus a vylepšit si své bydlení, zároveň vám zbude i dost volného času, abyste si dopřáli letní cestování – stačí vytáhnout peněženku a vaše rodina dostane všechno, co si jen budete přát. O něco hůř na tom budou ti Střelci, kteří finanční rezervy momentálně nemají. V rodině nebudete mít příliš velké slovo, takže se budete muset přizpůsobit. Naučte se podívat se na věci jinak a zamyslete se nad tím, co všechno si můžete pořídit levněji nebo třeba vyrobit svépomocí. Hledání levnějších alternativ přinese vám i vašim nejbližším větší svobodu a nezávislost.

Kozoroh

Karta Velekněžka vám radí, abyste se nebáli projevit před svojí rodinou své city a emoce. Jako Kozorozi máte někdy problém se otevřít svému okolí, ale přitom vaše duše touží po pochopení, kterého se jí nedostává. Velekněžka vám radí, abyste se v rodinném životě začali více řídit hlasem svojí intuice a vnímali své okolí spíš srdcem než rozumem. Tato změně bude zásadní a velmi obohatí váš život – Velekněžka je totiž kartou Velké Arkány, a ty vždy věští události zásadního významu.
Nelze však pouze tiše čekat, že ostatní členové rodiny vás pochopí – i vy sami jim na oplátku musíte otevřít své chápající srdce, jinak to nepůjde. Vyslechněte si pozorně, co vám kdo říká, zamyslete se nad tím ne rozumem, ale pokuste se vcítit do toho, co dotyčný nebo dotyčná prožívá. Budete překvapeni, jak se vztahy s některými lidmi najednou prohloubí a obohatí. Při rozhodování o důležitých záležitostech rodiny a domácnosti vám velmi pomůže esoterika. Důvěřujte horoskopům, věštbám a výkladům karet, neocenitelně vám poradí!

Vodnář

Karta Císářovna je pro domov a rodinu snad ta nejpříznivější, kterou byste si mohli přát! Císařovna symbolizuje mateřský princip, proto můžete očekávat zásadní a velmi pozitivní události ve vztahu s vaší maminkou, případně babičkou. Pro ženy Vodnářky však tato karta může symbolizovat i jejich vlastní mateřství. Své ženství a jeho mateřskou stránku v sobě rozvinete naplno, bude vás bavit pečovat o ostatní, zejména o vaše děti, ale taky o jiné mladší členy rodiny nebo o taky vašeho partnera. Pokud toužíte po děťátku, lepší karta než Císařovna snad ani neexistuje – věští vám totiž, že vaše sny se již co nevidět naplní, a předpovídá bezproblémové těhotenství a šťastný porod.
Pánové Vodnáři by měli v závěru léta věnovat větší pozornost ženám ve své rodině – nejen vaší matce, ale také partnerce a všem dámám, které tak pečlivě a láskyplně udržují teplo rodinného krbu. Vaše manželka nebo maminka bude moc šťastná, když ji zahrnete komplimenty a drobnými dárečky, právě teď si něco takového ve skrytu své duše velmi přeje!

Ryby

Karta Devět mincí je kartou štěstí, prosperity a pohodlného života. Budete mít všechno, co si přejete a potřebujete ke spokojenosti, a to samé bude platit i pro vaše nejbližší. Vaše spokojenost bude hluboká a zralá, protože budete se svými prostředky zacházet moudře a hospodárně a svůj společný volný čas si budete plánovat s ohledem na všechny členy rodiny.
I když se párkrát během nejbližších týdnů dostanete do situace, kdy bude hrozit menší hádka kvůli nějaké maličkosti, vy se do takových malicherností zatáhnout nenecháte a zachováte si před rodinou svojí důstojnost. Budete si dobře vědomi toho, že vám ve skutečnosti nic nechybí, takže klidně dopřejete ostatním členům rodiny, aby měli občas věci po svém.
Budete však mít trochu sklon uzavírat se ve svém šťastném domovu před ostatními lidmi, jako jsou přátelé a kolegové, kteří takové štěstí na rodinu nemají. Dejte si na to pozor, protože pak můžete na své okolí působit trochu namyšleným dojmem a to není pravda!

BUDETE V NOVÉM DOMĚ ŠŤASTNÍ? Povím vám to! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701. Kartářka Xenie

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.