Home - Články - Velký tarotový horoskop financí

Velký tarotový horoskop financí

sdílet článek na facebooku
vloženo 12. 10. 2014

Velký tarotový horoskop financí

Víte, co si podzim připravil pro vaši peněženku a bankovní konto? Prozradíme vám to v našem tarotovém horoskopu!



Beran

Karta Devět pohárů vám přináší vynikající zprávy – čeká vás období plné hojnosti a peníze vám rozhodně chybět nebudou! Klíčem ke zlepšení finanční situace budou dobré vztahy na pracovišti i v rodině – jakkoliv to může znít divně. Místo toho, abyste se křečovitě snažili co nejvíc pracovat a přepínali tak své síly tedy raději zvolte jinou taktiku – buďte v rámci svých možností štědří k ostatním a oni vám to oplatí. Když budete pomáhat kolegům, oni na oplátku pomohou vám a jako tým pak dosáhnete mnohem lepších výsledků – a taky výdělků! V rodině platí to samé, za pomoc se vám někdo odvděčí penězi nebo jiným hodnotným darem. Jen pozor, ať to všechno neděláte pouze z vypočítavosti, protože osud chce, abyste nemysleli pouze na sebe, ale abyste rozdávali. Nezapomínejte, že ten, kdo rozdává, je nakonec obdarovaný!
Přes to všechno vám však karta Devět pohárů radí udržet si určitá finanční tajemství jen pro sebe. Nemusí hned každý vědět, kolik financí máte na svých bankovních účtech, natož jestli někomu něco dlužíte. Zkrátka buďte dobrosrdeční, ale neodkryjte všechny své karty!

Býk

Karta Tři poháry je kartou hojnosti a společné radosti z úspěchů. Ve finanční oblasti budete mít tento podzim důvod slavit, protože vaše projekty vám přinesou své ovoce v podobně zasloužených výdělků. Nezapomeňte, že to nejsou pouze vaše vlastní úspěchy, a sdílejte radost s kolegy a s kýmkoliv dalším, kdo přispěl k tomu, že vám vaše plány vycházejí.
Nezapomeňte za vydělané peníze něčím potěšit svoji rodinu, vždyť právě oni byli vašim zázemím, když jste měli někdy v práci těžké chvilky. Vděčnost si jistě zaslouží i přátelé, kteří vás podrželi, když byl nějaký problém. Nyní je čas na chvíli se zastavit, radovat se z dosažených úspěchů a třeba si i otevřít láhev šampaňského. Neusínejte však na vavřínech, protože vydělané peníze se rychle rozkutálí a je potřeba zajistit, že váš zdroj financí nevyschne ani v budoucnu. Vsaďte na spolupráci, týmovým hráčům narozeným v Býku se bude dařit. Je vhodná doba navázat na úspěšný projekt, který vám přinesl výdělek, něčím podobným, ale možná ještě ve větším stylu. K tomu budete potřebovat další společníky, abyste spolu dali dohromady počáteční kapitál.

Blíženci

Karta Dva meče prozrazuje, že ve finanční oblasti vás bude trápit dilema a bude pro vás těžké se rozhodnout, kudy se dál ubírat. Zatím se vám daří udržovat rovnováhu mezi různorodými směry, kterým se najednou věnujete, ale sedět na dvou židlích bude do budoucna komplikovanější než je to nyní. Budete muset volit mezi dvěma možnými směry, jak se postavit ke svojí finanční otázce. Obě možnosti však mají své pro a proti. A aby to nebylo tak jednoduché, vaše rozhodnutí neovlivní pouze vás,ale i další lidi ve vašem okolí – proto se budete chtít rozhodnout s největší odpovědností.
I když se budete snažit odhlédnout os svých osobních zájmů a zajistit, aby bylo vyhověno zájmům ostatních zainteresovaných stran, své pocity neoklamete. A ani to není potřeba – právě ony vám totiž budou nejlepším rádcem. Měli byste se řídit svojí intuicí, i když jako Blíženci patříte spíš mezi racionálně smýšlející lidi. Vyplatí se vám vybrat si tu možnost, ze které máte lepší pocit, i kdyby z vašich propočtů vycházela jako méně výhodná. Osud vám dá zapravdu – nejlepší výdělky na vás čekají tam, kam vás táhne srdce, nikoliv rozum!



Rak


Karta Vůz vám věští, že budete mít důležitý úkol – uhlídat a udržet kontrolu nade všemi finančními transakcemi ve vaší domácnosti nebo ve firmě. Možná dokonce obojí najednou! Budete v pozici hospodáře, který bude muset rozhodovat o tom, co se koupí a co ne, do čeho se bude investovat a kolik peněz půjde na kterou položku v rozpočtu. Je to nesnadný úkol, protože kolem vás bude samozřejmě spousta lidí, kteří si budou hrát na chytré a budou všechno vědět lépe než vy. Naslouchejte jim, dají vám spoustu dobrých rad – ale neznamená to, že musíte každému vyhovět. Vy sami budete mít o věcech nejlepší přehled, proto se musíte spoléhat v první řadě na svoji vlastní hlavu, na nikoho jiného, ať už požaduje cokoliv.
Je před vámi období změn, takže se v zodpovědné roli „ministra financí“ budete muset vypořádat s novými a nečekanými situacemi. Většinou se vám osvědčí staré postupy, ověřené dlouholetými zkušenostmi, ale nebude tomu vždy tak. V některých případech se ukáže, že novátorské řešení je lepší volbou, a to vás hodně překvapí. Ale přistoupíte na to – tedy samozřejmě až po zralé úvaze!

Lev

Karta Hvězda je kartou naděje, letos na podzim jste tedy po finanční stránce miláčky Štěstěny! Neznamená to ovšem, že vám peníze spadnou z nebe. Budete však před sebou vidět jasný plán a jednoznačný cíl, a to vám velmi usnadní situaci. Díky výrazným dílčím úspěchům se velmi brzo ujistíte o tom, že jste na správné cestě, a to vás bude motivovat k dalšímu snažení.
Pozitivní informace o tom jak dobře vydělat si nenecháte pro sebe, ale rádi se o ně podělíte i s přáteli nebo služebně mladšími kolegy. Dokonce budete nezištně rozdávat rady i novým známým, které téměř neznáte, a to už je co říct! Ovšem vašim malým tajemstvím bude, že to neděláte bez rozmyslu a dokonce to není ani tak úplně nezištné. Díky tomu, že se na začátku projektu ocitnete ve správné době na správném místě, budete na koni a získáte si náskok. Pak už vás nová konkurence nebude moct ohrozit. A tím, že budete o svém podnikání nebo firmě mluvit, vlastně jen uděláte reklamu své firmě nebo zviditelníte svůj obor a jeho produkty. Takže v konečném důsledku to bude dobré pro všechny – a pro vás nejvíc!

Panna

Karta Královna mincí vám prozrazuje, že nejvýznamnější položkou vašeho rozpočtu budou letos na podzim investice do vašeho domova a bydlení. Chcete si své hnízdečko co nejvíc zútulnit, aby se stalo vašim opravdovým hradem a útočištěm, přizpůsobit si ho přesně podle svých představ, potřeb a vkusu. Návrh si sice uděláte sami a budete se snažit zvládnout co nejvíc prací svépomocně – kromě úspory peněz vás to bude navíc i bavit – ale přesto se konečná suma vyšplhá poměrně vysoko. Potrpíte si totiž na kvalitu a dobré materiály, nejlépe přírodní.
Budete mít na výběr – buď dočasně trochu omezíte své každodenní výdaje, nebo si na sebe vezmete nějakou práci navíc, ať už to jsou přesčasy nebo nový přivýdělek. Vy však nebudete chtít o druhé možnosti ani slyšet – to by vám už přece nezůstal téměř žádný čas na to, abyste si svůj nový pohodlný domov užili, jak se patří! Pokusíte se tedy poohlédnout po práci, kterou byste mohli dělat z domova, a než se objeví, raději ušetříte třeba na tom, že si budete obědy a večeře vařit sami doma místo placení zbytečně nákladných restaurací!

Váhy

Karta Osm mečů vás upozorňuje, že vidíte svoji momentální finanční situaci v příliš černých barvách. Máte pocit, že jste na tom špatně a ještě nějakou chvíli se v těchto pocitech budete trochu plácat, protože vám bude připadat, že řešení zkrátka neexistuje. Jenomže dobrá zpráva, ono existuje – a dokonce je od vás vzdálené jen na pár kroků! Jenomže nějakou hloupou náhodou je to pár kroků zrovna tím směrem, kterým vám doposud ani nenapadlo se podívat. Chce to zkrátka nový pohled na věc! Otevřete tedy oči novým možnostem, které vám doposud připadaly neobvyklé!
Hlavní důvod, proč se o vás bude pokoušet pesimismus, bude nedostatek nových podnětů a kontaktů s lidmi. Ve své hlavě si promyslíte snad všechny možné alternativy, které vám napadnou, ale přece jen jste pořád ve svém vlastním malém světě, který někdy nemusí obsahovat všechno, co lze udělat ve velkém světě. Během podzimu vám několik zajímavých setkání a rozhovorů pomůže osvětlit vaši situaci a podívat se na ni z jiného úhlu. Najednou si uvědomíte, že máte vlastně spoustu možností! A vaše konto začne díky tomu postupně opět krásně narůstat!

Štír

Karta Rytíř mečů prozrazuje, že k dosažení finančních úspěchů budete nezbytně potřebovat odvahu, podnikavost a důvtip. A k tomu všemu zdravou dávku dravosti a schopnost rychle reagovat, jinak vám příležitost může proklouznout mezi prsty! Tak na co ještě čekáte? Zapojte svoji šikovnost a tvořivost do hry hned teď, protože peníze na vás nepočkají a nechcete, aby vám je před nosem vyfoukl někdo jiný!
Mnozí Štíři budou mít to štěstí, že potkají velmi energického a inteligentního společníka, který udělá velkou část práce za vás – ale zas se s ním pak budete muset podělit o zisk! Jiní zrozenci ve Štíru budou muset hrát sami za sebe – ale o to vyšší pak budou finanční odměny! Ať je, jak chce, jedno pravidlo je zásadní – jednat okamžitě, bez otálení, ale přesto dostatečně promyšleně. Pusťte se do akce hned, jak se objeví příležitost, ale vždy ve stoprocentní psychické formě, odpočatí a s vyrovnanou myslí, ať vás jen tak něco nepřekvapí!
I když vy musíte jednat rychle, finance si mohou dát trochu načas. Pak už budete potřebovat trochu trpělivosti, ale bude to stát za to!

Střelec

Karta Šest holí je kartou vítězství – Štěstěna vám tedy letos na podzim nadělí nejen finanční odměnu, ale i zadostučinění v podobě obdivu, který za své skvělé pracovní výsledky sklidíte. Uznání pro vás bude možná ještě důležitější než peníze, ty budou spíš jen takovým příjemným vedlejším efektem celého projektu. Dělali jste to přece hlavně kvůli své kariéře! Časem si však začnete čím dál tím víc uvědomovat, jaké možnosti vám zvýšení vašich příjmů přináší! Vlastně jste ani příliš neuvažovali nad tím, že byste mohli začít víc utrácet a zvýšit si svoji životní úroveň, ale když si uvědomíte, kolik si toho najednou můžete dopřát, budete velmi potěšeni. Bude se vám to hodit hlavně s pomalu se blížícími zimními svátky, letos je budete moct oslavit skutečně ve velkém stylu!
Jen pozor, ať neusnete na vavřínech, protože na vysoký přísun financí se snadno zvyká, ale o to hůř se od něj odvyká. Snažte se neutrácet víc, než vám umožňuje váš pravidelný a stabilní příjem. Vždy je lepší pokládat odměny, které dostanete navíc, za šanci něco si uspořit. Raději jimi nakrmte svůj spořící účet, než abyste si hned vyrazili na nákupy!

Kozoroh

Karta Čtyři hole vám věští finanční úspěchy a zdárné překonání starých těžkostí. Budete mít příležitost k novým začátkům a na místa, se kterými jste po finanční stránce neměli nejlepší zkušenosti, se již nemusíte vracet. Můžete nechat za sebou všechny staré neúspěchy, a naopak postavit své další plány na tom, co se vám dosud povedlo. Dílčí úspěchy vás povzbudí do další práce v oblasti, kde je to finančně perspektivní, a díky tomu budete moct zapomenout na řešení, které jste dosud měli pouze jako z nouze ctnost.
Letos na podzim si po dlouhé době budete moct užívat pocit finanční jistoty, a co je lepší, budete vědět, že je zasloužený. Budete mít dobrý pocit z toho, že se vám již povedlo vybudovat si určité zázemí, i když to samozřejmě ještě není tak docela podle vašich představ – ale i to jednou bude. Využijete volnější a klidné období, které máte před sebou, a budete se radovat z úspěchů a užívat si příjemné stránky života spolu s lidmi, které máte rádi. Budete mít skvělý pocit z toho, že vaše bankovní konto vám konečně umožní být opravdu velkorysí ke svým blízkým a přátelům. Dopřejete jim jen to nejlepší – a sobě samozřejmě taky!

Vodnář

Karta Císař vám věští velmi úspěšné období, skvělé výdělky čekají hlavně na ty Vodnáře, kteří pracují ve vedoucích pozicích, nebo kteří jsou svými vlastními pány! Budete mít možnost ovlivnit situaci ve svůj prospěch a hodně na tom získat. V roli podřízených se vám bude dařit o kousek méně, ale ani v tom případě si nebudete mít na co stěžovat! Bude to však mít jednu podmínku, budete muset stoprocentně držet krok se vším, co si váš šéf vymyslí – ať už si o tom jako nezávislé Vodnářské duše myslíte cokoliv!
Projeví se u vás vynikající organizační a vůdcovské schopnosti, až budete sami překvapeni. K tomu, abyste naplno využili všechny možnosti, které vám osud přinese do hry, budete potřebovat rozhodnost, neoblomnost a sebejistotu. Budou chvíle, kdy se vás bude vaše okolí snažit přesvědčit o tom, že ta nebo ona investice je riskantní, nebo že projekt, do kterého se chcete pustit, bude jistojistě prodělečný. Nenechejte se zviklat a vezměte to do vlastních rukou, čas bude vaším spojencem a všem pochybovačům ukáže, že vaše rozhodnutí se vám vyplatilo!

Ryby

Karta Páže mečů vám přináší zcela nové příležitosti a podněty, které vám pomohou k lepším výdělkům! Nový svěží vánek ve vašem životě může mít podobu dobré rady, podnikatelského nápadu, nebo také nového pracovního místa. Každopádně to však bude něco, co jste nikdy dosud nedělali, byť k tomu máte všechny potřebné předpoklady!
K tomu, abyste nové možnosti využili naplno, budete potřebovat trochu odvahy a hlavně jasnou mysl, abyste zvládli odlišit, co je opravdu perspektivní a co se tak jenom tváří. Nemusí to být patrné úplně na první pohled, ale nebude to chtít příliš dlouhé přemýšlení, nemusíte mít strach.
Trochu komplikovanější situace bude na starém pracovišti nebo v komunikaci s někým ze zákazníku, komu budete tentokrát muset říct „ne“. Nemůžete totiž zvládat úplně všechno, takže se musíte s něčím starým rozloučit, abyste se měli kdy chopit nové příležitosti. Borcení starých zažitých zvyklostí vám nebude příliš příjemné, ale budete pak mít skvělý pocit, že se konečně pročistil vzduch, a že přesně něco takového jste již dlouho potřebovali!

NEDRŽÍ SE VÁS PENÍZE? Kdy nastane zlom? Povím vám to, zavolejte mi! Astrolog Filip. Volejte na tel.: 906 701 701.

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.