Home - Články - Velký tarotový horoskop – cestování a dovolená

Velký tarotový horoskop – cestování a dovolená

sdílet článek na facebooku
vloženo 22. 6. 2014

Velký tarotový horoskop – cestování a dovolená

Magické tarotové karty vám prozradí, jaké zážitky vám přinese letošní dovolená a na co si musíte dávat na cestách největší pozor!




Beran

Karta Věž prozrazuje, že letošní dovolená přinese do vašeho života něco přelomového a změní váš pohled na svět. Nebude to jen takový obyčejný letní program, protože kromě toho, že se zrelaxujete, na vás čekají opravdu neobvyklé a zvláštní zážitky. To, co na cestách spatříte a prožijete, vám umožní uvědomit si některé zásadní věci v životě, které jste si dosud příliš nevšímali. Zkrátka po návratu domů už nebudete stejní jako dřív a všimne si to jistě i vaše okolí.
O co přesně se může jednat? Karty to prozrazují jenom přibližně – nechejte se překvapit! Může se stát například to, že na cestě do exotických zemí uvidíte místní chudinu, jak těžce se protlouká životem, a díky tomu si uvědomíte, že vaše finanční problémy jsou ve srovnání s tím zanedbatelné. Nebo budete pozorovat vztahy a rodinný život svých hostitelů a inspiruje vás to ke změnám ve vlastní domácnosti. Možná taky potkáte letní lásku, která sice nevydrží dlouho, ale budete na ni po celý zbytek života vzpomínat.
A na co si v létě dávat pozor? Věž prozrazuje, že je zde zvýšené riziko nejrůznějších úrazů. Buďte proto velmi opatrní při sportu i v dopravních prostředcích!

Býk


Karta Poustevník prozrazuje, že letošní dovolená vás naučí, jak být spokojení a užívat si života i když jste zrovna osamotě. Situace se vyvine tak, že si budete muset na část dovolené – nebo možná i na celou – udělat program bez partnera a rodiny, možná dokonce nebudou mít čas ani vaši přátelé. Je možné, že se to vyvine na poslední chvíli, takže už nebudete mít čas sehnat nikoho, kdo pojede s vámi – ale vy přesto budete chtít jet.
To, co bude zpočátku vypadat jako nevýhoda, se však nakonec ukáže jako velké plus. Díky samotě si budete moct dopřát víc klidu a taky vám to přinese možnost naplánovat si program přesně podle sebe – nikdo na vás nebude muset čekat, když se vám bude třeba chtít si ráno déle pospat nebo se déle zdržíte při nakupování suvenýrů.
Samota vám navíc přináší možnost potkat nové lidi a navázat nová přátelství. Ale pozor, protože Poustevník ukazuje, že tyto známosti budou pouze povrchní. Jedno z rizik, které vám hrozí, je přílišná důvěra k letním láskám. Může se snadno stát, že člověk, kvůli kterému byste klidně změnili svůj život, se na vás během týdne vykašle – tak si na to dejte pozor!

Blíženci

Karta Tři poháry vám věští, že letošní dovolenou si budete užívat plnými doušky a budete s ní maximálně spokojeni. Při zaslouženém odpočinku vás nebude nic rušit, budete si ho moct vychutnat a hodit starosti za hlavu. To je krásná vyhlídka, lepší kartu jste si snad ani nemohli přát! Na kartě vidíme trojici tančících dívek s číšemi, což vám připomíná, abyste v létě nezapomínali rozvíjet vztahy s přáteli, které jsou možná ještě důležitější než láska a milenecké vztahy. Minimálně část dovolené byste měli strávit v širším okruhu přátel. Hezké je taky domluvit se, že někam pojedete dva nebo tři páry či rodiny společně. To vám usnadní plánování programu, a nehrozí hádky, když budou pánové třeba některý den chtít sportovat a dámy nakupovat!
Tři poháry vám přinášejí dobrou zprávu, že letošní dovolená bude téměř bez rizik a žádných větších problémů se nemusíte obávat. Je však potřeba dávat si pozor na nadměrnou konzumaci alkoholických nápojů a opilost, mohly by z toho být nepříjemné důsledky od těch zdravotních až po společenské trapasy. Opatrnost se vyplatí i při ochutnávání exotických specialit. Tak buďte raději trochu střídmí nic tím nemůžete zkazit!

Rak

Karta
Pět mečů vás upozorňuje, že máte v souvislosti s dovolenou negativní očekávání a obavy. Pravděpodobně si to neuvědomujete a přijde vám to normální, ale ve skutečnosti vám tento přístup přináší jen zbytečné starosti. Místo toho, abyste se na dovolenou těšili, si pak malujete černé scénáře toho, co všechno se může pokazit a jaká nebezpečenství číhají na cestách. Pal není divu, že vás občas přepadne chuť na všechno cestování se vykašlat a místo toho prožít letní volno pěkně v klidu a pohodlí domova. Jenomže to se zas nemusí zamlouvat vaší rodině nebo partnerovi.
Klíčem k tomu, aby se vám letošní dovolená povedla na výbornou, je oproštění se od vlastních negativních myšlenek. To, co skutečně škodí vaší letní pohodě, se nenachází nikde venku, ale uvnitř vaší vlastní hlavy. Zkuste nepřemýšlet tolik o špatných věcech, které by vám mohly hrozit, ať už je to krach cestovní kanceláře, nemoci nebo setkání z rozzuřeným medvědem či žralokem. Je velmi málo pravděpodobné, že se něco takového stane!
Rozhodně nebude na škodu, když přenecháte část organizačních záležitostí někomu jinému z rodiny. Zbavíte se starostí a budete si moct lépe užívat krásné zážitky, které vám léto přináší!

Mini-tarot - New Vision
Tyto jedinečné karty odkrývají pohled na tarotové symboly z jiných úhlů pohledu!
Pohled na vyobrazené postavy z opačné strany, než je obvyklé, vám umožní uvidět souvislosti, které byly až dosud našim očím skryté! 78 barevných karet s návodem k výkladu.


Lev


Karta Eso mincí vám věští nádhernou a povedenou dovolenou – je to jedna z nejšťastnějších karet vůbec! Po materiální a organizační stránce se všechno povede skvěle a nehrozí vám žádné potíže. Ubytování bude na úrovni, cesta bude bezproblémová a lidé kolem vás budou milí – přesně tak, jak to má být!
Letošní dovolená vám přináší ještě jednu zajímavou příležitost navíc. Díky cestování se vám otevře zajímavá nová možnost, jak získat peníze a majetek. Může to mít různé podoby – mějte tedy oči otevřené! Možná se na cestách setkáte s lidmi, se kterými navážete perspektivní obchodní kontakty. Nebo zjistíte, že v letovisku, kde trávíte volný čas, nabízejí dobře placenou brigádu či zaměstnání. Jiná možnost je, že se vám na dovolené natolik zalíbí, že se rozhodnete v této oblasti investovat do nemovitosti a zjistíte, že nabídky jsou velmi výhodné i jako investice.
Eso mincí vám radí, že na dovolené a cestování byste se neměli snažit šetřit za každou cenu. Právě to je největší riziko, které vám hrozí. Když se budete zdráhat připlatit si pár korun za skutečně kvalitní služby nebo jídlo či nápoje, může se to skončit fiaskem. Dopřejte si úroveň, kterou si zasloužíte!

Panna

Karta Svět je jedna z nejpříznivějších karet, které v tarotu existují a na dovolené vám věští velké štěstí a spokojenost. Všechno se bude vyvíjet přesně podle plánů a jakékoliv problémy vás budou obcházet velkým obloukem. Pokud to máte s dovolenou prozatím nejisté a nevíte, jak věci dopadnou a jestli budete vůbec moct vyjet, můžete se těšit – karta Svět totiž předpovídá vašemu snažení o letní odpočinek šťastný konec, vaše velké plány se splní.
Tato karta však zároveň znamená, že letošní letní dovolená bude ve vašem životě obdobím zásadního významu. Krásné volné týdny na cestách vám umožní konečně si dořešit některé věci ve vašem osobním životě ke spokojenosti všech. Společná dovolená upevní rodinné vztahy a posílí partnerskou lásku. Konečně si vyříkáte některé staré problémy a zjistíte, že už to problémy nejsou – možná se na tom ještě i spolu zasmějete! Zkrátka uzavřete staré období, odhodíte stará trápení a s novým optimismem vykročíte do dalšího krásného období v životě, které začne letošním podzimem.
Jediné nebezpečí, které vám hrozí, jsou zbytečné obavy a odmítání zkoušet nové věci. Zkuste se víc otevřít – mnohem lépe si pak užijete všechno krásné!

Váhy

Karta Rytíř mincí vám prozrazuje, že organizační záležitosti letošní dovolené nejspíš spadnou na vaši hlavu a budete muset zařídit i to, do čeho se nebude chtít partnerovi a dalším členům rodiny. Ochotně však na sebe tuto zodpovědnost vezmete, protože je chcete potěšit a navíc víte, že na to máte schopnosti a tudíž to pro vás není žádný velký problém – pouze pár starostí navíc.
Při tom všem si však zvládnete dovolenou báječně užít. Jen budete muset být pořád aspoň trochu ve střehu a kontrolovat, jestli věci vycházejí podle plánu. Asi si nebudete moct dovolit se na letních večírcích příliš odvázat, přehánět to s alkoholem nebo ráno dlouho vyspávat – jsou zde totiž lidé, kteří se spoléhají na to, že právě vy všechno zařídíte, a nemůžete je zklamat.
Nebezpečím pro hladký průběh vašich letních cest bude hlavně váš sklon k nerozhodnosti, který je pro vás jako Váhy typický. Budete se snažit zařídit všechno co nejlépe, jenomže zatímco budete otálet s definitivním rozhodnutím, může vám uniknout jedinečná šance. Nezapomeňte na to a neodkládejte ty nejdůležitější věci na poslední chvíli – raději je zařiďte dřív a budete mít klid od starostí!

Štír

Karta Velekněžka prozrazuje, že letošní dovolená nebude jenom taková obyčejná! Přinese vám totiž hluboké duchovní zážitky a umožní vám nahlédnout do neviditelného světa nehmotných sil. Setkáte se s lidmi, kteří vám umožní zdokonalit se v esoterických disciplinách. Prožijete mystické zážitky na nějakém posvátném místě, může to být třeba starobylá katedrála, magický kamenný kruh, ruiny hradu, nebo také vrcholek nějaké výjimečné hory. Uvědomíte si a hluboce prožijete svoji sounáležitost se sílami, které sice nevidíme, ale které nás neustále obklopují. To oživí a prohloubí váš zájem o věštění a o věci, které jsou mezi nebem a zemí.
Neviditelný svět k vám bude promlouvat a ochraňovat vaši bezpečnost prostřednictvím magických znamení, symbolů ve snech a hlasu vaší intuice. S tím souvisí i riziko a nebezpečí, na které si musíte dát o letošní dovolené pozor. Nepřehlížejte znamení, jež vám neviditelné síly pošlou! Pokud se vám například bude zdát o autonehodě, měli byste se v dalších dnech vyhýbat jízdě autem. Jestliže budete mít nevysvětlitelný pocit, že na nějaké místo nemáte chodit, změňte trasu plánovaného výletu – nikdy nevíte, čemu se tak vyhnete, ale když se to už jednou stane, je pozdě brečet nad rozlitým mlékem!

Střelec

Karta Čtyři meče vás upozorňuje, že i během dovolené bude pro vás těžké pustit práci úplně z hlavy. Sice si budete užívat volné chvíle a cestování a navenek o práci nebudete příliš mluvit, ve vaší hlavě to bude pořád hlodat. Dokonce se může stát, že se vám bude na dovolené každou noc zdávat o nedokončených pracovních projektech a nestíhání termínů – nic příjemného!
Nejlepší lék na tento problém je pokusit se pokud možno co nejvíc si napracovat ještě před odjezdem na dovolenou. Nic nezkazíte když uděláte některé věci ve větším předstihu, a samozřejmě byste neměli zapomenout na staré resty, které nad vámi visí jako Damoklův meč. Možná se vám nechce teď na začátku léta tahat přesčasy, raději byste z práce co nejdřív vypadli a šli si odpoledne třeba zasportovat. Za tu trochu námahy a sebezapření to však stojí – pak si budete moct na dovolené užívat opravdový ničím nerušený klid, budete moct bez výčitek svědomí vypnout služební telefon a konečně si dopřát opravdovou relaxaci! Pokud totiž budete mít pořád v hlavě práci, bude dovolená jen polovičatá.
Jako Střelci jste sice odvážní, ale při letních sportovních výkonech se vám přesto vyplatí trochu víc opatrnosti. Čtyřka mečů vám totiž navíc připomíná, že je potřeba myslet na rizika!

Kozoroh


Karta Tři meče vám přináší na období dovolených jedno velké varování – dávejte si pozor, ať nezklamete něčí srdce a zároveň nedovolte nikomu, ať zraní to vaše. Hrozí totiž podvody, zrady, hádky ve vztazích a žárlivé scény, a ty by vám mohly ze zaslouženého letního odpočinku úplně zbytečně udělat peklo!
Situace bude v létě taková, že si budete muset dávat mnohem větší pozor na zmatky ve vztazích než jindy. Nedorozumění mohou mít nehezké následky a přitom se začít úplně nevinně. Stačí že někdo řekne žertem nějakou narážku, která bude špatně pochopena. Nebo budete příliš dlouho rozebírat nějaký nepodstatný spor, který byste mohli s klidem raději hodit za hlavu – a zbytečně si tak budete kazit náladu ve chvílích odpočinku.
Snažte se letos na dovolené chovat k lidem které máte rádi co nejohleduplněji. Raději si kousněte do jazyka, když vám na něj přijdou nějaké drsnější vtípky na něčí adresu. Jindy by se na tom ostatní nejspíš zasmáli, ale teď se urazí.
Kromě toho si dávejte pozor na letní románky, nejspíš by neměly dobrý konec. Raději odolejte místnímu exotickému svůdci nebo krásce, předejdete spoustě zbytečného trápení!



Vodnář


Karta Devět pohárů vám věští krásné a pohodové prožití dovolené, na cestách vám nebude nic chybět a chvíle volna si užijete v příjemné společnosti. Dokonce si budete moct dopřát investovat do dovolené a cestování trochu víc peněz než jindy, vaše finanční možnosti a výhodné slevové akce vám to umožní. Tak buďte na sebe hodní a dopřejte si něco navíc, vždyť vy za to stojíte!
Žádná větší rizika vám během dovolené nehrozí a všechno bude probíhat hladce a bez problémů. Nemusíte si tedy dělat starosti a můžete si to v klidu užívat.
Přesto je jedna věc, na kterou byste si měli dát pozor. Někdy se stává, že člověk má všechno, co by si jen mohl přát, a přesto není spokojený. Mnohdy si to co máme nedovedeme dostatečně vážit a považujeme to za samozřejmost, ale přitom je to velký dar. Přesně to by mohl být případ vaší letošní dovolené. Všechno bude dokonalé, ale vám přesto bude chvílemi chybět energie a chuť něco dělat. Budete mít všechno, co ke spokojenosti potřebujete, ale přesto nebudete spokojenost pociťovat. V takových chvílích je dobré si připomenout, jak jste šťastní, a vzpomenout si na všechny lidi, kterým osud přál méně než vám – váš pohled se hned změní!

Ryby

Karta Král pohárů vám věští velmi příjemné setkání se silnou, ale láskyplnou osobností, nejspíš mužského pohlaví. Toto setkání a milá společnost vás bude provázet během celé vaší dovolené a bude vám dělat radost. Získáte silného a milujícího ochránce, který bude stát při vás a pomáhat vám, pokud bude potřeba.
Pro ženy narozené v Rybách je poselství Krále pohárů jednoznačné – o letošní dovolené vás bude provázet velká láska! Pokud jste zadané, oživí se váš vztah k partnerovi a opět se do sebe zamilujete. Ve svém srdci pocítíte, že v něm máte velký poklad. Nezadané dámy narozené v Rybách mají ještě šťastnější vyhlídky – konečně potkáte svoji velkou lásku! Dovolená sice není zrovna čas, kdy by člověk čekal, že potká vážný vztah na celý život, ale vy to štěstí mít budete! Člověk, se kterým se sblížíte, bude upřímný, dobrosrdečný a věrný a bude to s vámi myslet vážně.
Pro pány narozené v Rybách karta Král pohárů znamená, že potkáte moudrého, nejspíš staršího muže, přítele, který vás bude ochraňovat a učit. Tento člověk důležitým způsobem ovlivní vaše zážitky z letošní dovolené.
Dejte si pozor, ať tuto osobu ve svém životě nepřehlédnete – bude pro vás velmi důležitá, byť to může být třeba cizinec!

MÁTE OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE LÁSKY, VĚRNOSTI, PENĚZ NEBO NĚJAKÝCH TABU?! Mé karty vám odpoví! Kartářka Helga na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS HELGA na 900 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.