Home - Články - Velký předvánoční horoskop vztahů

Velký předvánoční horoskop vztahů

sdílet článek na facebooku
vloženo 17. 11. 2014

Velký předvánoční horoskop vztahů

Vztahy – to není jen láska k partnerovi, ale i rodinná pouta, vztahy s přáteli a kolegy a mnoho dalšího. Náš velký předvánoční horoskop vám prozradí, který typ vztahů bude teď hrát ve vašem životě nejdůležitější roli!



Beran

V lásce vás bude nyní zajímat spíš svádění a erotika než navazování pevných partnerských pout. Sexualitu budete brát jako zábavní a vzrušující doplněk života, ale vztah k partnerovi rozhodně nebude středobodem vašeho vesmíru, na to máte příliš mnoho jiných zájmů a jste příliš rozlétaní.
Hodně energie budete v předvánočním období věnovat pracovním aktivitám, ale na dobré vztahy s kolegy a šéfem byste se raději neměli příliš spoléhat. Bude to pro vás trochu nepříjemné, protože víte, že s jejich pomocí by vám všechno šlo mnohem snáz. Teď se však připravte na to, že vám někdo z kolegů bude závidět, pomlouvat vás nebo se všemožně snažit vám uškodit. Na druhé straně budete mít příjemný pocit, že to, co jste dosáhli, jste získali vlastními sílami a nikdo vám s tím nepomáhal, na to budete právem hrdí.
Asi nejvíc vám to bude klapat v rodinných vztazích, a to v celém širším okruhu příbuzných. Vždy si spolu dobře popovídáte a zasmějete se. Nebude to však pouze o zábavě, protože kdykoliv budete v nouzi, příbuzní vás podrží a poskytnou vám finanční nebo materiální výpomoc – samozřejmě, budete jim to později muset oplatit!

Býk

V předvánočním období se bude hned několik lidí snažit vás ovlivňovat a směřovat vaše rozhodnutí k tomu, co si přejí oni sami. Jste povaha, která má ráda svůj klid, takže se kolikrát necháte jejich argumenty přesvědčit, protože se vám zkrátka nebude chtít dlouze pátrat po tom, jaké jiné možnosti existují a budete si chtít usnadnit život. To však neznamená, že kývnete na všechno – když za vámi někdo z rodiny nebo přátel přijde s opravdu ztřeštěným nápadem, dáte mu jasně najevo, že s tím u vás nemá šanci. Bude se to týkat hlavně nápadů na zimní dovolenou nebo na dobrodružné výlety – mnohem raději si dopřejete klid v pohodlí svého domova a ostatní ať si dělají, co chtějí.
V partnerském životě se můžete těšit na příjemné období – budete si navzájem projevovat mnohem více pozornosti a občas dopřejete protějšku nějaké drobné překvapení, to samé bude on nebo ona dělat pro vás. Milostné vztahy budou plné něhy a krásných vyznání.
V práci vás naopak mezilidské vztahy trochu potrápí. Někdo se bude snažit těžit z vašich úspěchů a přiživit se na cestičce, kterou jste vy napřed vyšlapali bez nároku na odměnu.

Blíženci

Předvánoční období se pro vás ponese ve znamení romantické lásky a milostné vztahy pro vás budou ze všeho nejdůležitější. Budete se těšit z věrnosti a vzájemné partnerské důvěry, nezadaní Blíženci si pomalu začnou takový vztah budovat na základech předchozí známosti – máte se tedy rozhodně na co těšit! Vztahy v zaměstnání vás naopak příliš nepotěší, protože budete muset blíž spolupracovat a hodně komunikovat s nepříjemným kolegou nebo dokonce s několika lidmi, kteří vám příliš nesednou. A aby toho nebylo málo, ani se šéfem si nebudete příliš rozumět a vždy se budete předem obávat situace, kdy si u něj budete potřebovat o něco říct – nikdy totiž nebude jisté, co se z takového rozhovoru nakonec vyklube a jestli vám to spíš nepřidá práce než aby vám to pomohlo.
I z pracovních vztahů si však můžete něco vzít a naučit se, byť budou trochu napjaté. Někdo z vašich spolupracovníků to s financemi opravdu umí, tak neváhejte a pozorujte, co přesně dělá, třeba se vám povede okoukat jeho know-how.
V rodině toho před vánocemi moc nenamluvíte, budete se totiž snažit některé záležitosti utajit před příbuznými – a víte, že jak to jednou nakousnete, budete muset s pravdou ven!



Rak


V partnerském životě budete v předvánoční době potřebovat hodně trpělivosti, protějšek vás bude svým chováním občas trochu vytáčet a někdy si dokonce nebudete jisti, jestli mu můžete jeho slova věřit. Neměli byste se však kvůli tomu příliš trápit, předvánoční stres udělá i s milostným vztahem své. Pokud máte vážnější pochybnosti, zapamatujte si to a pozorujte, jestli se problémy budou projevovat i po svátcích nebo ne.
Ani v rodině to nebudete mít zrovna růžové, někteří příbuzní si nebudou brát servítky a řeknou vám věci, které vám budou připadat zbytečně ostré. Platí zde to samé co v lásce – není to náhodou způsobeno stresem, přetížeností a předvánoční únavou?
Oporou vám naopak budou přátelé, se kterými si v adventním období užijete spoustu krásných zážitků a příjemné zábavy. Když budete unaveni z domácího napětí, vždy vám udělá dobře vyrazit si s nimi ven. Na kolegy v práci byste se však příliš spoléhat neměli, i když si jindy rozumíte. Mnohem lépe se budete cítit v okruhu lidí, které znáte díky společným koníčkům a zájmům. S nimi vždy vymyslíte něco veselého, co můžete spolu podniknout.

Lev

V partnerském i v rodinném životě budete mít spoustu energie, že s vámi protějšek a příbuzní budou jen stěží umět držet krok. I po náročném dnu v práci si vždy najdete čas pro vylepšování domácnosti, předvánoční přípravy nebo si ještě vyrazíte někam ven do společnosti, a partnera nebo rodinu se budete samozřejmě snažit vytáhnout sebou. Budou se proto snažit vás trochu krotit, říkat vám, že nemusíte pořád využívat všechen čas na maximum a můžete si trochu i odpočinout. Vy se však nenecháte přemluvit a nadále budete hrát roli tahouna.
I v pracovních vztazích budete těžit z přebytku energie – vaše výřečnost, obchodnické schopnosti i osobní šarm budou na maximu, takže všude kde se objevíte, budete oblíbeni. Samozřejmě, můžete si položit otázku, kdo z kolegů by s vámi držel i v případě, že by se vám tolik nedařilo, kdo by vám byl ochoten pomoct a kdo se naopak chce jen přiživit na vašem úspěchu. Podle toho byste se měli k daným lidem chovat – nemůžete totiž každému vyhovět ve všem, co si usmyslí.
Finance jsou dobrým způsobem, jak zjistit, kdo je opravdu váš přítel a kdo není. Když budete potřebovat třeba krátkodobou půjčku, snadno poznáte, na koho je spolehnutí.

Pánské tričko Lev
Pánské tričko Lev - Jeho královské veličenstvo Reprezentativní vysoce kvalitní pánské tričko ze 100% bavlny. Určeno pro muže a kluky ve znamení Lva. Na hrudi kvalitní poli flex potisk s textem "Jeho královské veličenstvo" a ilustrací. Zaručeně potěší každého Lva!


Panna

Partnerský vztah a rodinný život se ponesou v pohodové atmosféře a ve společnosti lidí, kteří jsou vám nejbližší, si vždy skvěle odpočinete. Nebudete ovšem mít příliš mnoho energie společně něco podnikat, a to může chvílemi vadit nejen partnerovi, ale i dětem nebo dalším členům vaší domácnosti. Chvílemi budete natolik vyčerpáni z práce, že nebudete mít ani pomyšlení na nějakou aktivitu a nebude se vám chtít ani do žádných delších a komplikovaných rozhovorů. Rodina a partner to budou akceptovat, ale budete si vědomi toho, že si to z jejich strany vyžaduje značnou dávku tolerance, takže jim za to budete moc vděčni.
V práci naopak budete v plném nasazení a budete oporou celého týmu, kolegové se na vás vždy budou moct spolehnout. I nadřízení ocení, že si umíte poradit v komplikovaných situacích a vždy najít vhodné řešení, takže budete platit za nepostradatelného člověka. Někdo z kolegů se vás bude snažit přemluvit, ať se s ním dáte do společného podnikání – nebude to špatný nápad, ale už na to nemáte energii, takže odmítnete, čímž ho trochu rozladíte.
Na přátele a kamarády už vám mnoho času zbývat nebude, vynahradíte jim to až mezi svátky.

Váhy

Nacházíte se v období, kdy se snažíte trochu přehodnotit své mezilidské vztahy. Dobře si proto všímáte, na koho je spolehnutí, komu můžete věřit a kdo vám naopak nestojí za to, abyste s ním dále udržovali kontakty. Trochu si pročistíte adresář a telefonní seznam, když z něj smažete všechny zbytečné lidi typu bývalých kolegů, starých kamarádů a známých, o kterých jste si jisti, že se bez jejich přítomnosti ve svém životě snadno obejdete. Budete z toho mít velmi dobrý pocit.
Díky tomu, že i trochu pročistíte svůj život, co se týče vztahů a kontaktů s lidmi, vám zbude více času a energie na to věnovat se lidem, kteří jsou vašemu srdci opravdu blízcí. Kromě rodiny a partnera to bude především úzký okruh dobrých přátel, na které se můžete vždy spolehnout a se kterými si umíte užít spoustu zábavy a legrace. Bude vás bavit vyrážet v jejich společnosti třeba na vánoční trhy, zimní výlety, kulturní akce nebo na předvánoční nákupy – dokonce až natolik, že váš partner může začít trochu žárlit! Na to si dejte pozor hlavně pokud máte dobré kamarády opačného pohlaví!
V pracovní oblasti důležitost mezilidských vztahů výrazně stoupne. Dobré kontakty vám pomohou významně si vylepšit kariéru a posunout se kupředu!

Štír

Z dobrých mezilidských vztahů budete těžit především v pracovní oblasti. Budete mít vytvořený svůj stabilní okruh spolupracovníků, o kterých budete vědět, že jsou spolehliví, a to bude k nezaplacení. Díky tomu nebudete muset v práci hekticky kmitat mezi různými špatně zorganizovanými úkoly, ale práce vám půjde i v náročném předvánočním období rychle od ruky – budete zkrátka sehraný tým, který si po všech stránkách rozumí, a budete si toho velmi cenit.
Naopak, v rodině budete mít chvílemi pocit, že vám nikdo z vašich blízkých nerozumí. Budete se snažit jim vysvětlit, co cítíte a co chcete, co je pro vás v životě důležité, ale v této chvíli to je pouze zbytečná námaha – raději to odložte na později. Více pochopení než u příbuzných najdete mezi svými přáteli, hlavně s těmi, kteří sdílí vaše koníčky a záliby.
Ani v lásce a partnerském životě nebudete mít zrovna na růžích ustláno. Naladit se s protějškem na stejnou vlnu pro vás bude náročnější než jindy, jako kdyby si každý z vás žil ve svém vlastním světě. Ale nemějte obavy, je to pouze dočasná záležitost a nejpozději během svátků se to změní k lepšímu.

Střelec

V předvánoční době pro vás bude snadné najít si spřízněné duše a lidi, se kterými jste naladěni na stejnou vlnu. Častěji je však budete potkávat mezi úplně novými známými než mezi lidmi, kteří již patří do vašeho života. Největší radost mohou mít nezadaní Střelci, protože se před vámi rýsuje jedno krásné a naplňující setkání.
Naopak, zadaní Střelci se mohou až příliš sblížit s někým kamarádů nebo kolegů – sice pouze duševně a platonicky, ale to stejně nezabrání vašemu zákonitému protějšku, aby trochu žárlil. Zkuste se mu víc věnovat a opět oživit to, co vás předtím spojovalo – vždyť toho není vůbec málo! V rodinném životě budete platit za velmi aktivního a podnikavého člověka. Budete to obvykle vy, kdo přijde s novým nápadem, kam si společně vyrazit ve volném čase, co podniknout o svátcích nebo naplánuje zajímavou zimní dovolenou. Ostatní vám za to budou vděčni, protože aktivity, které vymyslíte, je budou velmi bavit a budou příjemným oživením až donedávna trochu jednotvárného rodinného života.
V pracovní oblasti vás bude těšit dobrý vztah s někým z kolegů – s tímto člověkem si budete moct upřímně říct cokoliv a dobromyslně upozornit jeden druhého na drobné nedostatky, které je potřeba vylepšit.

Kozoroh

Vztahy si budou v tomto období vyžadovat z vaší strany poměrně hodně pozornosti. Nejvíc za všeho se to bude týkat rodiny, příbuzní budou mít pro vás vymyšlenou spoustu úkolů a program, který byste podle jejich názoru měli rozhodně stihnout. Čekají vás rodinné návštěvy a setkání, občas se vám do nich opravdu nebude chtít, ale nakonec budete vždy rádi, že jste tam šli. To však neznamená, že musíte přijmout úplně každé pozvání a vyhovět všem nápadům, občas máte právo i na nicnedělání. Opravdové volno bez pevného plánu a spoustu lenošení si budete užívat hlavně v partnerství. Váš vztah to posílí a dodá mu to spontánnost, která vám již nějakou dobu trochu chyběla, ale teprve teď si to plně uvědomíte.
V práci vás bude hodně vytáčet někdo z kolegů, tento člověk bude mít úplně jiný styl komunikace a práce než vy. Nejraději byste se ho nějak zbavili a nemuseli s ním už dále spolupracovat, ale nakonec zjistíte, že i jeho schopnosti můžete ve svém týmu užitečně využít. Pověříte ho něčím, do čeho se vám příliš nechce, on nebo ona se bude v tomto úkolu naopak vyžívat, takže to bude výtečné řešení.

Vodnář

V mezilidských vztazích se vám bude v nadcházejících týdnech dařit až překvapivě dobře a snadno se vám budou hledat spřízněné duše – ať už na pracovišti, ve volnočasových aktivitách nebo v širším kruhu vašich příbuzných. O co víc se vám bude dařit v neformálních vztazích, o to méně vám budou věci vycházet, když se do hry vloží byrokracie. Velmi snadno se může stát, že při vyřizování na úřadech utrpíte srážku s blbcem a narazíte na člověka, se kterým se zkrátka nepůjde rozumně domluvit a který vůbec nebude chápat vaše logické argumenty.
V lásce vám to naštěstí bude klapat, a to vám zlepší náladu kdykoliv se budete cítit unaveně nebo otráveně. S protějškem si vždy budete moct dobře popovídat a projeví vám své pochopení. Velké štěstí čeká na nezadané Vodnáře, protože se vám povede sblížit se s někým, kdo se bude velmi přibližovat vašim snům o ideálním partnerovi. A co víc, váš nový protějšek si bude rozumět i s vašimi přáteli a zapadne mezi ně – zkrátka ideální situace!
V práci vám hrozí menší neshody s nadřízenými nebo s kolegy, ale naštěstí budou jen dočasné. Budete mít dostatečně dobré argumenty, takže si je nakonec nakloníte na svoji stranu.

Ryby

Ve vaší rodině a v partnerském vztahu se bude v nadcházejícím období častěji než jindy dostávat ke slovu kritika a snaha jeden na druhém něco změnit. Někdy to může mít až podobu výčitek, ale většinou půjde spíš o nekonečné připomínání a opakování toho, že byste měli udělat to nebo ono jinak a lépe. Bude to oboustranné – kritiku si vyslechnete jak vy od partnera, tak on od vás. Podobné to bude i s dalšími členy domácnosti. S blížícími se vánocemi jako kdyby najednou stoupli vaše nároky jeden na druhého, byli byste rádi, kdyby bylo všechno perfektní, ale to zkrátka nejde, a už vůbec ne prostřednictvím kritických poznámek.
Ani v pracovní oblasti nebudete s mezilidskými vztahy zcela spokojeni. Zklame vás především jistý člověk, kterého jste měli za vzor a považovali jste ho ve svém oboru za dokonalost samotnou. Teď si díky určitým událostem uvědomíte, že jako profesionál je možná nepřekonatelná špička, ale po lidské stránce má své mouchy a není jich zrovna málo. Zpočátku nebudete vědět, co si o tom všem máte myslet.
Vyplatí se vám, když si v předvánoční době dopřejete více času jen pro sebe a osamotě. Díky tomu si lépe utřídíte své myšlenky týkající se mezilidských vztahů a všechno vám bude jasnější.

 

STALI JSTE SE SOUČÁSTÍ MILOSTNÉHO TROJÚHELNÍKU? Co dělat? Poradím vám, jak vše vyřešit! Kartářka Jasmína. Zavolejte mi na tel 906 701 701 nebo mi rovnou napište SMS ve tvaru SMS JASMINA na 900 30 44.

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.