Home - Články - Velký letní tarotový horoskop lásky

Velký letní tarotový horoskop lásky

sdílet článek na facebooku
vloženo 29. 6. 2014

Velký letní tarotový horoskop lásky

Víte, na co se můžete o prázdninách těšit v lásce a na co si dát pozor? Náš velký tarotový horoskop vám to prozradí!



Beran

Karta - Páže holí
Pokud chcete letos v létě dosáhnout úspěchů v lásce, budete se muset snažit. Milostné štěstí vám nespadne z nebe, ale bude to otázka vaší vlastní iniciativy. Jste připraveni na nové začátky, ať už to znamená úplně nový vztah nebo vylepšení toho stávajícího. Klíčem k úspěchu bude upřímnost, právě ona vám pomůže najít porozumění, po kterém toužíte.
Nyní jste na dobré cestě, ale jak podvědomě tušíte, ještě nemáte ani zdaleka vyhráno. Budete se snažit na nic nespěchat, protože to by mohlo váš protějšek odradit. Místo toho si půjdete pěkně postupně krok za krokem za svým milostným cílem a nemůžete ho minout.
Nezadaní Berani si budou muset přiznat, že za opatrností se ukrývá obava ze zklamání. Nějaké negativní zkušenosti již máte, takže se tentokrát snažíte být opatrnější. Když však nastane ta pravá chvilka – a to snadno vycítíte – ihned zmobilizujete své síly k milostnému útoku. Budete mít předem naplánované, co přesně řeknete a jak se budete k vyhlédnutému protějšku chovat, a to vám dodá sebejistotu.
Zadaní Berani se budou ke své lásce chovat čestně a férově. Není nutné slibovat hory-doly, hlavně že mezi vámi cítíte proudit pozitivní energii. Méně je někdy více a pomalu nejdál zajdete i v lásce.

Býk

Karta Sedm mincí
prozrazuje, že partnerský vztah v této době vnímáte především jako jistotu a zázemí, které vám dodá pocit bezpečí v životě. Důležité jsou pro vás i materiální otázky partnerského soužití – tedy otázky bydlení, společného majetku nebo dělby financí a práce.
Dosáhnout vzájemného souladu ve všech těchto praktických záležitostech však není jednoduché a vyžaduje si to hodně času. Budete mít sklony k netrpělivosti a po celé léto budete nedočkaví, kdy už konečně vaše práce přinese ovoce – tedy, kdy se vám zúročí energie a čas, které jste do vztahu věnovali. Musíte si totiž přiznat, že vztah vnímáte nejen jako soulad duší, ale především jako investici do budoucna.
Hlavně nezadaní Býci budou mít strach, že ztratí cenný čas, který věnovali dvoření se protějšku. Podobné obavy se objeví i u těch, kteří žijí v novém čerstvém vztahu nebo kteří nedávno překonali partnerskou krizi. Šťastně zadaným se zas může snadno stát, že budou od protějšku čekat víc než jim může dát, především v hmotné oblasti. Měli byste si dát pozor, aby váš partner nenabyl dojmu, že ho chcete jenom využít. Vaše chování tak totiž bude chvílemi působit, i když to myslíte v dobrém a sami jste ochotni svojí lásce leccos hezkého nabídnout.

Blíženci

Karta Osm holí vám věští rychlý a slibný vývoj událostí. Věci se dají do pohybu a na nudu v milostném životě si rozhodně nebudete moct stěžovat. Každým dnem se budete víc a víc přibližovat k vysněnému partnerskému štěstí, jistotám a stabilitě, po kterých toužíte. Situace, které ve vašem životě nastanou letos v létě, však budou mít se stabilitou jen málo společného. Naopak, budete se muset neustále přizpůsobovat novým změnám. Důležité ovšem je, že tyto změny budou mít svůj směr, že nebudou nesmyslné, ale každá z nich vás bude posunovat o kousek dál tam, kde toužíte být.
Láska zasáhne do vašeho života poměrně radikálně – možná vás například donutí změnit místo bydliště, profesní dráhu nebo dlouhodobé plány. Tyto změny však uvítáte, i když bez vlivu protějšku by vás asi nenapadlo, abyste je sami udělali. Budete si však dobře vědomi toho, že se vám vlastně splňují vaše tajná a odvážná přání, k jejichž uskutečnění jste dosud neměli odvahu. Láska vás popostrčí a pak už půjde všechno jako po másle!
Nezadaní Blíženci se dočkají slibného vývoje nového vztahu, je možné, že toho člověka již znáte, ale taky to může být někdo, s kým se seznámíte na cestách. Zadaní Blíženci konečně najdou odvahu popovídat si s partnerem o vašich přáních a uskutečnit je.

Rak

Karta Vůz vám prozrazuje, že v lásce budete potřebovat schopnost ukočírovat situaci. Některé věci se vám na chvíli vymknou zpod kontroly a necháte se unést svými vášněmi v krásné milostné situaci. Vlna zamilovanosti však bude pomíjivá, protože si uvědomíte, že je to něco nerozumného, v čem již nechcete dál pokračovat. Pak vám zbude úkol uvést věci na pravou míru tak, abyste neublížili nikomu z lidí, které máte rádi.
V lásce bude klíčem ke štěstí uvědomit si, co vlastně chcete a potřebujete. Světlé a temné stránky vaší osobnosti se budou navzájem prát o to, která dostane větší slovo. Každý z nás má v sobě nějaké touhy, které si zakazujeme, jenomže právě ony mají často tu největší energii. Vašim úkolem bude pokusit se tuto energii přesměrovat někam, kde bude užitečnější. Zamilovali jste se do člověka, který vám není souzený? Zkuste ten krásný pocit, který to vyvolalo ve vašem srdci, využít jinak a věnovat někomu, kdo si to opravdu zaslouží. Pokud jste zadaní, bude to zřejmě váš zákonitý protějšek. Jinak můžete tuto energii lásky, která se objevila na nesprávném místě, přesměrovat například na péči o děti, domov nebo někoho z rodiny. Všichni Raci bez rozdílu, ať už zadaní nebo svobodní, by se měli letos v létě vyhýbat lehkomyslnosti v lásce a rizikovým letním románkům.

Lev

Karta Deset pohárů vám věští velké štěstí v lásce a skvělé vyhlídky na naplňující partnerský a rodinný život. Pokud jste zadaní, váš vztah se upevní, mnozí Lvi se odhodlají k začátku společného soužití s partnerem. Jiní budou uvažovat o založení rodiny nebo pořízení dalšího potomka. Se svým partnerem si budete budovat krásné zázemí, bude mezi vámi panovat energie souladu a společné tvoření hezkého domova plného lásky vás bude velmi bavit. Vaše okolí vás bude považovat za ideální pár a všem bude jasné, že vy dva jste se zkrátka našli!
Pokud v této době překonáváte partnerskou krizi, můžete se těšit – již brzo všechno špatné pomine a opět se s protějškem víc sblížíte. To, co vás trápilo, již nebude důležité a opět se naladíte na společnou vlnu, bude mezi vámi proudit pozitivní energie, která vás opět naplní důvěrou ve váš vztah. Nezadaní Lvi mají letos v létě ohromnou šanci potkat toho pravého partnera – člověka pro dlouhodobý vztah a stabilní šťastné partnerství, na kterého se budete moct plně spolehnout. V lásce budete velkorysí a pro svůj nový protějšek budete ochotni udělat téměř cokoliv na světe. Na oplátku od něj dostanete to samé a rychle mezi vámi vznikne krásné pouto, o které se budete moct vždy opřít.

Panna

Karta Eso holí vám přináší nevyčerpatelnou energii, která vás bude v oblasti lásky naplňovat. Snadno se zamilujete, snadno vzplanete a taky se snadno rozhodnete, že za svým vyhlédnutým protějškem půjdete kamkoliv jen bude chtít, třeba i na kraj světa. Vaše odvaha a odhodlání jsou obdivuhodné, jen pozor, protože v některých chvílích mohou hraničit až s nerozvážností. Pak není divu, že vás od nich bude vaše okolí odrazovat. Vy si však půjdete nekompromisně za svým a své lásce budete zkrátka věřit – žádná jiná možnost se nepřipouští! Vášeň s vámi udělá divy a vaše typická povaha opatrných a rozvážných Panen bude najednou úplně k nepoznání!
Většina zadaných Panen věnuje celou tuto vášnivou energii svému protějšku, což bude skvělé a prohloubí to váš vztah a blízkost. Někteří zrozenci v tomto znamení však podlehnou pokušení a zamilují se mimo svůj trvalý partnerský svazek. Taková síla bude přímo destruktivní – pokud si nejste jisti, že původní vztah opravdu chcete ukončit, pak ji raději zadupejte hned v začátcích a přerušte kontakty se svým novým objevem, jinak to nedopadne dobře!
Nezadané Panny udělají pro svůj vysněný idol cokoliv, ale měli byste si dávat pozor, jestli je to z jeho strany opětované. Buďte opatrní a nenaleťte člověku, který vás chce jen využít – bolelo by to hodně!

Váhy

Karta Dva meče vám na letošní léto věští nerozhodnost v lásce. Svoji vrozenou povahu, která je pro vás Váhy typická, zkrátka nezapřete! Toužíte po dokonalém a harmonickém vztahu, ve kterém toho budete mít s partnerem co nejvíc společného. Ideál však neexistuje a vy se dostanete do situace, kdy budete muset rozhodovat, jestli na sebe vezmete závazek s člověkem, jímž si nejste stoprocentně jisti, nebo jestli z toho raději opatrně vycouváte. Tento vnitřní boj může mít několik různých podob – závisí na vaší konkrétní životní situaci. Nezadané Váhy se budou rozhodovat mezi dvěma sympatickými protějšky, z nichž každý má jiné přednosti a nedostatky. Oba dva vám budou blízcí a sympatie budou oboustranné. Rozhodnout se však můžete jen pro jednoho, jenomže nebudete vědět, kdo z nich by pro vás byl jako dlouhodobý partner vhodnější.
Zadané váhy budou otálet s nějakým důležitým krokem ve vztahu – může to být třeba uzavření manželství, založení rodiny nebo koupě společného bydlení. Oba byste si to s partnerem přáli, ale máte trochu strach z tak zavazujícího životního rozhodnutí.
Nejlepším rádcem vám bude vaše podvědomí a intuice. To, co nerozlousknete s použitím rozumu, hravě vyřešíte, když pustíte ke slovu své srdce!

Štír

Karta Král mečů
vám věští sblížení s člověkem , který bude silnou a průbojnou osobností a jeho založení bude spíš rozumové než citové. To je v ostrém protikladu s vaší vlastní Štíří povahou. Zatímco vy se nejraději rozhodujete pomocí intuice, vašemu protějšku bude takové počínání připadat nerozumné a bude se vás snažit přimět, abyste více racionálně kalkulovali. To je ovšem přístup, na který nemáte ani buňky, ani náladu.
Pokud jste zadaní, začnou se zmíněné povahové rysy u vašeho protějšku nečekaně víc projevovat. Bude mít sklon dělat se chytřejším a snažit se mít nad vámi určitou autoritu. Pokud je váš vztah funkční, bude to jen dočasné a snadno to společně překonáte. Ale v případě, že vám to trochu skřípe, může být takové chování náznakem, že se k sobě zas tolik nehodíte.
Největší opatrnost se však vyplatí nezadaným Štírům a především ženám narozeným v tomto znamení. Na dovolené poznáte sympatického a velmi inteligentního muže, který vám však brzo dá poznat, že by nad vámi rád měl navrch. To není dobrý začátek vztahu, a pokud mu to včas nevymluvíte, vyplatí se raději vzít nohy na ramena – takhle se ten pravý totiž zcela jistě chovat nebude! Nezadaní pánové ve Štíru budou mít u čest s velmi vzdělanou dámou, která však bude trochu namyšlená a autoritativní.

Střelec

Karta Pět mečů vás v lásce varuje – dáváte příliš velké slovo rozumu a málo věříte svým citům! O záležitostech lásky budete hodně přemýšlet a neubráníte se tomu, abyste si dělali černé scénáře. Budete uvažovat, jak si partnera pojistit nebo jak přesně udělat co nejlepší dojem, jenomže takové kalkulace vás přivedou akorát tak do slepé uličky. Dávejte si na to pozor a snažte se jim vyhnout. Když přece člověk miluje, měl by to dělat celým srdcem a bez očekávání – jinak to nestojí za to!
Tato karta vám však věští ještě jedno riziko, které může mít ještě horší důsledky – pozor na něj! O co se jedná? Jako Střelci patříte od přírody mezi volnomyšlenkáře a flirtování vám není cizí. Pokud žijete v trvalém vztahu, musíte se někdy trochu krotit, i když to nemyslíte špatně – nechcete přece partnera opustit ani podvést, jen se trochu pobavit se sympatickým člověkem a prožít příjemný večer. Jenomže zdaleka ne každý protějšek má pro něco takového pochopení – spíš naopak!
Když se objeví příležitost k jednorázovému povyražení, budete kalkulovat: Jaká je pravděpodobnost, že se to doví váš partner? A co partner vašeho dočasného protějšku, pokud je zadaný či zadaná? Ale pozor, okolnosti to zařídí tak, že se vám vaše výpočty nevyplatí a všechno se nakonec provalí!



Kozoroh

Karta Deset holí vám věští, že lásku budete vnímat jako velkou odpovědnost a jistý druh břemena. Z milostných vztahů se vytratí lehkost a budete je brát až příliš vážně, jenomže tím pádem mohou snadno ztratit šťávu a stát se jenom nudnou povinností. A po tom přece netoužíte – nebo snad ano?
V dlouhodobých vztazích bude většina Kozorohů pociťovat únavu a nedostatek energie. Váš protějšek si možná bude stěžovat, že kdysi jste spolu pořád něco vymýšleli a podnikali, zatímco letos v létě jste pořád mrzutí a nic nestíháte. Možná se vám změnila životní situace, přibyly nové povinnosti, ať už rodinné nebo pracovní – to bude muset váš protějšek pochopit a bylo by hezké, kdyby vám s nimi pomohl. Ve dvou se všechno lépe táhne a budete si pak moct užít více volného času, který oživí vaši zamilovanost.
Nezadaní Kozorozi budou brát sbližování s vysněným protějškem velmi zodpovědně. Máte obavy, abyste něco nezkazili, takže budete věnovat maximální pozornost každému detailu vašich setkání a komunikace. Vždy budete dokonale upraveni a oblečeni, dáte si zvláště záležet na výběru místa schůzky a podobně. Pak se ovšem nesmíte divit, že na partnera začnete působit poněkud strojeně a škrobeně. Lépe si jeho přízeň zajistíte, pokud budete sami sebou a nebudete si na nic hrát!

Vodnář

Karta Ďábel vám přináší příslib silné vášně a milostného vzplanutí. Zároveň vás však varuje před pokušením a zakázaným ovocem, které chutná nejlépe. S tím vším se letos v létě v lásce setkáte – a bude to víc než zajímavé! Přijdou chvilky, kdy se necháte naprosto ovládnout svojí tělesnou touhou a vášněmi. Bude to krásné a báječně si to užijete, jen pozor, aby to nemělo nechtěné následky. Při náhodných letních románcích byste rozhodně měli pamatovat na zásady bezpečného sexu – nechcete si totiž odnést suvenýr ani v podobě nechtěného těhotenství, ani žádné infekční nemoci!
Zadaní Vodnáři budou v ještě větším pokušení, protože se ocitnete v situaci, kdy budete mít možnost svému protějšku zahnout s někým opravdu velmi sympatickým a přitažlivým. Dokonce budete uvažovat, jestli by z toho nemohl být trvalý vztah, zkrátka se zamilujete na nesprávném místě. Rychle se však ukáže, že z toho nic dobrého nebude a že na tohoto člověka se rozhodně nelze spolehnout. Byla by škoda ztratit kvůli němu svého stávajícího partnera, i když se s ním možná občas nudíte nebo vás něčím trochu zlobí. Raději vezměte nohy na ramena dřív než bude pozdě a vášeň, kterou cítíte, zkuste přesměrovat na svoji zákonitou polovičku – jistě bude mít radost a oživí to váš svazek!

Ryby

Karta Věž vám věští přelomové okolnosti ve vašem milostném životě. Během letošního léta se něco změní k nepoznání a v mnoha ohledech nezůstane kámen na kameni. Když si pak srovnáte situaci na začátku a na konci léta, budete překvapeni, že se toho změnilo opravdu hodně, i když možná postupně. Nemějte však strach – budou to změny k lepšímu, i když zpočátku budou některé z nich vypadat trochu děsivě!
Změny mohou působit zvláštně hlavně na zadané Ryby, protože jste si už zvykli na stabilitu a pevný řád vašeho soužití. Ale změna je život a okolnosti zasáhnou – takže ji budete muset podstoupit. Váš každodenní partnerský život dostane jinou podobu než měl doposud. Může to souviset například se změnou zaměstnání některého z vás, se stěhováním nebo se změnou rodinné situace. Budete se muset přizpůsobit a bude vám to chvilku trvat, ale nakonec zjistíte, že vám to vlastně hodně vyhovuje.
Nezadané Ryby zjistí, že zamilovanost do jejich tajného idola nemá cenu – poznáte, že ten člověk vám za to nestojí. Zpočátku to bude nepříjemné a bude vám chvíli trvat, než se vyrovnáte s tím, že není takový, jak jste si ho představovali. Pro jedno kvítí však slunce nesvítí, a právě díky tomu se vám otevřou oči pro jiné lidi a koncem léta potkáte někoho mnohem sympatičtějšího!

LÁSKA ČÍHÁ NA KAŽDÉM KROKU! I ta vaše je blízko! Pomohu vám ji získat! Volejte astroložku Evu na tel.: 906 701 701 nebo pošlete SMS ve tvaru SMS EVA na 900 30 44.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.