Home - Články - Velký letní horoskop lásky 2014

Velký letní horoskop lásky 2014

sdílet článek na facebooku
vloženo 21. 7. 2014

Velký letní horoskop lásky

Chcete vědět, jestli budete mít letos v létě štěstí v lásce? Hvězdy vám to prozradí v našem velkém letním horoskopu lásky!



Beran

V lásce se vám bude skvěle dařit po většinu července a Venuše vám bude pomáhat v dlouhodobých i krátkodobých vztazích. Bude vám vyhovovat, že váš protějšek si užívá života stejně rád jako vy a nebudete si dělat těžkou hlavu z drobných problémů, až vás za to bude vaše okolí obdivovat a tiše vám závidět.
Nezadané Berany bude přitahovat člověk se kterým máte společné zájmy a bude hodně témat, o kterých si spolu budete moct popovídat. To vás bude velmi sbližovat. Společnou řeč opět najdou i rozhádané dvojice, ve kterých je jeden z partnerů narozen v Beranu – a pokud jste Berani oba dva, bude usmíření ještě o to hezčí! Opět oprášíte to, co vás kdysi sbližovalo a zjistíte, že je to zde pořád, i když jste to trochu zanedbávali, Druhá část léta bude v lásce trochu komplikovanější, raději nemějte příliš velká očekávání. Partner ocení romantiku a něžná slova, ale vám bude trochu chybět více sexu, protože protějšek bude mít v tomto směru nižší potřeby.

Býk


Po většinu července si neužijete mnoho romantiky a Venuše bude přát spíš intelektuálně založeným vztahům – pokud najdete zalíbení v hlubokých filozofických rozhovorech s protějškem, bude vás za to milovat! Vy jako Býci byste však ocenili víc smyslnosti ve vztahu.
Váš partner bude mít poměrně vysoké nároky na vaše schopnosti a bude mít sklon žádat od vás věci, které nejsou ve vašich silách. Nejspíš v jeho očích trochu poklesnete, když se ukáže, že si například neumíte poradit s obsluhou moderní techniky nebo že se na dovolené nedomluvíte v cizím jazyce, zatímco on to zvládne bez problémů. Pokud chcete udělat dojem na nový protějšek nebo si vylepšit reputaci u dlouhodobého partnera, měli byste na sobě trochu zapracovat – tak nebuďte líní, konec konců tím pomůžete i sami sobě! Ve druhé části léta se konečně dočkáte romantiky a vášně, po kterých vaše srdce tolik prahlo. Váš protějšek si konečně uvědomí, že to, co pro něj děláte, by nedostal od nikoho jiného. Posílí se soudržnost dlouhodobých vztahů.

Blíženci

V lásce jste právě nyní miláčky planet a po větší část července se vám bude dařit nejlépe ze všech znamení zvěrokruhu. Pro opačné pohlaví budete přímo magneticky přitažliví a o nápadníky proto nebudete mít nouzi. Je to částečně i díky vašemu vzhledu, o který budete pečlivě dbát, ale základem všeho bude vaše vrozené vyzařování.
Milostné vztahy budete vnímat velmi romanticky, ale to neznamená, že by měly zůstat platonické. Právě naopak, sex vás bude velmi lákat a nezadaní Blíženci budou otevřeni krátkým letním dobrodružstvím. Nemělo by se však jít pouze tvrdě na věc, dáte si záležet na krásné atmosféře, aby to byl pro vás oba nezapomenutelný zážitek.
V červenci se budete těšit zvýšené plodnosti – pokud zrovna teď po miminku netoužíte, měli byste si na to dát pozor! V opačném případě je to pro vás skvělá zpráva!
A jaký bude v lásce srpen? Ve druhé polovině léta se už bohužel na výraznější milostné úspěch těšit nemůžete. Proto platí – nečekejte a konejte raději hned!

Rak

Toto léto bude pro vás v lásce výjimečné! Venuše, planeta milostných radovánek, bude procházet vašim znamením a její přízeň vyvrcholí na přelomu července a srpna!
Po větší část července bude pro vás láska znamenat spíš duševní blízkost. Pokud je váš vztah čerstvý, nebudete spěchat na sexuální sblížení, ale raději si budete spolu dlouze povídat o všem možném. I v dlouhodobých vztazích budou na prvním místě jiné věci než sex, a budete rádi, že se spolu můžete věnovat svým společným zálibám.
Pak se ovšem karta obrátí a od konce července do vašeho života vstoupí vášeň. Pořád však bude platit, že sex bez lásky je k ničemu – krátkodobé románky nebudou nic pro vás! To je dobře, protože pod vlivem Venuše budete mít větší plodnost a o související nechtěné důsledky byste asi nestáli! Nezadaní Raci odmítnou příležitost nezávazně si užít a raději si počkají na známost, která bude mít perspektivu do budoucna. Abyste však na svůj idol zapůsobili, budete se muset hodně snažit a zapojit všechen svůj šarm a vynalézavost!

Lev

Planety jsou vám v lásce po celé léto nakloněny. O přízeň opačného pohlaví nebudete mít nouzi a miláčky milostné Štěstěny se stanete hlavně ve druhé části srpna, to se totiž k vládě dostanete Venuše ve Lvu a přinese vám opravdu pohádkové milostné úspěchy!
V červenci vám bude v lásce velkým pomocníkem dobrá komunikace. Díky tomu, že si s protějškem otevřeně popovídáte o věcech, které jsou pro vás důležité, se víc sblížíte a bude vám to skvěle klapat. Tak nemějte obavy a v žádném případě v sobě nepotlačujte to, co se má dostat na světlo světa. Na přelomu července a srpna vás v milostném životě čeká dočasný útlum. Na prvním místě budou rodinné aktivity, které trochu zastíní lásku a romantiku. To platí především pro dlouhodobé manželské partnery. Ani nezadaní Lvi však v této době nemohou čekat převratné úspěchy – ty se dostaví až ve druhé polovině srpna!
V závěru srpna vám Venuše kromě milostných úspěchů přinese zvýšenou plodnost. Pro někoho to je skvělá zpráva – a pro ostatní varování, rozhodně nepodceňujte bezpečnost!

Panna

Po většinu července se budete v lásce cítit trochu nejistě až nervózně. Budete mít pocit, že protějšek má očekávání , která neumíte splnit, a budou na vás útočit pocity méněcennosti. Nejspíš jsou to všechno zbytečné obavy, ale rozptýlí je až čas – a samozřejmě i změna konstelace hvězd!
Nebeská tělesa vám budou mnohem víc přát koncem července a na začátku srpna. Vaše milostné pochybnosti se rozptýlí a uvědomíte si, že byly zbytečné. Venuše ve spřízněném znamení Raka přinese o milostných vztahů příjemnou a pohodovou atmosféru. Bude vás bavit vylepšovat své společné hnízdečko lásky, nebo pokud ho ještě nemáte, plánovat co a jak si tam jednou zařídíte. Nezadané Panny budou vyhledávat známosti s dlouhodobou perspektivou, žádné krátké románky. Ve vztazích budou důležité hlavně společné koníčky, záliby a názory.
Ve druhé části srpna vám bude trochu chybět průbojnost, ale nebojte se, není vždy nejúspěšnější ten, kdo o sobě dává nejvíc vědět. Váš čas přijde v září, tak si na něj počkejte!

Váhy

V lásce vám budou planety letos v létě velmi přát. V první části letní sezony vám Merkur přinese skvělou výřečnost, takže snadno „ukecáte“ protějšek ke všemu, co si budete přát nebo potřebovat. Na vaší straně stojí začátkem léta i Venuše, která vám zajistí obdivné pohledy příslušníků opačného pohlaví. Pokud jste to ještě nepocítili, již brzy to přijde – hlavně nezapomeňte chodit mezi lidi, zvláště pokud jste nezadaní. Potenciální protějšek okouzlíte svými řečmi a můžete si dovolit i trochu nadsázky nebo chlubení. Pokud máte dlouhodobého partnera, i u něj si to právě teď můžete úspěšně vyžehlit.
Vliv Marsu vás bude letos v létě svádět k pokušení – hrozí riziko mimomanželských vztahů, pozor na to! Pokud jste ovšem sólo, je to úplně jiná káva a můžete své milostné touhy bez obav realizovat – vyhlédnutý protějšek na vaše svádění jistě zabere!
Ve druhé polovině léta se ke slovu dostanou spíš praktičtější stránky partnerských vztahů. Budou to hlavně otázky společné domácnosti, finanční a organizační záležitosti.

Štír

Začátkem léta budete mít pocit nedostatku lásky, a to dokonce i v případě, že žijete v hezkém a fungujícím vztahu. Za tyto pocity může Venuše v Blížencích, která láskyplným projevům milostné vášně příliš nepřeje, takže budou v této oblasti častěji vznikat nedorozumění.
Druhá část července bude naopak velmi příznivá, a to hlavně pro nezadané Štíry. Koncem července nebo začátkem srpna máte velkou šanci potkat svoji spřízněnou duši a položit základ trvalého partnerského vztahu! Zadaní Štíři opět obnoví to krásné ve vašem vztahu a budete se jeden druhému cítit mnohem blíž než předtím. Drobné problémy, které vás provázely začátkem léta, tak budou nadobro zažehnány.
Začátkem srpna se vám bude dařit skvěle, krásné to budete mít i v intimním životě. Konečně padnou zábrany, které vám bránily v dokonalém vzájemném porozumění.
Na drobné krize si opět dejte pozor až koncem srpna. Budete však mít vytvořený krásný základ, na kterém bude vždy moct stavět, takže by to neměl být žádný problém.



Střelec

Začátek léta bude v lásce skvělý, Venuše vám bude přát po větší část června. Čekají vás nezapomenutelné milostné chvilky a v partnerském vztahu bude vládnout příjemná harmonie, i když to nebude zrovna ohnivá vášeň. Budete navzájem natolik propojeni, že vždy vycítíte, co máte protějšku právě v té chvíli říct, aby byl šťastný. Dokonce i nezadaní Střelci budou mít velké pochopení k nové známosti, bude to mezi vámi jiskřit a budete naladěni na stejnou vlnu.
Koncem července se mohou objevit drobné spory kvůli dovolené. Váš protějšek nebude tak docela sdílet vaši cestovatelskou vášeň a přál by si spíš něco klidnějšího. Pokud si tedy chcete užít letní program přesně podle svých představ, připravte se na to, že po svém boku budete mít spíš partu kamarádů či kamarádek než svůj milý protějšek.
V této situaci vás to bude svádět k flirtování a románkům, ale dejte si velký pozor – přízeň opačného pohlaví k vám bude sice velká, ale zrádná a nespolehlivá. V srpnu nejspíš potkáte někoho hodně sobeckého!

Kozoroh

Se svým protějškem si v první části léta nebudete příliš rozumět, dokonce vás to přivede až k pochybnostem o vašem vztahu. Zatímco vy byste si rádi povídali o vážných věcech, jako je vaše společná budoucnost nebo práce a kariéra, pro něj to nebude příliš zajímavé. Bude vás trochu zlobit, že řeč se vždy nakonec zvrtne na něco povrchního, jako jsou třeba drby nebo nakupování – na to opravdu nebudete mít náladu!
Koncem června se situace naštěstí zlepší a u své drahé polovičky se dočkáte mnohem většího pochopení. Budete spolu trávit víc času a opět se sblížíte. V této době se začíná pro nezadané Kozorohy vhodný čas poohlédnout se po nové známosti. Hledat budete někoho pro vážný vztah a společnou budoucnost, žádné letní povyražení.
Láska vás však pohltí natolik, že ve druhé části léta byste si měli dát pozor, ať kvůli ní nezanedbáte své povinnosti. Začátkem srpna si ještě budete moct užívat bezstarostný čas plný milostných radovánek, ale pak byste se měli opět stát odpovědnými pracanty!

Vodnář

Venuše vám bude přát hlavně v první části léta – prochází spřízněným znamením Blíženců, takže s partnerem po vašem boku se budete cítit velmi duševně spřízněni. Vzájemné porozumění a zajímavé debaty budou základem nových vztahů, které jako Vodnáři v této době navážete. Ty samé kvality budou zároveň klíčem k prohloubení a oživení dlouhodobých partnerství. Nezapomínejte si proto spolu povídat o všem, nad čím v životě přemýšlíte! Takový typ partnerského vztahu vám dodá spoustu energie a životní síly. Koncem července a začátkem srpna to budou mít Vodnáři v lásce trochu komplikovanější, protože Venuše už vám tolik přát nebude. A co je horší, budete mít sklon dávat vinu za všechny drobné komplikace jenom sobě. Pozor, nebuďte k sobě tak přísní!
Na další zlepšení se můžete těšit ve druhé části srpna. Milostné vztahy budou plné vášně, ale připravte se na to, že do vás protějšek bude občas trochu rýpat a popichovat vás. Nejspíš to však bude nevědomky, tak se nezlobte!

Ryby


Začátkem července se budete cítit v lásce trochu nejistě a chování protějšku vás bude zneklidňovat. Bude vám připadat, že vám málo projevuje svůj zájem a pozornost, líbilo by se vám o něco víc romantiky. Nevyčítejte mu to – je to pouze nedorozumění způsobení vaším různým momentálním duševním rozpoložením. Situace se změní k lepšímu ve druhé části července, kdy Venuše, planeta lásky, vstupuje do vám spřízněného znamení Raka. Rozdílné názory, které s protějškem máte, už nebudou problém – mnohem snáz najdete kompromis. Nezadaným Rybám konečně svitne naděje na nové milostné sblížení, o kterém jste dosud jen marně snili. Tajný idol, jenž vás dosud ignoroval, vás konečně potěší trochou svojí pozornosti!
Koncem července se v dlouhodobých vztazích dostane ke slovu odpuštění, díky kterému se do sebe opět zamilujete. To špatné bude zapomenuté a důležité bude jen to hezké a dobré. V podobném duchu se bude nést i začátek srpna. Až v jeho druhé polovině se opět objeví nějaké ty mráčky, ale nebojte se, snadno je zvládnete!

JSTE ZAMILOVANÍ AŽ PO UŠI? Zajímá vás budoucnost vašeho vztahu? Mé karty vám ji odhalí! Volejte paní Adrianu na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS ADRIANA na 900 30 44

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.