Home - Články - Velký jarní horoskop lásky 2013

Velký jarní horoskop lásky 2013

sdílet článek na facebooku
vloženo 18. 4. 2013
Velký jarní horoskop lásky 2013

Tak jsme se konečně dočkali jara! Roční doba, která vybízí k milostným radovánkám, je v plném proudu. Hvězdy vám prozradí, co vám letošní jaro přinese v lásce!



Beran

Berani si své letošní jarní milostné štěstí nejspíš již dávno užívají. Na přelomu března a dubna vám velmi přála Venuše, a pokud jste si náhodou nevšimli zájmu opačného pohlaví o vaši osobu, tak jste nejspíš něco přehlédli! Na nedostatek nápadníků si rozhodne stěžovat nemůžete, určitě vás však zajímá, jak bude váš slibně rozjetý románek pokračovat dál!
Ve druhé polovině dubna již nebudete mít tolik možností navázat novou známost jako dosud, proto byste se měli co nejrychleji rozhodnout, o koho máte vážný zájem, a podle toho jednat. Místo flirtování a milostných pletek nastává čas na něco vážnějšího a stabilnějšího. Ve vztahu budete vyhledávat pocit bezpečí.
Od 5. května se však situace opět změní. Začnete se opět víc rozhlížet kolem sebe a pokud jste nezadaní, můžete navázat nový vztah s člověkem, se kterým se vám bude skvěle komunikovat. Trvalý vztah zas můžete oživit spontánními nápady, jako je třeba zajímavý společný výlet.

Býk

Pro vás, milí Býci, se právě nyní začíná ta nejlepší doba, jakou si jen můžete představit! Od poloviny dubna prochází Venuše, planeta lásky, vašim znamením a přináší vám spoustu nových příležitostí, stačí se jen rozhlédnout kolem sebe. O přízeň opačného pohlaví nebudete mít nouzi, ale to co hledáte není pouze povyražení a flirt. Stojíte o dlouhodobý a stabilní vztah založený na věrnosti, zkuste na to nezapomenout, když se o vás bude pokoušet vášeň!
Čas jako stvořený pro lásku bude pokračovat až do 10. května, tak si ho užijte a pozvěte váš protějšek třeba na romantickou procházku rozkvetlým jarním sadem. Býk je znamení smyslnosti, která u vás nyní ještě víc stoupne a přinese vám spoustu nápadů, jak potěšit váš protějšek a zároveň si spolu dopřát pořádnou dávku vášně!
Zbytek května a začátek června však už může být trochu komplikovanější. Protějšek vám nejspíš vytkne, že se k němu chováte příliš majetnicky, nebo si s vámi bude chtít jen povídat a bude se vyhýbat sexu. Respektujte jeho nálady, má to svůj smysl.

clanky_zbozi_proveskySrdce.jpgDárek z lásky
Darujte svému miláčkovi dárek, který ho potěší! Vyberte si z naší nabídky přívěsků se srdcem. Nemáte komu dáreček věnovat? Nevadí! Udělejte radost sami sobě!


Blíženci

V dubnu si celkem snadno prosadíte v lásce svou, ale je otázka, jestli to bude vždy dobré. Jako Blíženci máte sklon řídit se spíš myšlenkami než pocity, ale váš protějšek může vnímat věci zcela jinak. Je pro vás výzvou pokusit se v lásce o větší toleranci, někdy totiž mohou být i věci, které nechápete, nakonec skvělé a krásné.
Pokud žijete v dlouhodobém vztahu, pak koncem dubna a začátkem května oceníte jeho stabilitu. Pocítíte mnohem silnější smysl pro rodinu než jindy, a zatímco ostatní lidé si budou bezstarostně užívat, vy budete uvažovat, jak si s vysněným protějškem zařídit své hnízdečko.
V dalších týdnech však pochopíte, že jen o rodině a bezpečí společného domova láska rozhodně není! V partnerství nebo seznamování pro vás najednou budou důležitější společné zájmy, a díky tomu získáte pocit, že jste opět sami sebou. Vaše sebejistota a spokojenost samozřejmě neunikne pozornosti opačného pohlaví. S úsměvem na tváři k sobě přitáhnete celou záplavu potenciálních zájemců, tak si to užijte. Nezadaní mezi nimi třeba najdou i toho pravého!

Rak

V lásce i ve svém životě vstupujete jistým způsobem do zcela nové etapy, i když je to spíš pozvolný přechod. Konečně budete mít pocit, že jste některé záležitosti dořešili a uzavřeli, a budete s tím velmi spokojeni. Nejraději byste o tom, čím jste si prošli, povídali úplně každému, ale asi si budete muset uvědomit, že váš protějšek vaše minulost zas až tolik nezajímá. Začněte tedy s čistým štítem a zkuste se již neohlížet za starými problémy! Koncem dubna budete tak trochu uvažovat, jestli zůstanete věrní rodinnému životu nebo jestli stojíte o seznamování a flirt. Vaše račí povaha vám velí dát přednost domovu, ale pokud jste nezadaní, rozhodně nic nezkazíte, když opustíte své čtyři stěny a vyrazíte na lov. Dejte si však pozor, ať to váš nadějný protějšek myslí stejně vážně jako vy. Díky vaši vrozené intuici to jistě snadno odhalíte, a pokud je to ten pravý, pak nemusíte vůbec otálet s vyznáním lásky!
Po 15. květnu už to tak růžové s příležitostmi mít nebudete, ale to už jistě budete mít po boku toho, koho jste hledali!

Lev

Do letošního jara jste vstoupili s ohromným sebevědomím v lásce, ať už si to přiznáváte nebo ne. Zkrátka si věříte, a taky dobře víte, že máte svá přání, ze kterých nechcete slevit. Jenomže pozor, protože právě v tom může být největší háček! Připadá vám, že je váš protějšek poslední dobou málomluvný, nebo že vám objekt vašeho zájmu neopětuje vaše sympatie tak, jak byste si přáli? Nejspíš jste ho nechtěně urazili něčím, co jste řekli! V lásce je potřeba naslouchat hlavně tomu, co si přeje ten druhý – nezapomínejte, že pro fungující vztah je to důležitější než vaše vlastní přání!
Koncem dubna a začátkem května budete muset trochu krotit své vášně, ale pak opět nastane váš čas, na který se můžete těšit. V milostných vztazích se konečně rozběhne dobrá komunikace a díky tomu budete vědět, s čím můžete počítat a co si váš protějšek myslí.
Konec května je jako stvořený pro nezadané Lvy. Budete si moct získat téměř kohokoliv, kdo vám padne do oka. Pro zadané Lvy to naopak bude pokušení, nenechte se zlákat k nevěře!

clanky_kouzlaLasky.jpgJak si přivolat lásku pomocí magie?
K jaru patří láska! Nemáte to štěstí a láska se Vám letos vyhýbá?Inspirujte se článkem s konkrétními magickými recepty! S námi již nikdy nebudete sami!


Panna

V nejbližších dnech s vámi bude někdo na pracovišti flirtovat, ale zřejmě si budete dělat větší naděje, než by bylo namístě. Když se na věc podíváte nezaujatě, asi si uvědomíte, že dotyčnému člověku jde jen o postup a kontakty, takže ho můžete s úsměvem odkázat do patřičných mezí a na románek raději zapomenout.
Takové drobné zklamání vás možná na chvilku rozesmutní, ale nemusíte si s tím dělat hlavu příliš dlouho. Již velmi brzo se totiž objeví mnohem lepší milostné příležitosti! Pokud jste zadaní a neklape vám to zrovna podle vašich představ, nyní se to konečně změní k lepšímu a ztratíte chuť rozhlížet se jinde. Nezadaní narazí na někoho, kdo stojí o stabilní a trvalý vztah. Na přelomu dubna a května si užijete krásný pocit zamilovanosti, jak se na tuto romantickou roční dobu patří.
Romantiku si budete naplno užívat i v květnu, i když se sem-tam může objevit nějaký ten mráček. Složité milostné problémy si však díky dobré komunikaci s partnerem vyříkáte v klidu, snadno a úspěšně.

Fotolia_zvyky_Velky_jarni_horoskop_lasky.jpg.jpgVáhy

V dubnu se vám rýsuje zajímavý románek, ale nebude to přesně odpovídat vašim ideálům. Jak je pro vaše znamení typické, budete hodně váhat, jestli do toho máte jít. Bude vám připadat, že to není zcela správné, ale na druhé straně byste se odmítnutím ochudili o velmi zajímavé a nezapomenutelné zážitky.
Koncem dubna přestanou zadané Váhy lákat zálety a opět se obnoví harmonie ve vašem stávajícím vztahu. Bude to příjemný klid, který jste přesně potřebovali, a užijete si s protějškem příjemné a odpočinkové chvíle ve dvojici. Budete se umět radovat z maličkostí, takže vás potěší každodenní pozornost partnera a budete moc rádi, že ho máte, i kdyby se v lásce neprojevoval zrovna příliš aktivně.
Nezadané Váhy si na svoji životní lásku budou muset počkat do druhé poloviny května. Nehledejte však pouze milostnou přitažlivost, ale také kamarádství, protože nový krásný vztah se nejspíš vyvine právě na jeho základech. Koncem května se budete rozhodovat mezi více různými protějšky!

Štír

V lásce budete hledat oporu a sníte o tom, jak při vás bude partner stát a podporovat vás ve všem, co v životě děláte. Vaše nároky jsou však příliš vysoké, protějšek po vašem boku může být téměř ideální a stejně nebude mít šanci je všechny splnit. Místo abyste si užívali, že máte krásný vztah, budete mít sklony kritizovat vašeho miláčka za všechno možné i nemožné.
Některé Štíry budou jarní dny svádět k tomu, aby šli hledat o dům dál, jestli náhodou neexistuje někdo, kdo bude mít k ideálu blíž. Je důležité zamyslet se nad tím, jestli máte s protějškem stejné hodnoty – právě to by vás mělo ve fungujícím vztahu nejvíc spojovat. U jiných věcí za tolik nevadí, když se liší – aspoň je to zajímavější!
Nezadaní Štíři to nebudou mít s navazováním vztahů právě snadné, protože najít někoho, kdo by splňoval vaše přísná kritéria, to není jen tak! Zadaní by zas měli přestat žárlit na partnerovu kamarádku či kamaráda – jde totiž opravdu jen o přátelství!

Střelec

Možná byste čekali, že vás teplé jarní dny v lásce rozpálí, ale letos to bude přesně naopak a na žádnou žhavou vášeň nebudete mít náladu. Během dubna se váš život oproti předcházejícímu období trochu zklidní a nejvíc ze všeho oceníte milostné projevy, které jsou umírněné, ale o to upřímnější. Žádnými předstíranými vášněmi a dramatickým dvořením vás teď nikdo do postele nedostane.
Zadaní Střelci budou společně s protějškem pracovat na vylepšování svého zázemí. Budete to brát racionálně a pragmaticky, ale to neznamená, že byste si tuto příjemnou činnost nemohli užít.
Ve druhé části května se atmosféra změní a opět se otevřete novým možnostem. V existujících vztazích se mohou objevit neshody kvůli tomu, že budete mít rozdílné představy o trávení vašeho volného času. Zajímavé to budou mít i nezadaní Střelci, čeká na vás láska, ale povede k ní nesnadná a poměrně bouřlivá cesta.
Koncem jara budete v pokušení dělat změny, ale pozor ať si zbytečně nerozbijete hezký vztah!

clanky_zbozi_partnerskeHoroskopy.jpgPartnerský horoskop na míru
Jedinečné srovnání partnerů podle data a času narození! Zjistěte, jak se k sobě s partnerem hodíte! Dozvíte se, jak si svou lásku udržet a čeho se vyvarovat!


Kozoroh

Protějšek vás bude považovat za trochu tajemnou osobu díky vaší uzavřenosti, která je pro vás typická. Není snadné pochopit skrytá zákoutí vaší duše, protože je neotevíráte příliš snadno.
Koncem dubna a začátkem května přijde v lásce váš čas, pořádně se odvážete a užijete si to. Vztahy budete prožívat naplno a se vším, co k nim patří, ať už je to krátkodobý románek nebo dlouhodobé partnerství. V erotické oblasti se máte na co těšit a čekají vás skvělé a nezapomenutelné zážitky.
Ve druhé části května zaklepou na dveře praktické záležitosti a na milostné radovánky už tolik času mít nebudete. Nebude vám to však nijak zvláště vadit, protože jste si už užili dost, a tak nebude problém nasměrovat vaše myšlenky na jiné věci.
Přesto však budete o lásce hodně uvažovat, tedy spíš o sexu. Je čas položit si otázku, co vlastně pro vás erotika v životě znamená a proč děláte některé věci tak, jak je děláte. Možná zjistíte, že chcete ve svém intimním životě něco změnit.

Vodnář

Jako Vodnářům vám vyhovuje řešit vše důležité rozhovorem a slovy, což vás v lásce odlišuje od mnoha jiných znamení, které dávají přednost vcítění se. S tímto vašim přístupem jde zřejmě v nedávné době trochu narazili a setkali jste se v lásce s nepochopením. Nyní odsouváte milostné záležitosti na druhou kolej a raději se věnujete kariéře.
Pokud žijete v dlouhodobém vztahu, který je postavený na důvěře, tak vás osamělost trápit nebude, i když s příliš velkou dávkou romantiky taky nelze počítat. Nezadaní Vodnáři se mohou těšit na začátek května, kdy se vám otevře pole pro nové milostné zážitky.
Kolem poloviny května budete moct opět radostně přiznat, že jste až po uši zamilovaní. Navenek to sice budete popírat, ale vaše okolí vás rychle prokoukne. V lásce pro vás bude důležitá přátelská atmosféra, na které by podle vás mělo všechno být založené. Konečně se dočkáte splnění vašich přání a hezkého vztahu, ve kterém si máte o čem povídat, tak jak jste si to představovali.

Ryby

Do letošního jara jste vstoupili s romantickou náladou, v milostné oblasti vás napadá spousta poetických myšlenek a překypujete city. Váš protějšek to ocení a budete společně rozvíjet všechno krásné, něžné a romantické, co vás spojuje, ať už jde o dlouhodobý vztah nebo o novou známost. Nejhezčí to bude, pokud je váš partner narozen ve znamení Raka, Štíra nebo Ryb.
Zároveň se však objeví potřeba myslet na praktické záležitosti a dát vaší lásce trochu víc stability. Tvorba společného zázemí vám bude přinášet radost. Budete mít štěstí, protože i v tomto budete s protějškem naladěni na stejnou vlnu a najdete u něj pochopení.
Květen bude v lásce trochu komplikovanější, hlavně jeho druhá polovina. Zadaní i nezadaní budou trochu experimentovat. Bude vás lákat nevěra a dobrodružství, ale nehrozí, že byste se opravdu zamilovali – spíš budete potřebovat nové zkušenosti a zážitky! V oblasti erotiky vás bude bavit zkoumat nepoznané a bude to velmi vzrušující.

CHCETE SE ZBAVIT SVÉ SAMOTY? Prozradím vám, kde najdete lásku! Astroložka Helga na tel.: 906 701 701!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.