Home - Články - Velký březnový horoskop financí a kariéry

Velký březnový horoskop financí a kariéry

sdílet článek na facebooku
vloženo 1. 3. 2015

Velký březnový horoskop financí a kariéry

Chcete vědět, co vás nejbližší měsíc čeká a nemine v pracovní oblasti? Zajímá vás, kolik budete mít peněz? To všechno vám prozradí nás velký horoskop!



Beran

Tento měsíc patří vám a můžete toho dokázat opravdu hodně! Nad konkurencí si budete udržovat stabilní náskok, až to občas může u někoho vyvolávat závist. Nepodceňujte intriky lidí, kteří vám nepřejí, protože když si nedáte pozor, mohou snadno uškodit vaší kariéře!
Jinak však nebudou prakticky žádné překážky, které by mohly zbrzdit váš postup kupředu. Budete se vám dařit tak dobře, že by byla škoda odkládat dobré nápady na později – snažte se tedy zrealizovat všechno pokud možno hned teď, bez zbytečných okolků. Mars vám výjimečně přeje a podporuje vaši průbojnost. Hlavně v poslední třetině března si však dávejte pozor na riziko pracovních úrazů, které mnohdy mohou souviset s přetížeností a únavou, proto nepodceňujte odpočinek.
Ve finanční oblasti se vám bude dařit přímo úměrně tomu, jak budou vzrůstat vaše kariérní úspěchy. Budete si moct dovolit žít na vysoké noze a dopřát si luxus na jaký jste předtím nebyli vůbec zvyklí, tak si toho užívejte! Je to zasloužený úspěch a budete vědět, že jste si své peníze tvrdě vydřeli!

Býk

V práci budete tento měsíc často propadat pochybnostem, jaký smysl vlastně má to, co děláte. Budete mít pocit, že nudná a nezáživná práce vám za ty peníze nestojí – a navíc ani vaše výdělky teď nebudou nijak závratné. Abyste dosáhli pocit štěstí v práci, snažte se zaměřit na ty aktivity, které vás naplňují a baví, i kdyby to nebylo vaše hlavní zaměstnání, ale jenom boční přivýdělek. Do budoucna to totiž s velkou pravděpodobností má mnohem větší perspektivu než práce, kterou nyní děláte na plný úvazek a ve které se nudíte. Velmi zajímavým posunem kupředu ve vaší kariéře bude, když si uvědomíte, že můžete klidně dělat i něco úplně jiného a zajímavějšího, než je profese, kterou jste vystudovali. Chce to jen trochu víc si věřit. Vztahy s nadřízenými a s kolegy vám však teď sebedůvěru zrovna nepřidají, protože vám dají najevo, že jste snadno nahraditelní. Pracovní sebevědomí proto budete muset hledat někde jinde.
Po finanční stránce budete v nejbližších týdnech nuceni se trochu uskromnit, ale i v případě, že budou vaše výdělky slabší, se snažte vždy si udržovat finanční rezervu – dodá vám to drahocenný pocit jistoty!

Blíženci

V kariérní oblasti se vám bude tento měsíc mimořádně dařit a práce vám půjde rychle od ruky. Dočkáte se přízně nadřízených a budete si dobře rozumět s kolegy, což vám pomůže vytvořit si na pracovišti stabilní pozici. Díky svým dobrým komunikačním schopnostem budete nejen oblíbeni, ale budete sklízet úspěchy i na obchodních jednáních a budete velkou oporou pro celý váš tým. Se svými spolupracovníky budete komunikovat otevřeně a věcně a díky tomu si budete moct dovolit říct všechno na rovinu – vaši nadřízení to ocení.
Vaše kariérní úspěchy budou mít po celý měsíc vzestupnou tendenci a budete získávat stále nové a nové zákazníky. Buďte si vědomi toho, že takové štěstí nemusí trvat věčně, a snažte se neodříkat žádnou nabízenou práci – raději věnujte pozornost lepší organizaci času, abyste všechno bez problémů stihli. Po finanční stránce na tom budete výborně a vaše výdělky porostou. Snažte se však pokud možno spořit a neutrácet více, než je nezbytně nutné. Výjimkou jsou investice do vzdělávání a rozšiřování si kvalifikace, což vám pak pomůže k dalšímu kariérnímu růstu.



Rak

Na pracovišti budete tento měsíc potřebovat hodně asertivity, abyste si prosadili svá práva. Někdy budete mít pocit, že narážíte na jednu překážku za druhou, ale nenechejte se tím odradit. Vyplatí se vytrvat, protože na konci této cesty na vás čeká zasloužený úspěch! Dobrá zpráva je, že vaše pozice je pevná a můžete s ní počítat, takže nemusíte mít obavy si otevřít pusu, když budete v právu. Nadřízení vám nakonec vyhoví a nemusíte mít strach, že by to vedlo k nějakým nežádoucím následkům.
V poslední březnové dekádě se hlavní překážkou pracovní pohody stanou nepříjemní kolegové a neustálé spory na pracovišti, byť mnohdy jen o maličkosti. I v této výzvě však uspějete a povede se vám prosadit si to, na co máte nárok.
V oblasti financí budete mít sklon podléhat strachu, i když němu nemáte důvod. Budete si představovat, co by se stalo v případě, že byste ze zaměstnání museli odejít, ale obavy jsou zbytečné. Nakonec budete velmi příjemně překvapeni, protože vás potěší nečekané vysoké odměny a možná dokonce i zvýšení platu!

Lev

V březnu máte jedinečnou příležitost projevit to, na co máte jako Lvi největší talent – a to jsou vaše vůdcovské a organizační schopnosti. V pracovním týmu budete přirozenou autoritou a kolegové budou vzhlížet k vašim schopnostem s obdivem a respektem. To velmi posílí vaše sebevědomí, ale dávejte si pozor, abyste to nepřepískli a nechovali se ke svým spolupracovníkům povýšenecky. To by totiž rychle vzbudilo pochybnosti o tom, jestli jste opravdu takovou morální autoritou, za jakou vás považují! V poslední březnové dekádě se začíná mimořádně úspěšné období, které bude jako stvořené pro velké výzvy a ambiciózní projekty. Projevíte svoji průbojnost naplno a povede se vám dokázat něco, co je téměř nemožné. Pro vaši kariéru to bude znamenat výrazný posun kupředu.
Po finanční stránce se bude vaše situace neustále zlepšovat a vaše příjmy budou stoupat. Koncem března však neuniknete tlaku konkurence, která vás přece jen přinutí trochu snížit vaše finanční ambice. Po obchodnické stránce to však bude přínosem, protože konkurence vás vybičuje k velmi zajímavým tahům, které vám v konečném důsledku pomohou k dosažení ještě většího zisku!

Panna

V pracovní oblasti se vám bude dařit a vaše nasazení bude vysoké, ale jak se vám to často stává, vaše práce se zřejmě nedočká takového ocenění, jaké by si zasloužila. Uspokojovat vás však bude už i to, že můžete dělat prospěšnou a užitečnou činnost, platí to hlavně pro Panny pracující v pomáhajících profesích a v sociální sféře. Dělá vám radost, když můžete ve své práci někomu pomáhat, a považujete to za pravý a hlubší smysl vaší kariéry. I když finanční ocenění nebude zrovna kdovíjaké, velkým zadostučiněním pro vás bude, když pocítíte obdiv ze strany vašich kolegů – povede se vám totiž dokázat toho mnohem víc než jim!
V poslední březnové dekádě konečně potkáte někoho, kdo vám pomůže vyšvihnout se na vyšší pozici a ocení váš talent. Díky tomu vám stoupne sebevědomí a budete se cítit mnohem lépe.
Po finanční stránce si polepšíte jedině tehdy, když projevíte asertivitu – ale nebude to kupodivu vůbec těžké. Ukáže se, že vaši nadřízení nebo klienti dobře znají cenu vaší práce, takže dostanete bez větších okolků přidáno. Celkově bude toto období znamenat mnohem vyšší výdělky než předtím, jak díky vyšším výkonům, tak díky postupně narůstajícím odměnám.

Váhy

V kariérní oblasti budete přesvědčeni o velkých ideálech a budete mít jasnou představu o tom, jak by věci měly správně být. Někdy to však nebude příliš realistické a budete své spolupracovníky soudit možná až příliš přísně, vaše morální a etické standardy budou odpovídat spíš krásné teorií než tomu, co je možné v praxi. Dávejte si proto velký pozor, ať někoho neprávem neobviníte z nečestného jednání, mohlo by to ohrozit vaši jinak slibně se rozvíjející kariéru!
V poslední březnové dekádě se budete muset poprat s hodně velkým stresem. Snažte se nebrat si toho na sebe příliš mnoho a svěřte část odpovědnosti i svým kolegům. Berte si příklad ze zkušenějších a služebně starších spolupracovníků, můžete se toho od nich hodně naučit.
Po finanční stránce na tom budete tento měsíc o něco hůř než doposud. Nic si však z toho nedělejte, protože tato nepřízeň hvězd je pouze dočasná. Nejvíc vás bude trápit to, že se o zisky musíte dělit s někým ze spolupracovníků a budete z toho mít špatný pocit, ale nakonec zjistíte, že i to má své výhody.

Štír

V práci máte největší šanci prosadit se v první polovině března, proto na nic nečekejte a ukažte světu, co se ve vás skrývá! Neváhejte a předveďte své schopnosti, třeba i trochu okázale, ať si každý všimne, co všechno dokážete a pochopí, že si zasloužíte postoupit kupředu! Samozřejmě si budete hlídat, abyste vždy dělali to, co vám nejlépe jde, v té správné chvíli, kdy jste ve hledáčku vlivných osob.
Po polovině měsíce se naopak připravte ta drobné pracovní potíže a nečekané komplikace, ke kterým se v poslední březnové dekádě připojí neshody a konflikty se spolupracovníky. Počítejte s tím, že v tomto období se vám už nepovede tak snadno prosadit své nápady a pravděpodobně budete muset další své kariérní plány odložit na později.
Po finanční stránce bude vaše situace vyrovnaná, ale budete mít intuitivní pocit, že byste měli začít více šetřit. Proto omezíte své výdaje za spotřební zboží a budete nakupovat pouze to, co nezbytně potřebujete – a ke stejnému jednání budete nutit i vaši rodinu. Na možnost vzít si úvěr ani nepomyslíte. Se svými příjmy se nebudete nikomu chlubit, bude vám to připadat bezpečnější.

Střelec

Vaše pracovní nasazení bude tento měsíc opravdu obdivuhodné a budete k tomu mít dobrý důvod – zakázky, které budete dostávat, totiž budou nadstandardní a velmi dobře placené nebo jiným způsobem perspektivní. Z tak příznivého vývoje své kariéry začnete dokonce být trochu rozmazleni a získáte pocit, že průměrné a méně výnosné zakázky a práce si můžete dovolit odmítat. Pro tuto chvíli tomu skutečně tak je, ale pozor, protože v blízké budoucnosti pro vás i tyto práce mohou být cenné – ne vždy budou takové žně jako teď!
Své kariéře a vydělávání peněz obětujete maximum času, a to i na úkor jiných oblastí života. Bude vám to stát za to, protože efektivita vaší práce a s tím související výše příjmů v průběhu března povážlivě stoupnou! S penězi si nemusíte v této době dělat žádné starosti, protože jich vždy budete mít dostatek na všechno, co budete potřebovat. Budete si moct dovolit vybírat si práci podle toho, nakolik vás baví, a nikoliv pouze podle výše odměny. Výrazný vzestup výdělků můžete očekávat hlavně v poslední třetině měsíce – máte se tedy na co těšit!

Kozoroh

Hvězdy vám tento měsíc pomohu nacházet spojence v pracovní oblasti, ale dávejte si pozor, ať se přitom nedíváte pouze na finanční stránku věci. Důležité je i to, s kým si rozumíte a s kým se vám bude dobře spolupracovat, nejen to, které kontakty vám umožní dosáhnout nejvyšších výdělků. Pro vaši kariéru bude velmi užitečná účast na společenských akcích, jako jsou například firemní večírky nebo konference. Nebojte se strhnout na sebe pozornost svým nápadným a průbojným chováním.
V poslední březové dekádě se ještě více projeví vaše vnitřní rozpolcenost mezi možností vydělávat více peněz a mezi ohledem na ostatní lidi ve vašem okolí. Někdy se budete dokonce muset zeptat přátel na jejich názor, abyste zjistili, jestli jste náhodou ještě nepřekročili hranici, která je pro vás morálně přijatelná.
Ve finanční oblasti na tom budete dobře, ale s jídlem roste chuť, takže budete mít velké ambice. Měli byste se krotit ve svém sklonu vydělávat co nejvíc bez ohledu na to, co to bude obnášet. Otázka etických pravidel při dosahování zisku pro vás nyní bude skutečně velmi palčivá a aktuální.

Vodnář

V kariéře vás budou tento měsíc provázet vysoké a ušlechtilé ideály: Budete toužit po tom, aby vaše práce měla nějaký hlubší smysl a cíl, odmítáte zasvětit svůj život pouze práci pro peníze. S tímto názorem se však ve svém pracovním okolí budete cítit nepochopeni a jen velmi zřídkakdy se vám poštěstí popovídat si s někým, kdo má na práci podobný názor jako vy. Budete velmi šťastní, když mezi svými kolegy objevíte někoho, kdo svoji práci taky dělá v první řadě proto, že ho baví – bude to vaše nová spřízněná duše. Pouze ideály vám však v tvrdém boji proti silné konkurenci nepomohou – budete muset pracovat naplno, až se z toho mnohdy budete cítit přetíženi, hlavně ve druhé polovině měsíce.
Co se týče výdělků, budete na tom velmi dobře – i navzdory tomu, že peníze nejsou vaším hlavním cílem. Vaše práce však bude po zásluze oceněna, takže se nemusíte obávat, že byste měli trpět nedostatkem. Někdy vám lidé dokonce odměnu za vaši práci přímo vnutí, i když si o ni sami vůbec nebudete říkat a klidně byste daný úkol udělali i zadarmo!

Ryby

První polovina března bude zaměřena na poznávání nových lidí, kteří budou mít na vaši kariéru velmi různorodý vliv. Potkáte se s mnoha nepříjemnými osobami, se kterými budete nuceni nějak vyjít, ale na druhé straně potkáte i značné množství spřízněných duší s podobnými názory, ze kterých se mohou vyklubat velmi perspektivní spolupracovníci do budoucna. Dobré na tom bude, že vám spříznění lidé budou většinou ve vyšším postavení a budou zkušení a vlivní, takže budou na vaší kariérní dráze představovat velkou pomoc. V poslední březnové dekádě se budete v práci muset poprat s některými nespravedlnostmi a bude si to od vás vyžadovat značné nasazení. Naštěstí se vám povede uspět a budete mít dobrý pocit, že jste zůstali věrní svým zásadám a věcem, kterým věříte.
Peníze pro vás budou až na vedlejším místě, mnohem důležitější bude smysluplnost vaší práce a dobrý kolektiv. Budou vám lézt na nervy lidé, kteří neustále mluví o penězích a jsou zaměřeni pouze na svůj zisk. Nejlépe si vyděláte jako samostatně pracující člověk, protože v týmu by se někdo z dravějších kolegů mohl obohatit na váš úkor.

I VY MŮŽETE BÝT BOHATÍ! Stačí vědět, jak na to! S tím vám poradím! Zavolejte mi!
Kartářka Lýdie. Zavolejte mi na tel. 906 701 701 nebo rovnou napište SMS ve tvartu SMS LYDIE a váš text na číslo 904 30 44.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.