Home - Články - Velká touha TO znovu zažít! - Anna, 54 let, Dobšice u Znojma

Velká touha TO znovu zažít! - Anna, 54 let, Dobšice u Znojma

sdílet článek na facebooku
vloženo 24. 3. 2013
Velká touha TO znovu zažít! - Tajemný příběh - Anna, 54 let, Dobšice u Znojma



Dobrý den,

zasílám svůj příběh - sen.
Ráda bych se dozvěděla, co mi chce naznačit?

Ještě dlouhé tři roky po rozvodu jsem žila ve společné domácnosti s ex-manželem, alkoholikem.
Z napětí, ze stresů, z věčného napadání a hádek jsem byla tak psychicky vyčerpaná, že jsem nemohla spát a přesto jsem mívala sny....a sny se mi opakovaly.

Odstěhovala jsem se, mám svůj byt, měla bych si užívat klidu a hlavně dobře spát... PROČ se mi vrací moje sny??? Opakovaně je prožívám, co mi chtějí naznačit???

Snažím se usnout, nejde to, cítím se unaveně, vyčerpaně, mám v sobě velký neklid, napětí. Nemůžu se uvolnit a zklidnit, vstávám z postele a jdu k oknu, koukám do tmy, moc se jí bojím, srdce mi tluče a přesto mě to táhne ven, do tmy tmoucí, do ulic, respektive na jedno náměstí. Napětí ve mně zvyšuje hladinu adrenalinu v krvi a touhu, velkou touhu TO znovu zažít...
Rychle se oblékám a utíkám po schodech dolů, ven z domu, vnořím se do tmy, nohy se mi podlamují strachem, ale i nedočkavostí, vyhrnuji si límec vysoko nahoru v domnění, že mě nikdo neuvidí a snad i nepozná. Spěchám, cestu znám pomalu zpaměti, určitě bych ji zvládla i se zavřenýma očima... rozhlížím se, ale nemusím se vůbec schovávat za límec, nikde ani živáčka, jsem na místě??? Jsem ve starém městě, uprostřed náměstí, kde přes den je prázdná kašna na vodu, ale teď uprostřed noci stojím před moderním domem a snažím se přes vlající záclony ven z otevřených oken nahlédnout do rozzářeného interiéru domu, potěšit se pohledem.

clanky_zbozi_znameniVenuse.jpgZnamení Venuše - Ženský symbol
Zajímavý stříbrný amulet se symbolem ženství a planety Venuše podpoří vaše spojení s vaší vnitřní ženou, a to bez ohledu na vaše pohlaví – muži ji totiž mají taky. Symbol ženskosti posilňuje smyslnost, schopnost milovat, ale také pečovat o ostatní.


Nevydržím pokušení a vezmu za kliku, ano, není zamčeno. Stojím ve dveřích a prohlížím si tu nádheru, kombinaci přírodních materiálů, teplého dřeva se studenými kameny, kovem a sklem, a spoustu nádherných květin a světla...otevřený oheň v krbových kamnech, voňavá polena dřeva, krásné krbové nářadí, na stolku sklenice s vodou a svícen se zapálenou svíčkou. Cosi mě táhne dovnitř, udělám dva kroky dovnitř...aaaa...dveře se za mnou samy zabouchnou. Vůbec se nepokouším je zkusit otevřít a odejít, pomalými kroky jdu ke schodišti, s dřevěnými nášlapy a ručně kovaným zábradlím. Pomalu stoupám po schodech nahoru, tep mi buší ve spáncích, cítím horkost po těle, chladím si ruce o kované zábradlí...už ani nevnímám, jak je zařízeno další podlaží. Koukám jen nahoru do prostoru nad točitým schodištěm a stoupám dál do dalšího patra. Hlavou se mi honí myšlenky, nikdo z mých blízkých o mě neví, kde jsem, kde by mě měli hledat. Srdce mi buší ze strachu a ze stoupání nahoru po schodech...po schodech???...ty už tu nejsou. Jsem v pískovcové chodbě, cítím chlad a vlhko podzemí, ale stále stoupám kamsi nahoru. Chodba se zužuje, chvíli lezu po kolenou, teď se už musím plazit. Špatně se mi dýchá, obracím se na záda a nohama se odrážím po kouskách stále vpřed a nahoru. Fotolia_tajemny_pribeh_Anna_25.3.13.jpg.jpgChodba je tak úzká, že se dál už nedostanu, cítím úzkost, špatně se mi dýchá, srdce mi tluče tak hlasitě, že se jeho tlukot odráží od chladného pískovce a já pro ten tlukot srdce nic neslyším, je vnímám ten nádherný pocit, že je tu se mnou...ON. Nevidím na něj, jen cítím, že je tu se mnou. Nemluví, jen mě tiše pozoruje celou noc, a já si k ránu krásně užívám sestupu z chladného pískovce do tepla postele a je mi moc krásně, klid a teplo v postýlce...usínám na chvilku...ráno je hned.

Mám ráda staré město, proč stojí tento moderní dům uprostřed krásného starého náměstí a takto ho kazí? Proč se schodiště změní v pískovcovou chodbu?

Mám ráda chlad a vůni vinných sklípků. Nejsem pozvaná a přesto vejdu dovnitř??? Proč to dělám?? Na stole je jen jedna sklenice, s návštěvou se nepočítá. Na stole je sklenice s vodou...náznak...tady se alkohol nepije? Jedna sklenice...už zůstanu sama??? Anebo ON zůstane sám? Proč nevím, kdo je ON??? Nikdy jsem nezahlédla jeho obličej, nikdy neřekl jediné slovo, nikdy se mě nedotkl, nikdy nezamkl...

Proč i teď, když bydlím ve svém, se mi opakují sny? Abych mohla v klidu usnout? Je to starost o syna kováře?...kované zábradlí...konečně má své bydlení...nepije, ale zůstal sám.

Dveře jsou otevřené, všem...je ticho, klid, už žádné výčitky???

S přáním krásného dne Anna

JSOU VAŠE PENÍZE V BEZPEČÍ? Jak s nimi naložit? Zavolejte mi na tel.: 906 701 701, poradím vám! Kartářka Vesna.


klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Aničko,

podíváme se na Váš sen.
Vaše nespavost pramení z toho, že se nedokážete vymanit z kolotoče stresů, povinností, starostí, přání a úkolů. A vlastně abyste toto vše splnila, si myšlenkami prodlužujete den a zároveň si zkracujete dobu odpočinku - tedy noc.
Máte použít odvahu, s chutí se do všeho pustit a díky tomu se Vám vše podaří. Jinak mohou stále nějaké starosti dopadat na Vaši hlavu. Je zde něco důležitého řešení, bouřlivá diskuse. Na štěstí si ještě chvilku počkáte, ale dočkáte se. Někdo cizí Vás přátelsky přijme, odhalíte zdroj pomluv. Je třeba uvolnit pouta, hledat vyšší smysl života, jít dál. Je důležité vědět, kdy je třeba odejít a kdy je třeba nechat odejít. Naše přirozenost nám bohužel řiká - držet a nepustit, ať už se to týká lidí, věcí nebo situací. Všechno má svůj čas. Nemá smysl obviňovat někoho za svá vlastní rozhodnutí.
Je důležité vnitřně přijmout poznání, zkušenosti, ponaučení, uvolnit se a zabývat se tím, co nás naplňuje a uspokojuje. Důležité je najít ztracenou rovnováhu, důvěru a probudit v sobě opět vlastní vnitřní dítě. Je důležité rozvíjet svůj potenciál, uvolnit a přijmout své strachy. Nabízí se Vám dar, můžete uspět. Máte před sebou začátek, naplnění i završení. Psychika má svůj způsob obrany. Pozor na strach a neschopnost osvobodit se od situací, názorů, okolností, které jsou omezující. Pozor na uvíznutí, před Vámi jsou změny. Láska, moudrost, odvaha. Varování před sejitím z cesty, zapomění svých priorit, nedostatek disciplíny. Také pozor na žárlivost, nerozhodnost, destruktivní lásku, dobře promýšlet svá rozhodnutí. Intuice, sny a vnitřní moudrost.

Podrobněji se na vše zaměříme při našem soukromém tel. hovoru.
Přeji Vám hodně štěstí, lásky, radosti na Vaší cestě životem a těším se na zavolání.
Vaše Klára

Reakce paní Anny po provolání 30 minut ZDARMA:

Dobrý den vážení z týmu Astrohled,
svůj kredit jsem již vyčerpala dotazy na paní Klárku.
Moc paní Klárce děkuji za výklad. Byla jsem moc spokojená.
Přeji krásné dny celému týmu Astrohled a paní Klárce navíc velké poděkování, bohužel půlhodina rychle utekla a nestihla jsem se rozloučit...a ani poděkovat. Děkuji, děkuji, děkuji....výklad mi udělal moc dobře na duši.
S přáním krásného dne :-) Anna

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.