Home - Články - Valentýnský tarotový horoskop

Valentýnský tarotový horoskop

sdílet článek na facebooku
vloženo 8. 2. 2015

Velký valentýnský tarotový horoskop

Těšíte se na Valentýna? Náš velký tarotový horoskop vám prozradí, jak si svátek zamilovaných letos užijete a poradí vám, jak překvapit svého partnera! Přečtěte si věštbu pro vaše znamení i pro znamení svého protějšku!



Beran

Letošní valentýnskou kartou pro znamení Berana je Královna holí. Je to karta vášně, energie a síly, ale zároveň karta ženského principu, péče a schopnosti vcítit se do duše toho druhého.
Pokud jste narozeni v Beranu, nejvíc vás o Valentýnu potěší nějaký aktivní a akční program – třeba když si s partnerem vyrazíte na výlet naplněný sportem a pohybem, abyste pak večer příjemně unaveni spočinuli vzájemně ve svém náručí – a dopřáli si další kolo pohybových aktivit, tentokrát ovšem trochu jiných! Se svým protějškem budete pociťovat sounáležitost a budete naladěni na stejnou vlnu. je důležité, abyste zachovali optimistickou náladu a nevytahovali v tento den na povrch nic negativního, i když v každém vztahu se něco takového najde – ale to si nechejte na jindy!
Pokud je v Beranu narozen váš partner, myslete na to, že tajně touží se o Valentýnu hlavně nenudit. Vůbec proto nebude vadit, když ho překvapíte programem nabitým na maximum ani když mu dopřejete jako dáreček něco trochu netradičního – ale musí to být hezké a nejlépe i trochu luxusní! Přesný výběr již necháme na vás – konec konců, vy přece nejlépe znáte jeho tajná přání! Tak se nebojte je naplnit, i kdyby šlo o něco pikantního!

Býk

Zrozencům ve znamení Býka tarot letos na Valentýna přisoudil moc hezkou a zamilovanou kartu – jmenuje se Rytíř pohárů. Poháry znamenají city a lásku a symbolický význam postavy rytíře snad ani nemusíme připomínat – vždyť ho všichni známe z pohádek a ze svých dávných snů o lásce!
Letošní Valentýn bude pro vás jako Býky opravdu nádherný a výjimečný! Nebude přitom zas až tak důležité, co přesně děláte, kam se svojí láskou vyrazíte, co si dopřejete a jestli to bude velkorysé nebo spíš skromné – nejdůležitější ze všeho bude, že jste spolu, že můžete pociťovat a užívat si vzájemnou blízkost. Nenecháte se odradit ani drobnými překážkami, které mohou stát na cestě vašemu společnému štěstí, a vypořádáte se s nimi s přímo rytířskou odvahou a zároveň s grácií.
Pokud se v Býku narodil váš protějšek, nezapomínejte, že touží o Valentýnu strávit ve vaší blízkosti co nejvíc času. Nepodceňujte potřebu spolupatřičnosti a souhry duší a naplánujte si pokud možno celý den jen pro vás dva – i kdyby to znamenalo, že si budete muset vzít v práci dovolenou! Naopak, není vůbec důležité investovat do drahých dárečků – nejvíc vašeho Býka nebo Býčici potěší něco drobného, milého a opravdu osobního, dar vybraný na míru!

Blíženci


Blížencům tarot přisoudil na letošního Valentýna velmi zajímavou kartu – jmenuje se Blázen. Blázen je karta bezstarostnosti, dětské radosti a odvahy vybočit ze zažitých stereotypů. Přesně to je Blížencům jako šité na míru – letos o Valentýnu budou milovat všechno neobvyklého ještě víc než kdykoliv jindy!
Pokud jste se narodili v Blížencích, budete mít chuť si svátek zamilovaných opravdu užít a vychutnat si ho naplno – ovšem nikoliv podle oblíbeného a nudného klišé plného růžových srdíček, romantických večeří při svíčkách a sentimentálních filmů. Něco takového vám bude spíš ke smíchu a tajně doufáte, že váš protějšek má pro vás na Valentýna přichystaného něco originálnějšího a neotřelého. Zároveň však doufáte i v to, že na tento krásný svátek nezapomene. Konec konců vy sami již pro něj máte nějaký vtipný dáreček určitě přichystaný – a doufáte, že se neurazí, ale že ho to naopak nažhaví!
Pokud se v Blížencích narodil váš partner, pak nemusíte mít obavy ani z těch nejodvážnějších a nejšílenějších nápadů! Darujte mu třeba spodní prádlo s vtipným nápisem a věřte že nepohrdne ani něčím ještě odvážnějším – co třeba společný bungee jumping nebo něco podobného? Tedy, pokud k tomu máte odvahu vy...



Rak

Letošní valentýnskou kartou pro znamení Raka je Rytíř holí. Je to karta plná temperamentu, nadšení, vášně a optimismu – a zároveň vám připomíná, jak důležité je i v dnešní době řídit se zásadami rytířství nebo být opravdovou dámou – ta totiž k rytířovi neodmyslitelně patří.
Pokud jste se narodili ve znamení Raka, budete ke svátku zamilovaných přistupovat s touhou co nejvíc svůj milý protějšek potěšit, a aby se vám to povedlo, zapojíte do hry všechnu svoji tvořivost, energií a nadšení. Dáte si na všem záležet a nebude vám chybět odvaha udělat některé věci, které budou pro lidi z vašeho okolí možná až příliš romantické a přeslazené, třeba se vám někdo bude za ně i trochu smát, ale vy jste přesvědčeni o tom, že váš protějšek si to zkrátka zaslouží. Tak si do toho nenechejte od nikoho kecat – je to přece vaše láska a váš společný den!
Pokud je váš protějšek narozen ve znamení Raka, pak si dejte opravdu dobrý pozor, ať na svátek zamilovaných nezapomenete. Není dobrý nápad zatajovat překvapení na poslední chvíli a tvářit se, že se nic neděje, protože váš partner v Raku by z toho mohl být rozladěný. Raději mluvte spolu o svých valentýnských plánech s předstihem, těšte se společně na tento svátek a vymýšlejte společně, co romantického v tento krásný večer podniknete!

Lev

Valentýnskou kartou pro znamení Lva jsou letos Dvě mince. Je to karta změn, pozitivních vyhlídek, rovnováhy a nových příležitostí. To je vynikající zpráva hlavně pro nezadané Lvy, ale také pro všechny, kdo touží ve svém partnerském vztahu něco vylepšit nebo uvést na pravou míru!
Pokud jste narozeni ve znamení Lva, letošní Valentýn pro vás bude představovat vynikající příležitost vytvořit nebo obnovit rovnováhu a harmonickou atmosféru ve vašem partnerství. Je to rovněž vynikající příležitost k navázání nového partnerského vztahu, pokud po něm toužíte. Věci se budou hýbat kupředu snadno a hladce, takže pro vás nebude problém dosáhnout naplnění svých přání. Při tom všem se budete držet nohama na pevné zemi a místo velké, ale předstírané a falešné romantiky budete toužit spíš po reálném souznění a nalezení společné řeči v praktických každodenních záležitostech. Když si dopřejete jeden klidný den pro sebe a svoji lásku, bude snadné něco takového vytvořit.
Pokud se váš protějšek narodil ve znamení Lva, největší radost mu v tento den uděláte drobnými pozornostmi – třeba když mu budete pomáhat a odbřemeníte ho tak od jeho každodenních starostí. Lvi jsou rádi středobodem pozornosti, takže na společné valentýnské večeři nechejte svůj protějšek, ať je středobodem pozornosti a dopřejte mu obdiv a komplimenty!

Panna

Letošní valentýnská karta pro znamení Panny nese jméno Devět pohárů. Je to karta hojnosti, hlubokých a štědrých citů, takže se máte na co těšit! Tarot vám věští, že letošní svátek zamilovaných pro vás bude nádherný jako již dávno ne!
Pokud jste narozeni v Panně, budete si svátek lásky užívat naplno a nedovolíte žádným starostem, aby vám v tento den přidělávaly vrásky na čele – všechno, co nesouvisí s láskou, zkrátka odložíte na jindy a nebudete na to myslet, jakmile se večer vrátíte z práce, budete už mít oči, srdce i myšlenky jen pro svůj milovaný protějšek. Dobré nálady budete mít na rozdávání. Jinak vlastně není nic zásadního, po čem byste v tento den toužili, radost vám udělá všechno – ať už je to velký dárek nebo jen drobná a nenápadná pozornost. Nejraději byste si Valentýna užili podle úplně „obyčejného“ a klasického scénáře – třeba večeře v romantické restauraci při svíčkách, láhev vína a noc plná vášně...
Pokud je váš protějšek narozen ve znamení Panny, nezapomeňte, že tajně touží po hojnosti vyznání lásky, po krásných slůvkách, drobných – ale klidně i větších – romantických dárečcích, zkrátka tak, jak to na Valentýna má být! Nemusíte se snažit o žádná velká překvapení, ale nezapomeňte na to, co je v tento den zvykem!

Magický tarot lásky
Sami si vytáhnete karty, které vám řeknou vše o vašem milostném životě a to jak z objektivního pohledu na váš protějšek, tak i na minulost, která ovlivnila váš současný postoj v lásce.


Váhy

Valentýnskou kartou pro znamení Vah je letos Páže pohárů – nádherná karta, která mluví o rozvíjející se lásce, o citlivosti a fantazií. Páže pohárů vám přináší poselství o tom, že láska a city si vyžadují a zasluhují péči a pozornost, jenom tehdy se mohou rozvíjet ke své plné kráse.
Svátek zamilovaných pro vás letos, milé Váhy, bude představovat ohromný zdroj inspirace a přinese vám chuť něco krásného pro svoji lásku a pro vás dva jako pár vytvořit. Tento den může jedinečným způsobem posilnit vaše pouto, proto ho nezapomeňte náležitě oslavit – ať už je přesná podoba vašeho večera jakákoliv, důležité bude, že jste spolu a velmi to posílí váš pocit spolupatřičnosti a vnitřní jednoty. V tento den budete velmi citliví a vnímaví i k těm nejdrobnějším signálům, což může nezadaným Váhám pomoct při navazování nového slibného milostného vztahu!
Pokud se ve znamení Vah narodil váš protějšek, nezapomeňte na to, že si o Valentýnu zaslouží opravdovou romantiku a něhu! Je to přece váš poklad, tak mu dopřejte všechno, co bude ve vašich silách, hýčkejte ho a rozmazlujte. Vy sami nejlépe víte, jaký je jeho či její vkus, tak buďte iniciativní a zařiďte romantický večer přesně podle gusta vašeho miláčka. Pokud nevíte, co přesně by to mělo být, můžete se nenápadně zeptat!

Štír

Valentýnská karta pro znamení Štíra nese jméno Mág a připomíná vám, že láska je něco magického, kouzelného, že je to energie, která jako kdyby ani nebyla z našeho všedního každodenního světa – a přesto je v lidské moci tuto energií vytvořit, posílit a rozvíjet. Proto jsme my všichni svým způsobem mágové.
Vy jako Štíři máte letos o Valentýnu za úkol tuto magickou energií lásky se vší její posvátnosti a jemnosti rozvíjet a pečovat o ni. Nečekejte proto, že vám láska spadne z nebe, vy sami ji musíte ve svém srdci objevit nebo dokonce tuto energii úplně nově vytvořit – je to v lidských silách, věřte tomu nebo ne. Je na vás, abyste svému protějšku dali to, co toužíte dostávat, abyste přetvořili svoji vysněnou lásku ve skutečnost. Aby se vám to povedlo, nejdůležitější ze všeho je mít pevnou a nezlomnou víru, že je to možné a že vaše přání se splní. Taková pozitivní energie má magickou moc obměkčit i zatvrzelé srdce odmítavého protějšku.
Pokud se ve znamení Štíra narodil váš protějšek, pak letos o Valentýnu rozhodně ocení dárečky a překvapení s esoterickým a kouzelným nádechem – zkuste mu třeba koupit vykládací karty nebo kyvadlo, pozvěte ho na návštěvu planetária nebo mu pořiďte osobní horoskop! Posílí to vaše magické pouto lásky!

Střelec

Valentýnskou kartou pro znamení Střelce je Rytíř mincí. Tato karta vám připomíná, že k dosažení úspěchů v lásce je nezbytná vytrvalost, trpělivost, oddanost, věrnost a odpovědnost. Právě v těchto oblastech života byste měli letos o Valentýnu projevit svoji rytířskou čest.
Pokud jste se narodili ve znamení Střelce, váš milostný vztah bude o letošním svátku zamilovaných pomalu ale jistě směřovat k tomu, aby se stal vážnějším a legitimnějším. Možná máte trochu strach se vázat a rádi byste si ponechali svoji svobodu, takže z toho máte trochu strach, to je u svobodymilovných Střelců naprosto běžný pocit, který k vašemu znamení patří. Na druhé straně si budete jasně uvědomovat, že pokud toužíte mít ve vztahu stabilní zázemí do budoucna, budete se muset kvůli tomu trochu omezit ve svém rozletu a přijmout více odpovědnosti. Přesto vás trochu děsí představa, že by mohl váš protějšek vyrukovat s nabídkou ke sňatku nebo k pořízení (dalšího) potomka.
Pokud je ve znamení Střelce narozen váš partner, buďte si vědomi toho, že trpí výše popsanými pocity a nejistotou, jestli se chce vázat. Dejte mu o svátku zamilovaných najevo, že s vámi může počítat, ale snažte se ho nevyděsit příliš romantickými gesty. Raději ho nechejte, ať vaše přání vyčte mezi řádky!

Kozoroh

Kartou letošního Valentýna pro znamení Kozoroha jsou Tři poháry, a to je velmi silná karta citového naplnění, štěstí a radosti. Dopřejte si trochu těch příjemných stránek života a oslavte spolu se svým milovaným protějškem zázrak vaší lásky. Protože upřímná láska zázrakem skutečně je!
Pokud jste se narodili v Kozorohu, budete si letošního Valentýna užívat naplno se vším, co k tomu patří – od vybírání toho nejlepšího dárečku pro milovanou osobu, přes romantickou procházku, večeři při svíčkách, sladká vyznání lásky, až po společnou vášnivou noc. Budete se držet hesla, že Valentýn je zde proto, abychom si ho užili – ne proto, abychom se trápili. Pokud jste zrovna bez stálého partnera, nebudete mít zábrany najít si romantického valentýnského společníka třeba jen na jeden večer – i to může být krásný a nezapomenutelný zážitek!
Pokud se ve znamení Valentýna narodil váš partner, dopřejte mu v tento den co nejvíc krás a vybíraných požitků, které život a láska nabízí. Překvapte ho lahodnými jídly a nápoji, luxusním spodním prádlem a hebkým povlečením, velkorysými dárečky. Můžete si být jisti, že to ocení a jen tak snadno na tento večer nezapomene!

Vodnář

Letošní valentýnská karta pro znamení Vodnáře nese jméno Osm mincí – je to karta snažení a pilné práce na naplnění vašich společných cílů, které sdílíte s vaší láskou. Nebude ani tak důležité, jak moc obdivujete jeden druhého, jak moc jste do sebe zamilovaní – to to se počítá budou vaše společné cíle a stejná životní cesta.
Pokud jste se narodili ve znamení Vodnáře, bude pro vás svátek zamilovaných dobrou příležitostí, jak dát vašim představám o společné budoucnosti a o vašich společných plánech jasnější obrysy. Ať už se jedná o společné bydlení, o nějakou jinou větší společnou investici nebo o vaše společné koníčky ve volném čase, bude to pro vás vynikající šance překvapit partnera dobrou zprávou o tom, že se záležitosti pohnuly kupředu. Vždyť kdy jindy na tom zapracovat, než právě v očekávání tohoto výjimečného dne. Naplnění vašich společných snů vás ještě víc sblíží. Pokud jste nezadaní, hledejte svého vysněného partnera v řadách svých kolegů nebo přátel se stejnými zálibami.
A jak nejlépe potěšit váš protějšek narozený ve znamení Vodnáře? Místo prázdné romantiky, která se snadno může zvrhnout v klišé, zkuste zavzpomínat na to, co vás sbližuje, připomenout si své společné sny. A pak udělejte něco pro to, aby se staly skutečností!

Ryby

Valentýnskou kartou letošního roku pro znamení Ryb je Šest pohárů. Tato karta vám přináší samé dobré zprávy a velmi pozitivní věštbu – nese totiž poselství naplněné lásky, která vám bude přinášet jen a jen radost!
Pokud jste narozeni ve znamení Ryb, budete nyní lásku prožívat velmi romanticky, až snově. Budete naplněni silnými touhami, magickými sny, nostalgickými vzpomínkami a trochu pohádkovou atmosférou. Dejte proto volný průchod své fantazií a intuici, která vám nejlépe napoví, jak si Valentýna co nejkrásněji užít. Tipy na skvělý valentýnský program nebo dárečky se objeví jakoby náhodou, ani nebudete vědět, jestli jste je opravdu vymysleli vy, nebo vám je vnukla nějaká zvláštní a tajuplná síla. Pokud jste nezadaní a hledáte toho pravého partnera, zkuste si vzpomenout, jaké jste o něm měli představy v dětství – to by pro vás mělo být jasným vodítkem a nápovědou! Pokud se ve znamení Ryb narodil váš protějšek, dopřejte mu letos o Valentýnu dostatek něhy, péče a rozmazlování. Nešetřete vyznáními lásky, naopak v oblasti sexuality se trochu kroťte. V erotice teď Ryby ocení spíš něhu, pomalost a jemnost, než bouřlivé vášně a pikantnosti – ty si nechejte na jinou příležitost!

PŘIPRAVTE SE NA SETKÁNÍ S TÍM PRAVÝM! Vím, kdy ho potkáte! Kartářka Věra. Zavolejte mi na číslo 906 701 701, nebo mi rovnou pošlete SMS ve tvaru SMS VERA a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.