Home - Články - Valentýnský tarotový horoskop 2023

Valentýnský tarotový horoskop 2023

vloženo 6. 2. 2023
čas čtení: 10 minut

Valentýnský tarotový horoskop 2023

Přinese vám Valentýn, který nastane už příští úterý (14.2.), velkou lásku? Která znamení se mohou těšit na romantický večer? Karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Král mincí
vám slibuje domácí klid a pohodu ve společnosti vašeho miláčka. Berani teď na Valentýna nemusí plánovat nic složitého, protože si stejně nejlépe užijete pohodlí a krásný pocit stability být jen tak ve dvojici. Svátek lásky však skýtá i další příležitosti – nejspíš si toužíte se svojí polovičkou promluvit o něčem důležitém týkajícím se vaší společné budoucnosti. I když půjde o ryze praktické otázky typu bydlení nebo společných financí, stejně je vhodná doba spojit to právě s romantickým večerem. Hned se bude lépe přemýšlet i o komplikovanějších záležitostech, které si vyžadují zodpovědný přístup. Nezapomeňte proto na láhev dobrého vína, něco chutného k jídlu a samozřejmě atmosféru dotvoří svíčky. Společné závazky do budoucna jsou vážná věc, ale povídat si o nich má své romantické kouzlo, které jen tak snadno jindy nezopakujete!

Býk
Karta Blázen
vás vybízí vypravit se o svátku zamilovaných za hranice všedních dnů! I když jste jako Býci klidné a zodpovědné povahy, teď nastal ten správný čas udělat něco neobvyklého a překvapit vašeho miláčka něčím krásně bláznivým! Že nemáte nápady? Popusťte uzdu fantazií, nebo ještě lépe, pokuste se zjistit, jaké jsou nejšílenější fantazie vašeho milovaného nebo milované. A právě pro jejich uskutečnění teď nastal ten správný čas! Možná to budou erotické zážitky na neobvyklém místě, experimenty v posteli nebo například romantický výlet na místo vašich snů! A pokud jste nezadaní, pak je poselství karty Blázen jasné – odhoďte obavy a konvence a využijte netradiční možnosti k seznámení! A co takhle přijmout trochu bláznivé pozvání na rande naslepo? Láska může být i zábava, tak si to pořádně užijte, nebojte se odvázat a pořádně to na Valentýna roztočit!

Blíženci
Karta Hvězda
vám přináší krásné poselství plné naděje na velkou lásku a romantickou zamilovanost. Letošní Valentýn bude stát za to, milí Blíženci! Pokud jste zadaní, vsaďte na to, co vás s protějškem spojuje, ať už je to stejný vkus, záliby, cokoliv, co sdílíte. Společný romantický večer na vašem oblíbeném a výjimečném místě, muzika, kterou oba milujete, nebo film, který pro vás znamená společné vzpomínky a emoce – přesně toto vás na Valentýna nejvíc sblíží! A pro nezadané Blížence má karta Hvězda tu úplně nejlepší zprávu, po vašem boku se konečně objeví přesně takový člověk, po jakém již dlouho toužíte! Budete společně sdílet vaše nejhlubší životní ideály, představy o životě, světonázor, a hlavně plány do budoucna. Tak nepřehlédněte tohoto ideálního partnera, možná se bude trošku nenápadně ukrývat třeba mezi vašimi kamarády, nebo vás na první pohled příliš nezaujme, ale pak vás překvapí!


Rak
Karta Mág
vám tajemně naznačuje, že vaše milostné štěstí máte ve svých rukách! Vy jste tím člověkem, kdo ovlivňuje dění ve vašem životě a přitahujete si svými přáními přesně to, po čem toužíte! Když si vysníte ideální protějšek a budete na tento svůj sen intenzivně myslet, pak se projeví vaše skryté magické schopnosti a přesně takový člověk se ukáže ve vašem životě. Jako Raci jste citlivé duše, které touží po velké lásce, takže jistě víte, co by se vám nejvíce líbilo a po čem baží vaše srdce. Takže velkou lásku máte na dosah ruky, a právě teď na Valentýna ji můžete potkat! Anebo už jste ji dávno našli? Tím lépe, takže teď můžete využít své magické síly k tomu, abyste přitáhli svým přáním ideální okolnosti pro jedinečný romantický večer. Všechno se bude vyvíjet krásně podle vašich plánů, stačí jen pevně věřit, že vaše představy se stanou nádhernou skutečností!

Lev
Karta Pět pohárů
může Lvům přidělat pár vrásek na čele, protože ukazuje sklon trápit se kvůli starým citovým záležitostem z minula, které se nepovedly. Romantická Valentýnská nálada a srdíčka všude kolem vám mohou připomenout například nějaký minulý rozchod nebo partnerskou hádku. Docela snadno se necháte unést chmurnou náladou a lítostí nad věcmi, které již nemůžete změnit, a nakonec to ani nevadí. Co bylo, to bylo, teď žijete v přítomnosti a před vámi je šance na romantický večer, tak si ji nenechejte ujít! Třeba to nebude všechno podle vašich velkolepých Lvích představ, ale láska si najde cestu do vašeho života, ať se děje cokoliv. Možná vás taky trápí, že se vám nepovedlo zorganizovat večer tak perfektně jak jste chtěli, ale vaše milá polovička to stejně ocení a nejdůležitější bude, že můžete být spolu a udělat si jeden na druhého čas. I kdyby to bylo třeba jen přes telefon!

Panna
Karta Čtyři hole
je velmi příjemná a slibuje vám krásný Valentýnský večer plný zábavy a skvělé nálady. Pokud zrovna nemáte partnera, bude vynikající nápad vyrazit na večírek s přáteli, a vyjít tak vstříc příležitostem k novému seznámení. Tak co, milé nezadané Panny, víte už, kdo ve vašem okolí pořádá Valentýnskou singles party? Pokud ne, pak je nejvyšší čas to zjistit! Nebo máte raději klid a odvážete se spíš na internetovém chatu v klidu domova? Tak jako tak, nevyhýbejte se seznamování s kýmkoliv sympatickým. Nemusíte hned čekat lásku jako trám, ale minimálně to bude zábava! A bavit by se měly i zadané Panny, i když jinak! Co takhle vyjít si s vaší polovičkou třeba zatančit? Nebo si udělat krásný výlet někam, kde se něco zajímavého děje! Bude vás bavit nejen být spolu sami dva, ale taky si užívat zábavu a skvělou atmosféru venku mezi lidmi, tak si to dopřejte!


Váhy
Karta Měsíc
vám věští spoustu romantiky a Valentýnské kouzelné atmosféry, milé Váhy! Ale zároveň vás taky varuje, abyste se nenechali obelhat přeludy o lásce a falešným kouzlem! Platí to hlavně při seznamování. Můžete si užívat společnost úžasně vypadajícího a zajímavého protějšku, ale nemalujte si příliš brzo sny o krásné společné budoucnosti. Raději si zkrátka užívejte přítomný okamžik, romantiku a Valentýnské flirtování! Zamilovat se bude snadné, ale berte to přece jen trošku s rezervou. Ale ani zadané Váhy by si neměly o Valentýnu dělat příliš velké iluze. Když váš milý protějšek místo romantické žádosti o ruku, kterou jste si třeba vysnili, začne mluvit o problémech v práci nebo pokaženém autě, nebude vás to alespoň příliš mrzet! Užívat si romantické chvíle je nádherné, ale život má i své prozaické chvilky, a to taky na Valentýna. A naopak, pokud chcete, může být každý den svátkem zamilovaných!

Štír
Karta Páže holí
vám přináší na svátek zamilovaných novou svěží energii, optimismus a skvělou náladu. Máte chuť jít si v lásce za svými sny a věříte, že všechno bude jedině krásné a ještě krásnější! Pro nezadané Štíry to znamená novou známost a nádhernou zamilovanost! Valentýnskou romantickou atmosféru si tedy můžete užívat plnými doušky a můžete se těšit na nádherné zážitky, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Ale důvody k radosti mají i zadaní Štíři! S protějškem budete sdílet dobrou náladu a optimistický přístup k životu, takže vás bude bavit nejen užívat si krásně romantické chvilky, ale taky si společně dělat plány do budoucna. Nemusí to být hned něco velkého, potěší klidně i to, že se společně můžete těšit na příští víkendový výlet na hory nebo třeba letní dovolenou na chalupě. Je krásné mít věci, které vás spojují a slibují vám příjemné zážitky i v budoucnu.

Střelec
Karta Pět mincí
věští jisté komplikace, kvůli kterým budete muset trošku slevit ze svých představ o tom, jak si užijete svátek lásky. Bude to samozřejmě finančního charakteru a možná si uvědomíte, že nesmíte přecenit své možnosti a příliš utrácet, nebo vás zaskočí nějaké neplánované výdaje. Ale nezoufejte, vždyť o tom to přece není! Právě naopak, skutečnou lásku nejlépe prověří otázka, jestli umíte držet spolu i v časech nouze. Alespoň máte příležitost improvizovat, a tak vykouzlit nádherného Valentýna téměř zadarmo. I když to bude znamenat, že romantickou večeři si uvaříte z toho, co bylo zrovna v akci! A pokud by se náhodou stalo, že váš protějšek bude změnou plánů příliš rozladěn a skromnější program mu stačit nebude, můžete to brát jako prověření jeho či jejich kvalit. Ten, kdo o vás opravdu stojí, bude rád, že jste spolu a bude mu jedno kde jste a jak hluboko máte do kapsy!


Kozoroh
Karta Císařovna
má pro vás mimořádně krásnou Valentýnskou věštbu, milí Kozorozi. Leckteré jiné znamení vám bude vaše štěstí tiše závidět! Císařovna totiž mluví o velké lásce, krásném domovu a šťastné rodině, takže po svém boku budete mít protějšek, který to s vámi myslí opravdu vážně a má to budoucnost! Pokud jste spolu již delší dobu, pak možná právě letošní Valentýn přinese otázku založení rodiny nebo pořízení dalšího potomka. Tak co, těšíte se? Zajímavé to ovšem bude i v čerstvých milostných vztazích! Třeba vám to může připadat zatím trochu brzy, ale objeví se otázky kolem možného miminka a jestli si něco takového dokážete představit. Vaše srdce vám jistě dá na tuto otázku jednoznačnou intuitivní odpověď! Ale to neznamená, že úplně všichni Kozorozi musí snít o rodině. Třeba toužíte spíš po pohodové a klidné dvoučlenné domácnosti naplněné vzájemnou péčí!

Vodnář
Karta Dvě mince
vám připomíná starou dobrou pravdu o tom, že život je změna. Ale copak to může znamenat na Valentýna, milí Vodnáři? Máte snad opustit svůj protějšek a zkusit štěstí o dům dál? No, pokud váš vztah již nějakou dobu neklape, pak i tohle může být řešení, a Valentýn ideální příležitost k novému seznámení. Ale pro většinu Vodnářů to znamená jediné – udělat si krásný večer v trošku jiném stylu, než jste zvyklí. Nebojte se trošku experimentovat a místo okoukané kýčovité romantiky si udělejte třeba zábavný výlet ve dvou na nějaké hodně zvláštní a výjimečné místo. Jako Vodnáři oplýváte bujnou fantazií, takže rady a inspiraci jistě nepotřebujete, spíš se rozhodnout, které z těch desíti neobvyklých míst, které vás právě napadly, bude nejlepší! To už je ovšem jenom na vás, ale samozřejmě nezapomeňte vzít v potaz taky vkus vaší milované polovičky!

Ryby
Karta Královna holí
vás na Valentýna nabije novou energií, vášní a chutí svádět! Ryby si tento výjimečný večer užijí opravdu naplno a nemáte zábrany dělat to, co vás baví a líbí se vám. S radostí taky převezmete iniciativu a váš milý protějšek bude možná příjemně překvapen vašimi vzrušujícími nápady! Pokud jste zrovna nezadaní, osamělosti na Valentýna se obávat nemusíte, protože z vás bude vyzařovat erotický náboj a optimistická nálada, takže si svým jedinečným kouzlem jistě podmaníte toho, koho si vyhlédnete! I když obvykle jste spíš plaché a tišší povahy, teď se budete držet hesla, že když člověk po něčem touží, měl by to dát najevo a nečekat, jestli si toho ten druhý náhodou všimne. A tento přístup se vám vyplatí, jistě kolem vás budou kroužit davy obdivovatelů a můžete si vybírat! Lásce a sbližování tedy nic nestojí v cestě a svátek zamilovaných si vychutnáte plnými doušky!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.