Home - Články - Útěk z ciziny - život ve strachu! - Soňa, 40 let, Hradec Králové

Útěk z ciziny - život ve strachu! - Soňa, 40 let, Hradec Králové

sdílet článek na facebooku
vloženo 3. 3. 2013
Útěk z ciziny - život ve strachu! - Tajemný příběh - Soňa, 40 let, Hradec Králové



Dobrý den,

dětství jsme moc jednoduché neměli, ale měli jsme milovanou babičku, za kterou jsme s bráškou do devíti let jezdili na prázdniny...........do krásné Jihočeské vesničky. Babička pak umřela.

Když jsem se po škole rozhodla pracovat v cizině, pak se ještě za oceán vdát, kde jsem brzy otěhotněla a začali mezivztahové problémy. Začala jsem se modlit, denně k babičce. Nevěděla jsem, jak se modlit k Bohu, jen jsem věděla, že to nějak babička přetlumočí. Situace se stupňovala a po velkém a dlouhém soudu o syna, kdy už jsem neměla peníze, sílu a odletět jsem nemohla. I když synův otec měl zákaz návštěv, napadal mě i mé přátelé atd.

clanky_zbozi_OchranaAPozehnani.jpgOchrana a požehnání
Kouzelné vykuřovadlo pro požehnání všeho, co je pro nás důležité a pro ochranu před negativními vibracemi. Tato pečlivě vybraná směs vonných ingrediencí odstraňuje negativní energie a místo nich přináší jiné, pozitivní a zářivé! V nabídce v různě velkých baleních.


Jela jsem jednoho dne do obchodu pro mléko, vezla jsem malého v nákupním košíku, přišla jsem k regálu s mlékem a přistoupila ke mně starší paní. Skláněla jsem se pro mléko a ona také, ale žádné si nevzala a řekla mi "takhle ve strachu žít nemůžeš, rychle odleť..za každou cenu, nebo o malého přijdeš pro vyčerpání sil".

Fotolia_tajemny_pribeh_Sona_4.3.13.jpg.jpgIhned jsem si tajně nechala udělat pasy, letenky. Bála jsem se tolik, že mě zatknou, nikdo z mojí rodiny nevěděl, že přiletím. Známí mi odváželi po igelitkách věci, aby si nikdo nevšiml, že se chystám letět. To ráno jsem pověsila venku před domem prádlo, jako obvykle a jen tak bez tašky jsme jeli s malým ke známým... A doletěli jsme!!!!!!!!!!!!! Deset hodin jsem seděla na letišti, malý spal a já se třásla. Teprve pak jsem zavolala bratrovi, že jsem v Praze.
Soudy trvaly dalších osm let, ale my už zůstali tady doma. Nikdy bych se k tomuto neodhodlala, kdyby ke mně ta stará žena nepřišla. Byl to tak silný impulz, že do týdne jsme byli pryč. Byl to určitě můj anděl strážný, kterého mi babička poslala.

Soňa

MÁTE RODINNÉ PROBLÉMY? Ráda vám citlivě poradím, jak je vyřešit! Paní Klára na tel.: 906 701 701!


klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Soničko,

Je dobře, že i když jste neměli jednoduché dětství, tak jste měli milovanou babičku, kde jste se jako děti měly fajn. Pobyt u babičky byl pro vás oba taková náplast na bolavou dětskou dušičku. U babičky jste se jako děti dokázaly uvolnit a radovat se. Odchod babičky pro vás určitě nebyl jednoduchý a byla to jedna z věcí, s kterou bylo a možná ještě je se třeba vyrovnat.

Váš tajemný, ale i životní příběh, je velmi silný. Vidím tu u Vás velké emoce, překážky, životní zkoušky a karmu, kterou je třeba pochopit, aby se Váš život otočil na tu správnou cestu k lepšímu. Máte velmi silnou karmu a to bychom spolu více probraly při tel. hovoru.
Zároveň Vám byla dána do vínku intuice, duchovní porozumění, velká vnitřní síla. Dokážete se díky tomu dostat i z náročných situací. Síla modlitby (Vašeho přání) Vám opravdu pomohla. Není důležité, že jste nevěděla, jak se modlit k Bohu, důležité je, že jste se začala modlit a přát si a tím se začalo Vaše přání plnit. Situace s paní v obchodě byl pro Vás velmi silný a důležitý zážitek. Byl to signál, impulz, veliká příležitost a na Vás bylo rozhodnutí a zda to využijete. Naštěstí jste využila této pomoci a příležitosti, poslechla svou intuici a konala co bylo třeba a to vše ve vhodný okamžik. Díky tomu všemu se Vám i synovi podařil šťastný návrat domů. Může se také jednat o tzv. "objednávku z vesmíru ". Jak to vše vlastně funguje včetně karmy, Vám ráda vysvětlím při našem tel. hovoru. Můžete si také připravit otázky, které Vás zajímají, a na které se chcete zeptat.

Těším se na zavolání a přeji hodně štěstí, lásky a radosti na Vaší cestě životem.
Vaše Klára.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.