Home - Články - Úplněk - vhodný pro magii a čarování

Úplněk - vhodný pro magii a čarování

sdílet článek na facebooku
vloženo 27. 4. 2010
Fotolia_uplnek.jpgVe středu osmadvacátého dubna 2010 je Měsíc v úplňku, a právě úplněk na přelomu dubna a května je mimořádně vhodný pro magii a čarování! Slunce se teď nachází ve znamení Býka a jeho protipól, Luna, se pohybuje přesně po opačné straně zvěrokruhu – najdeme ji ve znamení Štíra. Býk je znamením pod vládou Venuše, planety lásky a potěšení. Proti němu stojící Štír je zas silně spjatý se sexualitou - proto je tento čas jako stvořený pro milostnou magii! Zároveň je jaro již v plném proudu, všechno kvete, ptáci zpívají a staví si hnízda, zvířata se rozmnožují. Toto období je skutečně prosyceno láskou! Ale pozor! Všichni víme, že úplňky nejsou jen magicky přitažlivým, ale také náročným obdobím, kdy je naše psychika vystavována náročným zkouškám díky energiím, které nás obklopují. Proto je to také vhodný čas pro meditaci a zamyšlení nad svým životem. Úplněk ve znamení Štíra nás vyzývá k zamyšlení nad tím, co v našem životě již nesplňuje svůj účel a měli bychom se s tím rozloučit! Tento den můžeme využít k meditaci nad naší láskou a k věštbě – třeba z tarotových karet – která nám sdělí, jak se bude náš vztah dále vyvíjet. Pokud jsme si ovšem naší láskou jisti, měli bychom úplňkovou noc strávit ve dvou a posílit tak naše vzájemné pouto!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.