Home - Články - Týdenní horoskop 9. - 15. března

Týdenní horoskop 9. - 15. března

vloženo 8. 3. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 9. - 15. března

Jaro už klepe na dveře! S hřejivým sluníčkem v zádech nás čeká velmi zajímavý týden. Především kreativa bude hrát u většiny hlavní roli. Využijte příležitosti a pořádně se jí chyťte. Co vás čeká dalšího v následujícím týdnu? Stačí číst!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude naprosto báječný ve všech oblastech vašeho života. V práci se vám vydaří skvělý obchod a oslníte šéfa i obchodní partnery. V lásce máte taky náruč milé osoby otevřenou a umíte se spolu úžasně zabavit. Jste momentálně velmi spokojeni.

Býk
Unáhlené nákupy jsou teď něco na váš mlýn. Stačí jen sebemenší sleva, nebo ušetřené korunky za potřeby do domácnosti a už vás to žene do nejbližšího obchoďáku. Koncem týdne vás však budou utracené peníze mrzet. Možná by bylo lepší příště něco ušetřit.

Blíženci
Co se týče financí, tak si nemáte nač stěžovat. Máte totiž před sebou velice plodné období, kdy se vám peníze jen posypou do kapsy. Podaří se vám skvělá investice, která se ale jako výhodná ukáže až časem. Zpočátku bude totiž hrát mrtvého brouka.

Rak
Nadřízený se k vám tento týden zachová velice nepřiměřeně. Jeho reakce vás natolik překvapí, že se ani nezmůžete na odpor, či vlastně jakoukoliv odpověď. Doma se vám celá situace rozleží v hlavě a vy zjistíte, že jste neskutečně naštvaní a uražení.


Lev
Možná už přemýšlíte nad nějakou tou dovolenou. Chcete tento rok zažít opravdu něco nevšedního a tak se zkuste po něčem poohlížet už nyní. Hlavně, ať se stihnete na vše dokonale připravit a naplánovat si ty nejlepší výlety v méně či více exotickém okolí.

Panna
Špatně si vyložíte jisté sdělení od blízké osoby. Máte za to, že si situaci tento jedinec vymyslel a nechápete jeho reakci. Nakonec se však vše vysvětlí a vy pochopíte, že jste si to vlastně zveličili sami. Důležité je, že se to všechno vysvětlilo.

Váhy
Máte ohromnou chuť zvelebovat svůj domov. Vrhnete se na nákup nějakých drobností do vašeho bytečku a docílíte tím skvělého výsledku. Dokážete, že i s málo penězi se dá vytvořit něco naprosto úchvatného. Máte momentálně totiž skvělé kreativní nápady.

Štír
Někdo ve vašem blízkém okolí vás značně vyčerpává. Má totiž v sobě negativní energii a stále vás vysává svým stěžováním si na život. Přitom máte pocit, že se daná osoba nemá vůbec špatně. Naopak se ji velice daří, ale ráda se poslouchá a lituje se.



Střelec
Jste tento týden více podráždění než jindy a vše vám vadí. Je lepší být před vámi na pozoru, jinak by to dotyčný mohl pěkně schytat. Zejména doma bude vaše zlá nálada pořádně vidět. Na konci týdne se vám jako zázrakem zlepší vaše nazírání na svět.

Kozoroh
Trápit vás tento týden bude nepěkný ekzém. Toto předjaří je na výskyt nejrůznějších ekzémů a bakterií jako dělaný. Budete s ním bojovat pěkně dlouho, ale nakonec se vám podaří na něj vyzrát. Nebude to ale zrovna levná záležitost. Kosmetika něco stojí.

Vodnář
Nový kamarád vás moc těší. Konečně si máte s kým promluvit o svých problémech. Zároveň vás ale někdy zlobí odlišnost názorů, které daná osoba dost řeší. Často se také chlubí svým životem na sociálních sítích a sbírá lajky, což vy úplně nemáte v lásce.

Ryby
Máte tento týden štěstí na dobré investice, dokonce snad na výhry. Je tady velká pravděpodobnost, že se dostanete k většímu obnosu peněz. Ihned si začnete plánovat nějakou tu útratu. Však si taky zasloužíte občas si vyhodit z kopýtka a rozšoupnout se.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.