Home - Články - Týdenní horoskop 6. - 12. května

Týdenní horoskop 6. - 12. května

vloženo 4. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 6. - 12. května

I v měsíci lásky hraje velkou roli práce. Ačkoliv není práce jako práce. Třeba Kozorozi jsou v práci šťastní, a navíc na ně něco čeká. Něco velmi příjemného. Povýšení nebo nečekaný finanční zisk. Máte se na co těšit. Zjistěte, co čeká vás v následujícím týdnu!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu je velká pravděpodobnost, že se setkáte s nevhodným chováním ze strany některého z vašich příbuzných. Nejen, že si tento jedinec utrží ostudu, ale utrží ji i vám a to vás naštve. Rozhodnete si to s ním vyřídit možná trochu radikálněji.

Býk
Tento týden se budete vyznačovat obrovskou vnitřní silou, která vám pomůže zvládnout i ty nejobtížnější úkoly. Hravě si v zaměstnání troufnete na zadání od šéfa, kterého se každý bojí. Vy však danou situaci vyřešíte a dočkáte se zaslouženého uznání.

Blíženci
Tento týden jste pod tlakem, protože na vás vedení firmy tlačí s dokončením jistého úkolu. Vy však se ke konci neblížíte ani v nejmenším a bojíte se, abyste nezklamali jejich očekávání. Raději vyjděte s pravdou ven raději dřív, než bude příliš pozdě.

Rak
Kontrolujete sice své chování vůči cizím osobám, ale nevědomky se vám možná podaří urazit člověka, který je blízký někomu z vašich kamarádů. Strhnete tím na sebe jeho hněv, a budete mít co vysvětlovat. Raději si proto nyní dávejte pozor na pusu.


NEMŮŽETE ZAVADIT O POŘÁDNOU PRÁCI? Chcete více peněz? Mé karty vám ukáží správný směr! T. 906 701 701. Kartářka Rozárka


Lev
Pozitivní sílu umíte momentálně nabrat z čehokoliv. Radujete se i z drobností a to činí váš život skutečně krásným. Jen směle pokračuje v tomto vašem způsobu života. Jste totiž dítětem štěstěny a pozitivní nálada je lékem nejen na fyzické neduhy.

Panna
Koncem týdne očekávejte velké změny, které se budou týkat vašeho milostného života. Dojde k poměrně šťastnému obratu, který ve vás zanechá pozitivní pocity a hlavně vám dá konečně odpověď na jistou otázku, kterou si v oblasti lásky kladete dlouho.

Váhy
Rozhodně nehazardujte se svým zdravím. Nemuselo by se vám to oplatit. Stanování, či výlet s kamarády někam pod širák raději ihned zavrhnete. Vaše zdraví by to mohlo škaredě odnést. Raději relaxujte v pohodlí a teple domova třeba u pěkného filmu.

Štír
Milí Štíři, nepřeceňujte svou fyzickou sílu. Tento týden se velice snadno vyčerpáte a studnice vaší energie není bezedná. Následné vyčerpání by mohlo mít až fatální následky. Najděte si čas jen sami pro sebe a věnujte dostatečný čas skvělé relaxaci.

TAROT DOVOLENÉ. Zvláště v době dovolených, při pobytu na neznámých místech může hrozit střet nepříjemných momentů. A právě karty tarotu vám předpovědÍ, jak si počínat, aby k takovým událostem nedošlo. Nahlédněte spolu s námi do vaší budoucnosti a vykročte jí směle vstříc! Vytáhněte si svých 5 karet hned teď!


Střelec
Nekupujte tento týden zajíce v pytli. Raději se nad jistou investicí pořádně zamyslete, nebo ještě lépe, poraďte se s odborníkem. Rozhodně však nenechávejte danou věc na poslední chvíli a nenechte si radit od známého, který tomu navíc vůbec nerozumí.

Kozoroh
V oblasti financí se vám daří opravdu skvěle. Podaří se vám ušetřit nějakou tu korunu navíc a díky tomu si pořídíte i nějakou radost jen pro sebe. Vůbec dané koupě nelitujte, naděláte s tím ještě hodně parády a plácnout přes kapsu se nyní můžete.

Vodnář
Trochu vás tento týden pozlobí ratolesti. I když jste jako hlava rodiny přirozenou autoritou, tak nad některými výroky vašich dětí vám zůstává rozum stát a určitě takové drzosti nebudete u sebe v domácnosti trpět. To ale zapříčiní dusnou atmosféru.

Ryby
Potěší vás tento týden váš protějšek, který se pochvalně vyjádří k vašemu vzhledu a rovněž zmíní i radost z toho, jaký poklidný partnerský život vedete. Má naprostou pravdu. Vaše harmonické soužití a vzájemná láska je naprosto logicky záviděníhodná.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.