Home - Články - Týdenní horoskop 4 - 10. února

Týdenní horoskop 4 - 10. února

vloženo 2. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 4 - 10. února

Po krátkém víkendovém odpočinku přichází opět návrat do reality! Pro koho přichystaly hvězdy týden plný radosti a kdo se naopak bude muset prát se svým osudem! Zjistěte více v našem týdenním horoskopu.
sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden vyjdete s kdekým. Nedělá vám problém poradit si i s vlezlým kolegou, či stále si stěžujícím kamarádem. Jejich malicherné starosti házíte za hlavu a děláte dobře. Zbytečně byste se rozčilovali a takto máte klid a jste nadmíru spokojení.

Býk
Ve financích se vám poslední dobou docela daří. To ale neznamená, že můžete začít utrácet. Buďte raději střídmější, ať si pak můžete dovolit koupit něco po čem vaše srdce plně zatouží, nebo mějte peníze uložené na horší časy, kdyby se něco pokazilo.

Blíženci
Kroťte tento týden své emoce. Zbytečné konflikty a hádky nic nevyřeší, i když máte pravdu. Osoba, s kterou nyní nemáte příliš dobré vztahy, stejně vaše argumenty nepochopí a vy byste se neustále točili v začarovaném kruhu. Pusťte to raději z hlavy.

Rak
Poslední dobou stále častěji potkáváte jistou osobu, která vám začíná přirůstat k srdci. Nově vznikající vztah může být jak přátelský, tak milostný. Faktem však zůstává, že si skvěle rozumíte a téma k hovoru je ve vašem případě doslova nevyčerpatelné.



Lev
Tento týden se ponese v duchu úžasné vitality, která vám koluje v žilách. Nic pro vás není překážkou a hravě zvládáte všechny úkoly v zaměstnání i v domácností. Váš nadřízený je nadšený a vy jste sami se sebou skutečně spokojeni. Víc takových týdnů.

Panna
Osoby, které jsou vám blízké příbuzensky, vůbec nemusí být blízké i osobně a přátelsky. S těmito příbuznými přicházíte do styku často, ale jejich chování vám začíná stále více a více vadit a vy hledáte nekonečné způsoby, jak se jim úspěšně vyhýbat.

Váhy
Tento týden se ponese v duchu skvělé zábavy. Jste velice společenský jedinec, který touží po velké společnosti. Přes týden si vyrazíte s kamarády na kávu a o víkendu strávíte úžasné chvíle někde na horách. Vše se ponese v trochu dobrodružném duchu.

Štír
Stále se u vás zvyšuje nespokojenost ve vztahu. Intimita je ta tam a vy uvažujete, jestli přátelství a absence hádek je dostatečným důvodem pro setrvání v takovém vztahu. Máte dost času na rozmyšlenou, přesto máte pocit, že vám něco v životě uniká.



Střelec
Pohybujete se v začarovaném kruhu. Stále myslíte na jistou osobu, kterou nemůžete dostat z hlavy. Tento jedinec vám ze dne na den zmizel ze života a vy byste se chtěli naposled sejít, aby si vysvětlili jisté záhadné věci, které vám vrtají hlavou.

Kozoroh
V rodinných vztazích to tento týden nevypadá zrovna růžově. Dusná atmosféra by se dala krájet a vám dělá problém v domácnosti jakkoliv setrvávat. Pomocnou ruku naleznete u přátel, kteří si vyslechnou vaše stížnosti a snad vám dají i dobrou radu.

Vodnář
Vyražte si tento víkend za zábavou. Hvězdy radí, abyste navštívili nějakou hudební, nebo kulturní událost. O zábavu bude skvěle postaráno, navíc zde potkáte spoustu nových zajímavých lidí a do příštího týdne skočíte úžasně uvolnění a plni energie.

Ryby
Jste společenský a komunikativní jedinec. Není proto divu, že se tento týden budete naladěni na přátelskou vlnu a navrhnete svým kamarádům, ať dovedou někoho nového. Vaše parta se tak rozroste o vtipného člena, se který si budete skvěle rozumět.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.