Home - Články - Týdenní horoskop 4. - 10. ledna

Týdenní horoskop 4. - 10. ledna

vloženo 2. 1. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 4. - 10. ledna

Nový rok znamená nové naděje i zklamání, zkušenosti radostné i bolestivé. Ze všeho si ale můžeme odnést něco dobrého. A když se na všechno dostatečně připravíme, dokážeme ustát i velké bouře. Buďte si jistí sami sebou a jděte si za svými sny! Astrohled je na vaší straně!

sdílet článek na facebooku

Beran
Začátku roku vládne Merkur, který mnohdy nepřináší nic dobrého. Najednou na vás padne melancholie a vše se může sypat jako domeček z karet. V práci vládne negativní atmosféra a doma to není o moc lepší. Nesmíte se vlivu této planety příliš poddat.

Býk
V práci můžete dokázat mnohé, musíte však umět chytnout příležitost za pačesy. Pokud se budete bát projevit svůj názor, nebo nikomu neřeknete o svých úžasných kreativních a účelných nápadech, tak se v zaměstnání vůbec nikam neposunete. A to je škoda!

Blíženci
Milí Blíženci, neplýtvejte tento týden zbytečně moc svou fyzickou energií. Celý prosinec byl poměrně hektický a i když nebylo moc času na sport, tak jste měli spousta jiné práce. Nyní na vás v lednu dolehlo výrazné oslabení a je potřeba si odpočinout.

Rak
Finanční sféra není úplně taková, jakou jste si představovali a vývojem situace jste popravdě trochu zklamáni. Někdo vám sliboval úplně něco jiného a nyní jako by se po něm slehla zem. To vám momentálně trochu zavání nefér jednáním a taky podvodem.


Lev
V práci to momentálně pořádně vře. Je tam negativní atmosféra a kolegové i šéf jsou dost nervní. Vy se snažíte udržet si chladnou hlavu a mluvíte s nimi klidně. Popravdě ale toho máte dost a zvažujete změnu zaměstnání, která by byla pohodovější.

Panna
Merkur vstupuje tento týden do svobodomyslného znamení Vodnáře, a to se může stát ledacos. Říká se, že v Merkuru je ukrytá mnohdy až ničivá síla a přináší černé období. Avšak záleží, jak kdo umí se silou nakládat. Buďte obezřetní, ale nikoliv až příliš bojácní.

Váhy
S příchodem nového roku jste si dali hned několik předsevzetí. Doufáte, že je konečně dokážete všechny dodržet. Ještě před příchodem Nového roku jste ve svém životě udělali mnohé změny, protože jste si uvědomili, jak je důležitý zdravý životní styl.

Štír
Předsevzali jste si, že doma v roku 2021 vytvoříte naprosto úžasnou a taky teplou atmosféru. Chcete řešit věci víc v klidu a máte obrovský cíl - věnovat se své rodině naplno a naprosto vypustit sociální sítě a další zbytečné žrouty času. Jen tak dál.


Střelec
Minulý měsíc vám dal pořádně zabrat, co se financí týče. To se musí nějak projevit. Ne, že byste byli úplně na suchu, ale vyskakovat si určitě nebudete moct. Doba je zlá a člověk by měl být rád i za drobnosti. Proto se to snažíte brát pozitivně.

Kozoroh
V rodině to tento týden nebude úplně růžové. Přijde vám, že si vůči vám někteří členové až moc dovolují a vůbec si vás neváží. Respekt nikomu nic neříká a vy si to rozhodně nenecháte líbit a proběhne poměrně ostrá výměna názorů. Snad bude příště líp.

Vodnář
Do vašeho znamení nyní vstupuje, ničivými silami vládnoucí, Merkur. Kdo však umí využít jeho schopností, tak se vůbec nemusí bát jeho vlivu. Můžete toho hodně dokázat v práci, ale rozhodně to nebude zadarmo. Musíte využít situace ve správnou chvíli.

Ryby
Milé Rybičky, do roku 2021 jste vstoupili s ohromným nadšením a pozitivní náladou. Věříte, že temné období je na ústupu a konečně bude líp. Tenhle váš pozitivní přístup má úžasný vliv na vaše zdraví. Budete hodně vitální a nic zlého vám nehrozí.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.