Home - Články - Týdenní horoskop 30. prosince - 5. ledna

Týdenní horoskop 30. prosince - 5. ledna

vloženo 28. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 30. prosince - 5. ledna

Odpočítáváme poslední dny roku 2019 a nastává čas bilancování a novoročních předsevzetí. Jaký byl uplynulý rok? Přemýšlejte o tom! Do toho nového si ale vezměte jen to, co vás může posunout dál. Zamyslete se nad tím, jestli většina problému není jen ve vaší hlavě. Nejste si jisti? Stále jsou zde pro vás věštci a kartářky. A také nový rok 2020!
sdílet článek na facebooku
Beran
V lásce je vám tento týden skutečně přáno. Vaše šťastná hvězda nad vámi drží svou ochrannou ruku. Zejména vám radí, který protějšek si vybrat. Jste totiž momentálně na roztrhání a v posledních dnech jste rovněž ohledně výběru idola dost na vážkách.

Býk
Sváteční radovánky vám sice rozveselily mysl, ale vaše tělo je zatíženo sice dobrými, ale sladkými a tučnými pokrmy. Zažívací problémy se v novém roce ozvou velice rychle a tak návrat do práce bude doprovázen bohužel i nepříjemnými pocity v žaludku.

Blíženci
Sice jste se tento rok zařekli, že si nebudete dávat žádné novoroční předsevzetí, ale nakonec jste neodolali a jedno malé jste si dali. Máte za to, že jej prostě musíte splnit a máte aspoň dobrý pocit z toho, že jste si sami pro sebe něco slíbili.

Rak
Hned v novém roce za vámi někdo přijde s prosíkem, že by nutně potřeboval do výplaty založit. Sami jste si však před svátky docela vyprázdnili peněženku, tak nemáte chuť někomu půjčovat a dobře uděláte. Dotyčný by totiž s vrácením příliš nespěchal.



Lev
V rámci pracovních záležitostí se dostanete na jistou událost, která vás následně velmi inspiruje. Jste umělecky založený člověk a máte kolem sebe rádi krásné a harmonizující věci. Přednáška, či výstava, které jste byli součástí vás toho mnohé přiučí.

Panna
Nejste příliš nadšení vstupem do práce v novém roce. Ukáže se, že vedení firmy plánuje mnohé nevratné změny, které vám nejsou příliš sympatické. Do práce jste chodili velmi rádi, nyní se však strachujete, co nového vás zase v zaměstnání překvapí.

Váhy
V tomto týdnu jsou pro vás vhodné umělecké aktivity. Je jedno, zda se bude jednat o pasivní činnost a půjdete se podívat na nějakou výstavu, nebo se přihlásíte do kreativního kroužku. Jisté je, že s nově nalezenou inspirací budete pracovat i nadále.

Štír
V tomto týdnu vám hrozí nachlazení. Dejte si pozor zejména na prochladnutí močového měchýře. To by vás mohlo potrápit ještě dlouho. I když vás občas mrazivé počasí bude lákat na rychlou procházku, raději se zabalte do deky a stravte odpoledne v teple.



Střelec
Poslední dobou vás často trápí rodinné problémy, které se možná úplně netýkají vás, ale i tak vám nedají spát. Jste z toho natolik vykolejení, že nakonec požádáte o radu dobrého kamaráda. Ten se k celému problému postaví na váš vkus příliš ležérně.

Kozoroh
Každodenní cvičení, které jste si na Silvestra předepsali vám dlouho nevydrží. Nejste prostě typ, který dodržuje plány. Jste spíše na nečekané akce a hlavně se nesmíte do ničeho nutit. Budete se divit, jak pak některé záležitosti půjdou sami od sebe.

Vodnář
Po pořádném odpočinku jdete do práce s nadšením a vrháte se na všechny úkoly. A že se jich přes svátky nakupilo! Vy si z toho však neděláte těžkou hlavu a hned první týden toho zvládnete neskutečné množství. Šéf je z vaší pracovitosti velmi nadšený.

Ryby
Vedení firmy již dlouho poslouchá na vaši osobu jen samou chválu. Ani přes svátky jste neměli problém a vyřešili jste nejednu situaci i ve vašem volnu. Povýšení na sebe nenechá dlouho čekat a vy tak sklidíte zasloužené ovoce za svou pečlivou práci.
|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.