Home - Články - Týdenní horoskop 30. března - 5. dubna

Týdenní horoskop 30. března - 5. dubna

vloženo 28. 3. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 30. března - 5. dubna

Přichází nový týden a s ním se nám otevírají dveře k mnoha zajímavým dobrodružstvím. Především Berani a Býci se mohou těšit na skvělý týden! A co čeká Vás? Čtěte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
V nejbližší době vás čekají přímo nádherné události, které vás pohladí po duši. Jste plni nadšení a elánu a máte z pohybu událostí obrovskou radost. Však bylo načase, aby se věci dali do pohybu. Není dobré stále stagnovat a žít ve stereotypu.

Býk
Jste plní velkého množství pozitivní energie. Někdy je ta vitalita ku prospěchu, někdy vám možná v životě udělá pěknou paseku. Jisté však je, že mnozí lidé by vám mohli tuto sílu závidět. V dnešní době energie každému spíše schází, než aby přebývala.

Blíženci
Nadějné vyhlídky můžete očekávat ve vašem zaměstnání. I když teď krizová situace není ideální, jste poctivý pracant, který své úkoly plní velmi zodpovědně a včas. Není tedy divu, že povýšení na sebe nenechá dlouho čekat. Nebojte se a ukažte, co ve vás dříme za predátora.

Rak
Stresové situace a psychicky náročné okamžiky zvládáte nejenom tento týden levou zadní a o různé zkoušky nebudete mít opravdu nouze. Vy byste si však zasloužili metál, zachováte chladnou hlavu a nebude se rozčilovat ani v těch nejhorších okamžicích.


Lev
Příznivá situace se tento týden ukazuje v oblasti financí. Máte před sebou poměrně hojné období, kdy nebude nouze o nějaký ten drobný přivýdělek, či nečekané odměny za dobře odvedenou práci. Však si taky korunu navíc zasloužíte. Jste v práci bezkonkurenční.

Panna
U někoho z příbuzných najdete tento týden tolik potřebnou oporu. Máte za sebou poměrně náročné období, takže se vám podpora náramně hodí. Bude za to taky pořádně vděční a s pokorou přijmete dobře míněné rady. Však to s vámi blízcí myslí jen dobře.

Váhy
Rádi byste uskutečnily své plány, ale zdraví vám nakonec vaše touhy po dobrodružství a výletech překazí. Nemoc není legrace, takže místo vysněného víkendu s vaší láskou či kamarády nakonec strávíte celý čas v posteli a budete se k smrti nudit.

Štír
Na svůj protějšek nemáte ani to nejmenší pomyšlení. Trochu vás poslední dobou štve, a tak si raději hledáte nějakou zábavu jen se svými kamarády, nebo nejlépe o samotě. Vyrazíte třeba na nějaký výlet, či si najdete nový koníček, co vás bude bavit.


Střelec
I přes veškorou situaci s koronavirem se tento týden výtečně bavíte a máte skvělou náladu. Tu taky umíte přenést na lidi kolem sebe. Stačí jen když se procházíte po ulici, jde kolem vás taková aura, že si začínáte všímat, jak se na vás kolemjdoucí usmívají spod roušky. Hned je na tom světě krásněji.

Kozoroh
I když poslední dobou příliš neholdujete hlasitým koncertům, tak teď se výjimečně necháte přemluvit někým z kamarádů a zkouknete spolu zajímavý online koncert. Nakonec nebudete litovat a opravdu se budete bavit jako už dlouho ne.

Vodnář
Budete mít tento týden trochu lenivou náladu, co jiné taky dělat při omezení pohybu na veřejnosti. Nejraději trávíte čas před televizí, nebo na gauči s dobrou knížkou. V práci se také moc nepřetrhnete a trošku se ulejváte. Však někdy je potřeba si trochu odpočinout a je dobře, že víte, že práce neuteče.

Ryby
Na přelomu měsíce nebudete šetřit svými super nápady. Zejména v zaměstnání ocení vaše úžasné rady, které budou přístupné pro všechny situace. Musíte si přiznat, že vám trochu stouplo sebevědomí a cítíte se skvěle, když vás šéf všude jenom chválí.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.