Home - Články - Týdenní horoskop 3. - 9. srpna

Týdenní horoskop 3. - 9. srpna

vloženo 1. 8. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. - 9. srpna

Co vám hvězdy v tomto týdnu připravily? Měli byste si říct o povýšení nebo máte raději zmizet šéfovi z dohledu? Je ohroženo vaše partnerství, nebo se naopak dočkáte vášnivého vzplanutí, které vás nabije optimismem a vlije vám novou energii do těla? Přečtěte si co vás čeká tento týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte tento týden jedinečnou příležitost ukázat své pravé přednosti. Jste totiž na skvělé cestě dokázat v práci něco naprosto úžasného. Jste velice cílevědomý člověk, který umí tvrdě pracovat. Pokud si myslíte, že si toho nikdo nevšímá, tak se mýlíte.

Býk
Příliš důvěřujete jisté osobě, která je ale neskutečně falešná a zlá. Tento týden se přesvědčíte o tom, co vám již dlouho vaši přátelé říkali, že byste si na daného jedince měli dát větší pozor. Podraz, který na vás udělá, bude skutečně pod úrovní.

Blíženci
Milí Blíženci, dávejte si pozor, můžete se dostat do finančních nesnází. Problémy v peněžní sféře ale již máte dlouhodobě, proto by nebylo na škodu začít uvažovat o nějaké radikální změně. Musíte začít ale hlavně u sebe, vůbec totiž neumíte šetřit.

Rak
Ve vztazích máte tento týden tendenci být zbytečně unáhlení. Hvězdy říkají, že se může jednat o jakýkoliv vztah, který byste mohli zbytečně pokazit. I když vám většinou komunikace nedělá problémy, tak momentálně jste na tom s výřečností dost bídně.


Lev
Co se týče nějakého obchodování, nebo investic, tak do těch se momentálně rozhodně nepouštějte. Hvězdy vám v tomto ohledu nejsou ani trochu nakloněny a naopak spíše varují nad nekalým jednáním jistých společností, či falešnosti dobrého pokušitele.

Panna
Máte nyní neskutečně originální a dobré nápady, které vás posouvají dopředu a dokonce oslní i vašeho nadřízeného, který si ve většině případů ponechává chladnou hlavu. Vaším nápadem bude ale doslova unešen a nebude šetřit chválou na vaši osobu.

Váhy
Doma vládne chaos. I když se snažíte ze všech sil nastolit nějaký řád, tak ne vždy se vám to podaří. Navíc někteří členové domácnosti veškeré vaše snahy bojkotují. Vy toho máte tak akorát dost a je nejvyšší čas vyrazit někam o samotě a bez prudičů.

Štír
I když ne vždy holdujete veselým rodinným návštěvám a setkáním, tak tento týden budete za každou návštěvu skutečně rádi. Padá na vás občas nějaký splín a kdo jiný, než právě vaše rodina, by vás měl pořádně rozveselit a hlavně přivést na jiné myšlenky.


Střelec
S protějškem vás čeká nepříjemný rozhovor. Mysleli jste si, že už vás nic ve vztahu nemůže překvapit. Znáte se už velice dlouho a snad i víte, co si ten druhý myslí. Nyní je však všechno jinak a vzájemná důvěra vzala za své. Nikdo neví, co bude dál.

Kozoroh
Požadavky nadřízeného jsou už vskutku přes únosnou míru. Máte toho tak akorát dost a nejraději byste s prací praštili okamžitě. Jediné, co vás drží jsou vaši kolegové. Jen díky nim je atmosféra v práci přijatelná a šéfovi se všichni smějete za zády.

Vodnář
Máte nyní konečně šanci prosadit své skvělé názory. Luna je ve výrazné konjunkci s Marsem a v nabytí zdravé sebedůvěry a jisté dominance je vám více než příznivě nakloněna. V tomto ohledu máte vyhráno jak v milostné sféře, tak i na pracovním poli.

Ryby
Obezřetnost je, milé Rybky, tento týden na místě. Motá se kolem vás falešný člověk, který usiluje doslova o vaši zkázu. Dopředu ho žene závist, ale i daleko horší a nebezpečnější úmysly. Pokud se jedná o někoho v práci, tak bude dělat schválnosti.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.