Home - Články - Týdenní horoskop 3. - 9. leden

Týdenní horoskop 3. - 9. leden

vloženo 1. 1. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. - 9. leden

Pojďte se s námi podívat na to, co vás čeká v prvním týdnu nového roku. Uzavřela se další roční kapitola a vás určitě zajímá, co všechno se přihodí v novém začátku. Čtěte nový týdenní horoskop a přesvědčte se sami!

sdílet článek na facebooku

Beran
Merkur je v poměrně příznivém sextilu s vaším znamením, takže se vám bude dařit po pracovní, ale i po osobní stránce. Konečně se váš život dostal tak nějak do normálu, můžete jej považovat za harmonický a za to jste opravdu velice vděční. Jen tak dál.

Býk
Tento týden bojujete zejména s časem. V práci toho máte hodně, do toho děti potřebují věci do školy nebo školky, ještě se do toho vzděláváte. Potřebovali byste, aby den měl alespoň 48 hodin. Takhle se začínáte dostávat do stresu, a to není moc dobré.

Blíženci
Jste pilní jako včeličky a nadřízený je s vámi nadmíru spokojen. I vás práce baví, takže vůbec o změně nepřemýšlíte. Ze začátku jste zase až tak přesvědčení nebyli, ale nyní konečně získáváte nějakou autoritu a cítíte se v zaměstnání více přijati.

Rak
Zaručeně vás lákají výprodeje, které vás ale můžou snadno připravit o nemalé peníze. Obchodníci využívají toho, že lidé na slevy slyší. Dobře si rozmyslete, jestli opravdu danou věc potřebujete, nebo jste se nechali strhnout obchodním šílenstvím.


Lev
Konečně byste se rádi začali věnovat svým koníčkům, ale čas vám to stále nedovoluje. Rodina vás zaměstnává na plné obrátky a vy na sebe nemáte ani malou chvilku. Tento problém lze u vás zpozorovat dlouhodobě a měli byste se na něj důkladně zaměřit.

Panna
V práci se setkáte s nepříjemnou kritikou. Někdo vám neadekvátním způsobem přednáší své názory, ale jeho celkové argumenty jsou mlhavé. To se vám nelíbí a nenecháte si to líbit. Umíte přijmout kritiku, která je konstruktivní, ale ne takový nesmysl.

Váhy
Silvestr byl pro vás tak trochu hektický a musíte si i sami přiznat, že jste si na své zdraví nedávali moc pozor. Nástup do práce proto pro vás nebude moc příjemný, budete se potýkat nejen s rýmou a unaveností, ale i se spoustou nedodělané práce.

Štír
Snadno poslední dobou podléháte melancholii a pesimismu. Zkuste se oprostit od všeho, co vám kazí náladu a věnujte se sami sobě, sebevzdělávání, ale i koníčkům. Zajděte navštívit příbuzné, nebo vyrazte na výšlap do hor. To vše vám náladu zlepší.


Střelec
Ve finanční sféře to není tento týden žádná hitparáda. Sice už je po Vánocích, ale překvapily vás nenadálé platby, které musíte nějak vyřešit. Na úspory úplně spoléhat nemůžete a peněženka po Vánocích rovněž zeje prázdnotou. Nebude to teď vůbec lehké.

Kozoroh
Ve vztazích se poslední dobou cítíte dost vyčerpaně. Není to ale jen o vás a cítíte, že to už nejiskří tak jako dřív. Protějšek se vám věnuje stále méně, má své vlastní zájmy a vaše snažení už nestačí. Je třeba podniknout poměrně razantní kroky.

Vodnář
S příchodem Nového roku na vás padla vlna pozitivity. Věříte, že v mnohém můžete začít znovu. Podzim pro vás byl depresivním a stresujícím obdobím, ale nyní máte naději, že se vše obrátí k lepšímu. Tento optimistický přístup k životu si ponechte.

Ryby
Po finanční stránce se začíná blýskat na lepší časy. Taky jste měli namále. Potřebujete teď hodně věcí, které musíte zařídit nebo zaplatit a jste rádi, že se v tomto ohledu nemusíte strachovat. Postupem času si začnete šetřit i na nějaké vysněné věci.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.