Home - Články - Láskohled 3. - 9. leden

Láskohled 3. - 9. leden

vloženo 1. 1. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 3. - 9. leden

Skočte do nového roku rovnýma nohama! Čekají na vás nové a nekonečné možnosti na seznámení a nalezení lásky nebo na hledání nových dimenzí ve stávajícím vztahu. Zapomeňte na to, co bylo minulý rok, teď začínáte s čistým štítem a bude to stát za to! Vaším tahákem v lásce bude i v roce 2022 Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkali jste někoho skvělého, s kým vám je moc dobře. Bohužel ale vaše rodina, a ani kamarádi, nejsou z vašeho výběru moc nadšení a vás to mrzí. Rádi byste to co nejdříve změnili.

Býk
Už jste ani nedoufali, že by vás mohla potkat tak velká láska, která vám zalomcuje celým dosavadním životem. Vlastně nemyslíte vůbec na nic jiného, než na vašeho nového idola.

Blíženci
Konečně se vám ve vztahu podařilo nastolit harmonii a příjemné prostředí. Poslední dobou to byl děs a vy jste nevěděli, jestli nebudete muset vztah ukončit. Nakonec se vše urovnalo.

Rak
Nad vaším vztahem se tak trochu stahují mračna. Dozvíte se o svém protějšku věci, které nejsou úplně příjemné a nejvíc vás překvapilo, že vám o tom nic neřekl a tváří se jakoby nic.


Lev
Už toho máte tak akorát dost! Protějšek se stále až moc schovává za výmluvy a v mnoha věcech je tajemný. Například jste dosud nebyli u něj v bytě, a to jste spolu už nějaký pátek.

Panna
Líbí se vám, že po vás opačné pohlaví touží a jejich pozornosti si užíváte. Občas si rádi zaflirtujete s někým z okolí, ale vážnou známost nevyhledáváte. Takhle vám to vyhovuje.

Váhy
Plníte si svá předsevzetí do posledního puntíku. Máte na sebe trochu vysoké nároky a ty vás ale posouvají dopředu. Již teď na sobě pociťujete změny i pohledy opačného pohlaví.

Štír
Jste naplněni štěstím až po okraj. Konečně jste se dostali blíž vašemu idolu a ten vás pozval na rande. Jste trochu nervózní, ale věříte, že se vám podaří získat si jeho sympatie.


Střelec
Zamilovanost vám dlouho nevydržela. Nemáte rádi nudné jedince, kteří jakoukoliv aktivitu haní. Tohle vám nevyhovuje a vaše prvotní nadšení z nového vztahu velice rychle opadlo.

Kozoroh
Na lásku teď nemáte čas. Soustředíte se na své pracovní povinnosti, ale i některé rodinné záležitosti. To, že jste nezadaní, nebo teď nemáte na protějšek čas, už tolik neřešíte.

Vodnář
Doufali jste, že jste konečně potkali toho pravého jedince pro vás. Bohužel se ukázalo, že daná osoba to má rozehrané na všechny strany a možná ani neví, co komu vlastně napovídala.

Ryby
Manželství nyní čekají ne zrovna lehké časy. Tento týden se budou vytahovat problémy z minulosti, o kterých jste si mysleli, že už o nich neuslyšíte. Nebudou to příjemné chvilky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.