Home - Články - Týdenní horoskop 27. května - 2. června

Týdenní horoskop 27. května - 2. června

vloženo 25. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 27. května - 2. června

Každý by chtěl znát svoji budoucnost! Je to snazší, než by se mohlo zdát. Profesionální astroložka pro vás připravila horoskop na následující týden, kde zjistíte, čemu se vyvarovat, a naopak do čeho se pustit po hlavě!
sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu vás potkají samé úžasné věci. Zejména v pracovní sféře se vám bude extrémně dařit a budete jasným favoritem na brzké povýšení. Štěstí vás však nemine ani v osobním životě a vy budete zažívat pocity zamilovanosti jako už dlouhou dobu ne.

Býk
Mohou vás v týdnu potkat nemilé finanční nesnáze. Bohužel jste si tyto problémy tak trochu zapříčinili sami. Nedbali jste pokynů přítele, který vám v oblasti jisté investice dobře radil a vše jste nakonec udělali po svém. To se vám však nevyplatilo.

Blíženci
Na začátku týdne vám bude scházet elán a nejraději byste strávili dny lenošením na gauči. Čeká vás však tolik práce, že si to moc nemůžete dovolit. Přemožte však tuto nechuť k čemukoliv a vyrazte ven za sportem. Vitalita se vám jako zázrakem vrátí.

Rak
S jistým kolegou v práci je to poslední dobou na ostří nože. Nemůžete jeden druhého vystát a vy se navíc dozvíte, co o vás po firmě roznáší. Tento týden vaše spory vygradují a v práci bude pěkně dusno. Raději popřemýšlejte nad změnou zaměstnání.



Lev
Tento týden si zasloužíte nějaké to rozptýlení. V práci se to na vás již od začátku týdne hrne a vy nevíte, kam dřív skočit. Doma vás zase zaměstnává rekonstrukce, nebo nějaký problém, který se nečekaně vyskytl. O víkendu tedy vypněte a relaxujte.

Panna
Tento týden vás čeká zasloužená odměna. Máte naplánovaný příjemný víkend s rodinou, či přáteli někde v přírodě daleko od civilizace. Ohromně se na výlet těšíte a proto vás ani nevyprovokuje nepříjemný kolega v práci, nebo třeba neurvalý kolemjdoucí.

Váhy
Stále častěji jste poslední dobou přemýšleli nad renovací vašeho domova. Nyní k tomu máte skvělou příležitost. Nejen, že máte šanci ukořistit vysněný kus nábytku v úžasné akci, ale rovněž se vám na víkend nečekaně nabídne spousta akčních pomocníků.

Štír
Čeká vás okázalá oslava, párty, firemní večírek, či jiná společenská událost. Přípravu na tento den rozhodně nepodceňujte a v týdnu se věnujte zkrášlujícím procedurám. Zajděte si ke kadeřníkovi, na masáž, kupte si hezké oblečení a užijte si to.



Střelec
Doma je to tento týden jako na horské dráze. Chvilku se smějete a bavíte se a několik hodin na to se nemůžete snést a vidíte všude jen samé chyby. Bouře je na spadnutí. Pokuste se ji vyhnout tím, že neřeknete něco, čeho byste mohli nakonec litovat.

Kozoroh
Za každou cenu si chcete udržet pozitivní a dobou náladu, kterou jste cítili minulý týden, i na začátku toho nového. Každý den se však na vás hrne stále více a více povinností a také jedna nepříjemnost za druhou. Úsměv na tváři vám tak pomalu zmizí.

Vodnář
Zaleknete se ukvapené investice, která chvilku vypadá jako velice nevýhodná. Nakonec se však vše vysvětlí a dobře to dopadne. Ukvapenost u vás však tento týden jen tak nezmizí a vy i jiní se občas budete muset ze své náhlé zbrklosti trochu otřepat.

Ryby
V rodinných vztazích lze vycítit hmatatelné napětí. Vlastně ani nevíte, co ho způsobilo, ale radost z toho nemáte. Atmosféra doma houstne a s jedincem, kterého se to týká, si nemáte co říct. Bylo by však pro oba lepší, kdybyste si to ihned vyříkali.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.