Home - Články - Týdenní horoskop 27. července - 2.srpna

Týdenní horoskop 27. července - 2.srpna

vloženo 25. 7. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 27. července - 2.srpna

Když se láme měsíc, tak se láme také chleba. Jak dobře se vám ho podaří rozlomit, to zjistíte už v novém týdnu. Ale abyste nebyli tak překvapení, už teď si můžete přečíst, co vás čeká a dozajista nemine!
sdílet článek na facebooku

Beran
Požadavky vašeho nadřízeného jsou dost přehnané a vy nemáte šanci stihnout vše, co po vás žádá. Navíc máte pocit, že děláte i to, za co nejste vůbec placeni a velice často zůstáváte přes čas. Ocenění však nikde a spíš jen další a další práce navíc.

Býk
Na poli rodinného života to poměrně výrazně skřípe. S protějškem si už nemáte co říct a už se vlastně ani nehádáte. Jen se míjíte a máte tichou domácnost. Vnitřně cítíte, že byste měli být znepokojeni, ale vy jste naopak rádi, že máte svůj klid.

Blíženci
Po zdravotní stránce se teď necítíte zrovna nejlépe. Týdny povalování a pojídání kalorických jídel se na vás podepsalo a vy byste nyní potřebovali nějaký pořádný detox. Jste však poctivci a do radikální změny životního stylu se pustíte s vervou.

Rak
Závažné obchodní smlouvy tento týden pro vás nejsou příliš vhodnou investicí. Ani nevíte jak, ale hned se můžete splést v člověku, či produktu a neštěstí je na světě. Raději se o všem dobře poraďte se svými přáteli, či někým daleko více kompetentním.


Lev
Někteří členové rodiny vás zklamou svým chováním. Společný čas jste chtěli věnovat výletům, to se však nikomu moc nelíbilo. Chápete, že má každý jiné tempo, ale lenošit v posteli se vám opravdu nechce. A byli jste také jediní, kdo program vymýšlel.

Panna
Tento týden je naprosto skvělý pro ty nejrůznější investice. I když se vám může zdát, že daná záležitost není pro vás možná příliš ideální, tak opak je pravdou. Máte před sebou skvělou příležitost, která se jen tak rychle znovu rozhodně nenaskytne.

Váhy
Nová zábavná činnost se nyní stane koníčkem číslo jedna. Doslova a do písmene mu ihned podlehnete. Vaše rodina vaše nadšení ale příliš nesdílí, vy na to však moc nedbáte, naopak si užíváte radosti z rozšířených obzorů, ale i z poznání nových lidí.

Štír
Nejvíce si tento týden budete užívat nákupy. Pokud se vám podařila ušetřit nějaká ta koruna navíc, tak o to bohatší bude vaše nynejší utrácení. Občas si člověk potřebuje vyhodit z kopýtka a trochu si užít zasloužených peněz. Však ony se vám neztratí.


Střelec
Tento týden zažijete hned několik nevyžádaných ale i nepříjemných situací. Není vůbec vyloučeno, že to bude třeba někde na ulici, kde to pro vás bude o to víc nehezké. Nebudete vědět, jak se v dané situaci zachovat a budete se cítit dost trapně.

Kozoroh
Pokud máte nějaké dluhy, hleďte se jich co nejdříve zbavit. Pokud by byla možnost, tak nejlépe tento týden, protože Mars je v příjemném trigonu s Jupiterem a velice fandí právě finančním záležitostem. Je třeba tuto přízeň hvězd náležitě využít.

Vodnář
V práci se momentálně opravdu snažíte a vynakládáte všechno úsilí na to, abyste dokázali šéfovi i spolupracovníkům, že vaše práce za to stojí a vedení má ve vás skvělého pracovníka. Kolegy taky velice výrazně inspirujete k lepším a lepším výkonům.

Ryby
Společný rodinný výlet nedopadne přesně podle vašich představ. Ze začátku jste si mysleli, že protějšek prostě nemá zrovna svůj den, ale postupně jste si všímali i dalších věcí, které vás neskutečně rozčilovali. Konec byl rovněž naprostým fiaskem.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.