Home - Články - Týdenní horoskop 27. červen - 3. červenec

Týdenní horoskop 27. červen - 3. červenec

vloženo 25. 6. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 27. červen - 3. červenec

Nastává pravé léto a to přináší plno magických momentů. Jen je umět využít! A to vy umíte, jen se musíte přestat bát vychutnávat to dobré, co život přináší. Směle do toho!

sdílet článek na facebooku

Beran
Dávejte si tento týden pozor zejména na mezilidské vztahy. Ty se občas můžou stát zbytečně povrchními a krátkodobými, což vás už moc neláká. Navíc nemáte potřebu bavit se s někým za každou cenu. Vyhledáváte spíše pravá a nikdy nekončící přátelství.

Býk
Momentálně chcete výrazně zlepšit své studijní nebo pracovní výsledky. Hodně se snažíte a zamysleli jste se nad svým dosavadním životem, ale také nad tím, jak si organizujete volný čas. Myslíte si, že občas moc sedíte na mobilu nebo před televizí.

Blíženci
Po finanční stránce se vám tento týden bude dařit celkem dobře. Nesmíte se ale moc spustit z řetězu a nakupovat jako šílení. Nakoupíte pak samé zbytečnosti, které vám následně budou k ničemu. Zaměřujte se proto spíše na zážitky a nějaké ty výlety.

Rak
V práci přeceníte své síly. Poslední dobou jste se snažili udělat dojem nejen na své kolegy, ale zejména na vedení. V práci jste vždy odcházeli poslední a doma ještě pilovali různé pracovní techniky, ale dohnalo vás to a nyní se cítíte hodně unavení.


Lev
Momentálně se nacházíte ve svízelné osobní situaci. Rodinné vztahy neklapou, jak by měli a vás to mrzí. Ze začátku jste si mysleli, že dusná atmosféra rychle přejde, ale nakonec se ukázalo, že problém je daleko hlubší, než se na první pohled zdá.

Panna
Poslední dobou si dáváte hodně záležet na tom jak vypadáte. Začali jste se věnovat nějakému sportu, hlídáte si jídelníček a celkově dbáte o svůj vzhled. Máte ze sebe lepší pocit a je pravda, že kromě skvělého vzhledu se i zdravotně cítíte mnohem lépe.

Váhy
Našli jste si koníček, který vás hodně naplňuje, ale také vám zabírá spoustu vašeho volného času. Možná se na vás protějšek bude zlobit, že se mu věnujete daleko méně. Je ale pravda, že se cítíte hodně spokojeni a na negativitu ostatních moc nedáte.

Štír
V milostném životě se vám nedaří tak, jak byste chtěli. Spíše vám přijde, že doma vládne dost tíživá a negativní atmosféra. Vaše partnerské problémy už nejste schopni vyřešit bez třetí strany. Rozhodně by vám pomohla nějak párová terapie či psycholog.


Střelec
Nová láska vám nyní dodává obrovskou energii a chuť do života. Poznáváte nové lidi, nová místa a celkově jste naladěni na sebevzdělávací vlnu. Protějšek si váží toho, že všechny nové věci s radostí podnikáte s ním a má vás za velmi akčního jedince.

Kozoroh
Máte momentálně velkou radost. V práci se vám daří vše, na co sáhnete a je za vámi vidět pozitivní výsledek. Dokonce i nadřízení si začínají všímat toho, jak vám jde práce od ruky a můžete si být jisti, že dříve nebo později dostanete finanční odměnu.

Vodnář
Od rodiny očekáváte podporu v tom, co děláte, ale setkáte se spíše s hloupými řečmi a nevírou ve vaše dílo. Hodně vám to vadí, protože pokud je tomu naopak, tak vy dáváte rodinným příslušníkům spoustu slibné podpory, která se vám ale bohužel nevrací.

Ryby
Momentálně si dopřáváte i příjemných chvilek života. V ničem se neomezujete a užíváte si život plnými doušky. Je pravda, že utrácíte trochu víc než je zdrávo. Na druhou stranu si říkáte, že žijete jen jednou a peníze si sebou do hrobu nevezmete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.