Home - Články - Týdenní horoskop 25. února - 3. března

Týdenní horoskop 25. února - 3. března

vloženo 23. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 25. února - 3. března

Vstupte do nového pracovného týdne pravou nohou! Kdo vydrží a překoná všechny nástrahy, které mu život přinese, ten vyhraje! A co čeká vás? Čtěte více v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Kvadratura Marsu s Venuší přináší do vašeho života nepříjemnosti zejména v milostných vztazích, ale ani pracovní sféře se nevyhnou jisté problémy. Důležité je nedělat si z toho těžkou hlavu a postavit se tomu čelem. Jen to vám pomůže přežít týden.

Býk
Nejste příliš obeznámeni s problémem, který nyní ve firmě vznikl. Jedno však víte jistě, nepříjemná atmosféra na pracovišti jen tak rychle nezmizí. Nadřízený teď potřebuje každou pomocnou ruku a je tedy dost pravděpodobné, že se vám směna prodlouží.

Blíženci
Pomalu, ale jistě vám dochází trpělivost s jedním členem vaší rodiny. Nejde o blízkou rodinu, přesto se potkáváte dost často a tato osoba vám pije krev. Její hulvátství a neskutečná lenost vás dohání k šílenství, stejně jako její trapná sebedůvěra.

Rak
Pro citlivé Ráčky bude tento týden doslova utrpením. Doma i na pracovišti to bude vřít emocemi. V takovém prostředí se necítíte příjemně a vyvolává to ve vás negativitu. Nenechte si kazit tyto dny a vyrazte někam do přírody, to vám značně pomůže.

Dny podle hvězd! Jak je správně využít? Věděli jste, že každý den v týdnu podléhá moci jiné planety? Dle vztahu planet a dnů lze posoudit, jaká aktivita by se měla vykonávat. Jednotlivá znamení zvěrokruhu jsou zasvěcena různým planetám, proto se jim daří vykonávat určité činnosti v odlišný den.

Lev
Pořád vám nejde do hlavy chování jednoho kolegy. Tento jedinec neustále vyvolává hádky, chodí negativně naladěn a jeho výsledky šli rapidně dolů. Místo toho, abyste ho s ostatními kolegy pomlouvali, tak se spíše pokuste najít příčinu jeho jednání.

Panna
O své rodinné hnízdečko pečujete s opravdovou láskou a péčí. Spousta lidí se u vás doma cítí příjemně a vaše přítomnost v nich vyvolává milé pocity. Tento týden se pokusíte svou domácnost ještě více zvelebit. Dopadne to samozřejmě více než úžasně.

Váhy
Tento týden vás poctí návštěva. Příliš milé setkání to však nebude. Místo příjemného povídání se strhne lavina výčitek a nehezkého rýpání. Příště si raději dobře rozmyslete, koho si pozvete domů. Tuto návštěvu budete rozdýchávat ještě hodně dlouho.

Štír
Máte tento týden dobročinné sklony. Toužíte pomáhat, kde je to nejvíce potřeba. Za tím stojí i jistý zájem o své okolí. Hledáte informace, co ve svém životě změnit. Uvědomíte si, že pokud chcete lepší svět, musíte vylézt ze své ulity nevědomosti.


POTŘEBUJETE RADU? Stojíte na rozcestí? Díky astrologii a výkladu karet vnesu světlo i do vašeho života, obraťte se na mě! Astroložka Ambra. T. č. 906 701 701!


Střelec
Co se lásky týče, tak jste tento týden mírně podráždění. Nic vám nevychází podle plánu a to vy nemáte rádi. Náladu vám nezlepší ani přicházející víkend, který chcete strávit někde mimo domov. Hoďte některé věci za hlavu a běžte si raději užívat.

Kozoroh
V pracovní sféře se vám tento týden bude skvěle dařit. Zvládáte i ty nejnáročnější úkoly levou zadní. Vedení firmy je vaší důslednou prací více než potěšeno a jisté je, že nějaká ta odměna na sebe nenechá dlouho čekat. Jen nepolevujte ve své činnosti.

Vodnář
Úžasných výsledků dosáhnete v práci jen tehdy, pokud naplno zapojíte svůj racionální mozek, ale i kreativní duši. Postavte se tento týden výzvě a pořádně na sobě zapracujte. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a vy se budete hřát na výsluní.

Ryby
Trochu se vám tento týden vymkne z ruky finanční sféra. Máte mírně rozhazovačné sklony a peníze se vám nedaří držet v peněžence a ani na bankovním kontě. Co teď s tím? Už je pozdě plakat nad rozlitým mlékem, vemte si alespoň do budoucna ponaučení.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.