Home - Články - Týdenní horoskop 24. února - 1. března

Týdenní horoskop 24. února - 1. března

vloženo 22. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 24. února - 1. března

Končí únor a začne se březen. Přelom měsíců patří mezi magická období, kdy se vyplatí věnovat zvýšenou pozornost v oblastech, ve kterých toužíte po změně. Napněte své síly tak, abyste se ještě před koncem měsíce očistili od negativních energií. Hodně štěstí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Skvělá nálada se vás stále drží a vy si užíváte každý den. I když není zrovna růžový, tak vy si i v špatném umíte najít něco pozitivního. Celkově se zdáte spokojenější a vyzařuje z vás poklidná a harmonická aura, která každého na první pohled hned zaujme.

Býk
Možná si život děláte složitější, než tomu skutečně je. Příliš se zaobíráte některými záležitostmi a děláte si zbytečně starosti. Často od vás známí slyší stížnosti na to, kolik toho máte. Musíte se na svět dívat pozitivněji a něco nechat prostě být.

Blíženci
Myšlenky vám momentálně lítají sem a tam. Neumíte posedět na místě a stále běháte dokola. Jste nadšeni ze všeho, ale vlastně pro to nic neuděláte, protože se nakonec nebudete umět rozhodnout, co je pro vás správné. Blízcí z vás budou na mrtvici.

Rak
Vaši přátelé vás konečně seznámí s osobou, o které již delší dobu mluví, že by se k vám báječně hodila. Máte od toho velké očekávání a docela se i těšíte. Na seznámení se i dokonale připravíte, ale jste zklamáni. Daný jedinec vás ničím nezaujme.



Lev
Máte doslova nakupovací mánii. Naštěstí vám vaše momentální finanční situace nedovoluje úplně rozhazovat, takže nebudete kupovat úplné zbytečnosti, ale i tak už to trochu přeháníte. Věnujte raději čas něčemu smysluplnějšímu než jsou šílené nákupy.

Panna
Jste příliš často zaneprázdnění nějakými zbytečnostmi. Poměrně dost času věnujete poslední dobou sociálním sítím a zábavě na internetu. Začíná to však být znát na vašich osobních vztazích, ale i na osobnosti. Čím dál častěji chcete trávit čas doma.

Váhy
V zaměstnání se posunete o obrovský kus dál. Poslední dobou jste na sobě opravdu velice intenzivně pracovali. Snažili jste se vzdělávat, chodili na kurzy, školení a nyní konečně sklízíte zasloužené ovoce. Vedení si všímá i vaší přirozené autority.

Štír
Jste skvěle naladěni. Doma vše klape jak má a vy se konečně cítíte na to, že byste mohli udělat něco pro svou kariéru. Však už jste se rodině i studiu věnovali až až. Nyní je ideální čas své dovednosti někde zúročit a nasbírat potřebné zkušenosti.



Střelec
Poslední dobou vám nic neříká týmová práce. Raději si všechno necháváte jen pro sebe a chcete ukázat, co ve vás je. To sice šéfovi ukážete svou asertivitu i preciznost, ale znepřátelíte si některé kolegy. Navíc týmový duch je k vaší práci potřeba.

Kozoroh
V rodině jste velice oblíbeným členem. Všichni si k vám rádi chodí pro radu a také s vámi tráví čas. Nejste totiž konfliktní jedinec a umíte být na lidi kolem sebe velmi milí. Navíc si vážíte lidí a umíte jim to dát, podobně jako svou lásku, najevo.

Vodnář
Nebojte se vyjít ze své komfortní zóny a vyzkoušejte něco jiného. Příliš často myslíte na to, že se něco úplně nehodí, nebo co by na to řekli lidi. Uvidíte ale, že když se uvolníte a uděláte něco pro vás tak neobvyklého, že vám to udělá velkou radost.

Ryby
Po zdravotní stránce na tom tento týden nebudete dobře. Potrápí vás nějaký virus, který přitáhnou děti ze škol, či školek, nebo naopak partner z práce. Místo adrenalinového víkendu prožijete víkend v posteli a vaše domácnost bude jak po výbuchu.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.