Home - Články - Týdenní horoskop 10. - 16. února

Týdenní horoskop 10. - 16. února

vloženo 8. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 10. - 16. února

Není pochyb o tom, že nový týden bude patřit lásce. Čeká nás totiž Valentýn! To nejdůležitější o lásce se dozvíte v Láskohledu, ale osud si toho pro vás připravil víc než dost! Podívejte se budoucnosti na zoubek v novém týdenním horoskopu a užijte si už teď svou budoucnost!
sdílet článek na facebooku

Beran
S aktuálními změnami ve vašem životě se začínáte pěkně sžívat. To se dříve jevilo jako problém je pro vás nyní spíše zábavou. Je to vidět i na vaší psychice, že se vše obrátilo k dobrému. Vaši blízcí si této změny také všímají a jsou rádi za vás.

Býk
Poslední dobou jste plni emocí a ty ventilujete na povrch. Toužíte po lásce a obětí, a tak jste na svůj protějšek velice milí a často máte mazlivou náladu. Umíte však dát dostatečně najevo i jiné, než pozitivní emoce. Není radno vás momentálně naštvat.

Blíženci
Vedete harmonický rodinný život. Doma máte vše, po čem jste kdy toužili. Děti vám dělají radost, jste spokojeni s jejich úspěchy a váš protějšek vás obklopuje něhou a pozorností. Nemáte si na co stěžovat. Dokonce i v práci se blýská na lepší časy.

Rak
Nadřízený vám poslední dobou dává poměrně zbytečné úkoly. Víte, že takové drobnosti může vyřídit někdo s daleko menší kompetencí, přesto se tím musíte zabývat vy. Pomalu vás to přestává bavit. Od svého vysněného zaměstnání jste si představovali více.



Lev
Kolem vás pomalu, ale jistě krouží supy. Jsou připraveni se na vás vrhnout okamžitě, když se ukáže nějaká vaše slabost, či sebemenší klopýtnutí. Řeč je o vašich závistivých spolupracovnících, kteří by se rádi dostali na vaše místo a dělají pro to vše.

Panna
Není nad kamarádské vztahy. V poslední době jste si našli někoho, s kým si skvěle rozumíte a navzájem si radíte ve spoustě věcech. Jste rádi, že si konečně s někým můžete popovídat o důležitých věcech a probrat to, co vás opravdu baví. Jen tak dál.

Váhy
Člen vaší rodiny se poslední dobou chová dost nevhodně. Částečně jste se odcizili, protože jste každý šli svou osobitou cestou. To ale neznamená, že se může navážet do vašeho stylu života. Vy taky nikomu neradíte, co si má oblékat a jak vést svůj den.

Štír
Poslední dobou máte ze svého života opravdu radost. Domácnost i práci zvládáte levou zadní. Jste spokojeni se svými dětmi, skvěle si s nimi užíváte každou volnou chvilku a vedete i bohatý kulturní a společenský život. Však si to také zasloužíte.



Střelec
Velmi náročný pracovní týden vám bohatě vynahradí úžasně zábavný víkend, který vás dokonale uvolní. Najdete si čas na svou rodinu, či přátele a vyrazíte někam za nevšední zábavou. Činnosti, které pro vás nejsou tak běžné vás zcela pohltí a nadchnou.

Kozoroh
Stále častěji prodáte panice, že něco ve svém životě nestíháte. Jste sice stále v jednom kole, ale zaměřujete se jen na jednu část vašeho života. To není dobré pro vás a zejména pro vaši psychiku. Chtělo by to nějaký restart, který by vás nakopnul.

Vodnář
Máte před sebou období plné zvratů, ale i skvělých příležitostí. Nebojte se využít naplno všechno, co vám život nabízí. Budete mile překvapeni, jaké situace vám dokáže osud připravit a ještě příjemněji budete překvapeni ze svých adekvátních reakcí.

Ryby
Vylepšili se vám osobní a rodinné vztahy. Je pravda, že se poslední dobou opravdu snažíte a dáváte si moc dobrý pozor na to, co říkáte. To je možná důvod, proč nedochází k žádným hádkám. Taky váš partnerský život je nyní na cestě k lepším zítřkům.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.