Home - Články - Týdenní horoskop 24. - 30. leden

Týdenní horoskop 24. - 30. leden

vloženo 22. 1. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 24. - 30. leden

Díváte se do kalendáře a žasnete, jak to rychle utíká? Je to tak! Leden už je skoro za námi a rok 2022 v plném proudu. Daří se vám plnit vaše předsevzetí a znamenal pro vás nový rok také nový začátek? Pokud se všechno nevyvíjí podle vašich představ, nezoufejte! Rok bude ještě hodně dlouhý.

sdílet článek na facebooku

Beran
Hodně jste se poslední dobou snažili věnovat veškerou svou energii jistému projektu, ale nakonec to tak vypadá, že jste v tom sami. Nikdo jiný se vlastně nesnaží a spíš se kolem všeho šíří divná negativní atmosféra. To je pro vás hodně demotivující.

Býk
Konečně se vám podařilo získat pozornost někoho, o koho již delší dobu jevíte zájem. Nejedná se zas až tak o milostný zájem, ale prostě byste s tímto člověkem byli rádi v kontaktu, a co bude dál je jen ve hvězdách. Rádi se necháte překvapit.

Blíženci
Jste až příliš zaneprázdnění osobními, ale i pracovními záležitostmi, že vůbec nemáte čas na sebe a své koníčky. Už vás to začíná štvát, že si ani rodina neuvědomuje, že potřebujete čas jen pro sebe a stále vás něčím zaměstnávají. Máte toho dost.

Rak
Už je skoro konec ledna a vy se sami na sebe zlobíte, že se toho u vás nic moc nezměnilo. Možná na sebe jen máte vysoké nároky a nyní se vám je nepodařilo splnit. Nebuďte na sebe tak přísní, je teprve začátek roku, ještě toho máte hodně před sebou.


Lev
Máte kreativní náladu, a pokud se nemůžete vyřádit v práci, tak fantazii popouštíte hlavně v domácím prostředí. Možná se pustíte do větší, či menší přestavby bytu, či pořídíte nějaké nové dekorace. Výsledek bude opravdu nádherný a vy budete mít radost.

Panna
Doma vládne poslední dobou velice pošmourná a negativní atmosféra. Víte, že leden je velice depresivním obdobím a proto si musíte najít něco neotřelého, co bude celou rodinu bavit a oživí tak šedivé dny, ve kterých všem chybí sluneční teplo i svit.

Váhy
Potkali jste velice inspirativního člověka, který ve vás zažehl zájem o věci, o kterých jste si mysleli, že vás nikdy nebudou zajímat. Radost z nově nabytých zkušeností, ale i poznávání něčeho nového, je neskutečná a vy si užíváte tyto pocity naplno.

Štír
Vaše zdraví je u vás na prvním místě. Moc se vám nyní totiž nedaří a stále vás sužuje nějaká choroba. Už jste vyzkoušeli snad všechno, ale nemoc se vás drží jako klíště. Ležet doma vás už nebaví, býváte často otrávení a vylíváte si zlost na okolí.


Střelec
Trávíte nyní spoustu svého času venku v přírodě. Hned je vám líp na těle, ale i na duši. Na konci roku jste si řekli, že se sebou musíte něco udělat, ale mučení v posilovně vás vůbec nebaví. Je fajn, že jste si našli alternativu, která vás fakt baví.

Kozoroh
Kolegu v práci už nemůžete ani vystát, rozčiluje vás svými hloupými poznámkami, které nejsou vůbec legrační. Máte pocit, že i ostatní si začínají vaší nevraživosti všímat. Vám je to jedno, nebudete se přece přetvařovat, když máte s něčím problém.

Vodnář
Myslíte si, že doma je všechno v pohodě a vládne tam pohodová atmosféra. Nic víc vás nemůže vyvést z omylu, než to, na co tento týden přijdete. Budete z toho chvilku otřesení, ale nakonec se tomu rozhodnete postavit čelem a všechno rychle vyřešit.

Ryby
Dobrá nálada, kterou jste na začátku roku měli, vás rychle opustila. Máte pocit, že se vám nyní všechno tak nějak sype na hlavu. V práci toho máte hodně, doma nevládne moc příjemná atmosféra a celkově se po psychické a fyzické stránce necítíte nejlíp.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.