Home - Články - Láskohled 24. - 30. leden

Láskohled 24. - 30. leden

vloženo 21. 1. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 24. - 30. leden

Kozorozi, stagnace ve vztahu vás ubíjí, udělejte s tím něco! Nezadaní Lvi se naopak mohou těšit na velmi zajímavou příležitost k seznámení. A jak na tom budete v lásce Vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkali jste sice někoho velice zajímavého, ale konverzace dost vázne. Možná si neumíte navzájem projevit své emoce a bojíte se proto vyzradit na sebe něco víc, než byste chtěli.

Býk
I když se trápíte, tak si musíte říct, že každý konec je zároveň i novým začátkem. V životě je třeba posouvat se dál a nemyslet na minulost. Berte to jako příležitost pro změnu.

Blíženci
Konečně jste ve svém životě objevili někoho, kdo vám za to stojí. Jste najednou plni elánu a věříte, že se život celkově obrací daleko lepším směrem. Budoucnost vyhlížíte s radostí.

Rak
Dlouhodobé svazky čeká vyvrcholení jejich letitých problémů. Strašně dlouho jste některé věci zametali pod koberec a doufali jste, že vše se vyřeší samo. Nakonec tomu tak ale není.


Lev
Nezadaní Lvíčci mají tento týden velkou šanci potkat člověka, který je zaujme nejen vzhledem, ale i seriózním chováním. Přesně to totiž od svého potencionálního protějšku očekáváte.

Panna
V práci to jiskří. Všimli jste si, že po vás kolega pokukuje. Samozřejmě ani vám není úplně lhostejný, ale nechcete se pouštět do nějakých větších akcí. Máte se raději na pozoru.

Váhy
Snažíte se ze všech sil zachránit dávno skomírající milostný vztah. Nejsou vám lhostejné ty roky, co jste spolu prožili, ale i musíte uvědomit, že je třeba se v životě posunout dál.

Štír
Bojujete sami se sebou. Nejste přesvědčeni, jestli jste si vybrali dobře, na druhou stranu nechcete hned nový vztah zatracovat, protože věříte, že si každý zaslouží druhou šanci.


Střelec
Konečně jste poznali férového člověka, který se nebojí ukázat světu pravou tvář. Je pro vás hodně osvěžující stýkat se s někým, kdo je tolik upřímný. Hned víte, na čem vůbec jste.

Kozoroh
Váš vztah i za několik měsíců nikam nepokročil a vy jste stále na tom samém místě. To vás moc nebaví a nemáte rádi jakoukoliv stagnaci. Máte za to, že se protějšku do změn nechce.

Vodnář
Potkáte někoho z minulosti, a tak trochu si musíte přiznat, že protějšek vypadal opravdu dobře. Dokonce jste si vyměnili pár hezkých slov a vy nyní čekáte, zda se daný člověk ozve.

Ryby
Váš nový vztah se vyvíjí báječně a vy si připadáte jako ve snu. Skutečně vše je pohádkové a protějšek by vám snesl snad modré z nebe. Navíc se na něj můžete kdykoliv spolehnout.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.