Home - Články - Odhalte budoucnost s vykládacími kartami

Odhalte budoucnost s vykládacími kartami

vloženo 20. 1. 2022
čas čtení: 4 minuty

Odhalte budoucnost s vykládacími kartami

Kdo by nechtěl znát budoucnost. Pořídit si můžeme křišťálovou kouli, počkat si na věštecký sen, nebo si obstarat vykládací karty. A pozor nemusí být jenom jedny. Existuje jich totiž celá řada – například Tarotové, Keltské, Lenormand, Cikánské, šamanské, andělské nebo čakrové.

sdílet článek na facebooku

TAROTOVÉ KARTY jsou z hlediska výkladu nejznámější. Někteří tak nesprávně označují dokonce všechny vykládací karty. Sada obsahuje tzv. Malou a Velkou Arkánů, které dohromady čítají 78 karet. A protože Arkána je odvozeno od latinského arcanum – tajemství, pak právě tarot je ideální pro odhalování tajemství budoucnosti.

Odhalte budoucnost s pomocí KELTSKÝCH KARET

Keltské karty nebo také Tarot Keltských draků potěší znalce, protože až na výjimky představuje podobnou skladbu karet jako standardní tarot. Odlišuje se jen v názvech karet, kde se tradiční tarot rozchází s keltskou symbolikou.


Získejte učení indiánů s ŠAMANSKÝMI KARTAMI

S těmito kartami nebudete objevovat jenom budoucnost, ale mnohem více! Naučíte se dorozumět se zvířaty, objevíte prastaré archetypální symboly a učení stařešinů a navíc se vám může otevřít přístup k mocným energiím. Součástí karet je obvykle i kniha, která spoluutváří komplex zvaný „Šamanský kruh orla bělohlavého“. S těmito kartami tedy můžete nejenom nahlížet, co vás podle tajemného učení Indiánů čeká, ale odhalit i kouty vlastní minulosti.

Využijte zákona přitažlivosti s LÉČIVÝMI KARTAMI ARCHANDĚLA RAFAELA

Archanděl Rafael patří k andělům strážným a má dar uzdravovat. Je tu pro každého, stačí požádat a jeho rady se nám budou promítat do snů, tajemných znamení i promlouvat skrze naši intuici. Věštecké karty fungují jako spojení, jsou obdařeny energií rezonující se zákonem přitažlivosti. Každá otázka má svou energii a vždy k sobě dovedete přitáhnout přesně tu správnou kartu dávající odpověď. Způsob výkladu je založen na pythagorejské posvátné numerologii, matematicky přesné vibraci čísel a obrazů.


Spolehlivé CIKÁNSKÉ KARTY a LENORMAND

Tyto typy karet toho mají poměrně dost společného. Obojí představují, dalo by se říci, klasickou obrazovou symboliku významu karty. Jejich sady mívají třicet šest karet (u Cikánských někdy jen 32). Cikánské navíc obsahují název karty. U Lenormandu jsou hlavními kartami, od nichž se odvíjí výklad, Dáma a Pán a u Cikánských představují osobní karty Milenka a Milenec. K hlavním rozdílům patří, že význam karet Lenormand je ustálený, zatímco u Cikánských karet se mění spolu s jejich vyobrazením.

Uzdravte se barvami a symboly s ČAKROVÝMI KARTAMI

Čakrové karty jsou založeny na prastaré léčebné metodě prostřednictvím sledování symbolů a léčivé moci barev. Karty mívají obvykle kruhový tvar a jejich počet odpovídá počtu čaker – tedy sedmi. Někdy bývá doplněna sada i osmou, která přestavuje meditační stav. Karty se spíše než pro věštění budoucnosti používají pro odhalení přítomnosti. Především toho, která z našich čaker nepracuje, jak má. Zároveň se karty používají pro zahájení léčivého procesu. Oblíbené jsou například denní výklady, kdy nás zvolená karta provází celým dnem a ukazuje, kterou čakru je nyní třeba posílit. Posilujeme ji vizualizací, ale třeba i obklopením se barvou, která dané čakře náleží.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.