Home - Články - Týdenní horoskop 21. - 27. června

Týdenní horoskop 21. - 27. června

vloženo 19. 6. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 21. - 27. června

Každý by chtěl znát svoji budoucnost! Je to snazší, než by se mohlo zdát - stačí si jenom přečíst náš týdenní horoskop a zjistit, čemu se vyvarovat, a naopak do čeho se pustit po hlavě. Hodně štěstí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Úplněk, které nyní vstupuje do znamení Kozoroha, velmi intenzivně připomíná všem členům nebeského zvířetníku, jak je důležitá rodina a přátelé. Měli byste si vážit toho, že máte vedle sebe lidi, kteří vás mají rádi a vy se na ně můžete spolehnout.

Býk
Přívaly neskutečné energie střídají vlny obrovské a náhlé únavy. Potřebujete restart, který by vám ukázal směr, jak se sebou a svým tělem pracovat. Nějaká rada od odborníka by vám určitě přišla vhod a hlavně by vám do začátku mohla výrazně pomoct.

Blíženci
Nejste tento týden úplně ve své kůži. Nedokážete udržet pozornost a v práci je to jeden přešlap za druhým. Upřímně řečeno, šéf z toho není zrovna nadšený a trpělivost už mu dochází. Není všem dnům konec a brzy svou reputaci výrazně napravíte.


Rak
Ti z vás, kteří se chtějí pustit do nějakých investicí nebo uzavírání půjček, by měli tento týden zvýšit svou pozornost. Někdo se může pokusit vás negativně ovlivnit a nutit vám svůj názor. Nenechte sebou manipulovat a stůjte pevně za svým názorem.

Lev
Tento týden máte skvělé komunikační schopnosti, které umíte výborně využít. Pokud se rozhodnete smlouvat v některých finančních záležitostech, tak vězte, že budete naprosto nepřekonatelní. Obchodní talent v sobě rozhodně nezapřete a budete světoví.

Panna
Máte blízko sebe člověka, který velice touží po vaší lásce a stále se snaží vás zaujmout. Vy však momentálně vážný vztah nehledáte a spíše byste byli rádi za dobrého přítele, kterému byste se mohli bez obav svěřit se svými nemalými všedními starostmi.


Váhy
Budete mít tento týden tendence úplně dokončit nějaké resty ze své minulosti. Úplněk vstupující do znamení Kozoroha k tomu totiž cíleně vybízí. Už dlouho se chystáte na to, že si ve svém životě uděláte větší pořádek. Teď je k tomu ideální příležitost.

Štír
Vaše kariéra začíná strmě stoupat vzhůru. Daří se vám vše, na co sáhnete. Částečně za to může Úplněk, které je nyní v blahodárném vlivu Kozoroha a jeho síly se jen znásobují. Nebojte se využít této příznivé situace čistě jenom ve váš prospěch.

Střelec
Tento týden je jako stvořený k tomu, abyste se duchovně zaměřili na své vnitřní JÁ. Mohou vám k tomu pomoct například nějaké meditace. Letní Slunovrat hned v pondělí nastaví výbornou pozitivní atmosféru a bude přímo vybízet k nastolení pořádku v duši.


Kozoroh
Letní Slunovrat v Raku přináší do života spoustu změn a pro mnohé z vás to bude tento týden skutečně zlomové. Obzvlášť velké a nečekané záležitosti očekávejte v rodinném prostředí. Nyní je ideální čas k budování rodiny, zázemí, ale i plánování potomků.

Vodnář
Je třeba si v životě vytvořit jistý pořádek a začít na sobě pracovat. Už delší dobu přemýšlíte nad změnou životního stylu, a pokud se na to cítíte a věříte si, tak do toho. Máte k tomu skvělé předpoklady a Úplněk vám pomůže přeměnit sny ve skutečnost.

Ryby
Tento týden byste měli naplno využít léčivou energii, kterou vám přinese letní Slunovrat. Bude doslova mízou lásky, pozitivity a vnitřní spokojenosti, která vás donutí se zamyslet nad svým životem a budete toužit po nějaké výrazné a obohacující změně.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.