Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26.3.

Týdenní horoskop 20. - 26.3.

vloženo 18. 3. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26.3.

Víkend se blíží ke svému konci a zítra se opět musíte zapojit do pořádně roztočeného kolotoče dění ve vašem okolí. Bude se kolotoč otáčet na správnou stranu a vás čeká krásná jízda? Nebo budete pouze očekávat, kdy se zastaví? Čtěte, co vás čeká v týdenním horoskopu sestaveným profesionální astroložkou Chantal.

sdílet článek na facebooku

Beran
Začíná vám další skvělý týden, šťastní Berani. Zdá se vám to už jednotvárné? Ale je to tak! V pondělí ještě vaši hvězdnou konstelaci posílí Slunce a nastane nejlepší čas pro realizaci všech vašich nápadů. Hlavu máte plnou myšlenek, duši plnou lásky a harmonie, tak s chutí do všeho!

Býk
Stále se vám daří, na co sáhnete a štěstí se vám nevyhýbá, aktivní Býci! Rušný březen, dodávající vašim slovům a činům razanci a sílu, kulminuje ve vašem snažení v první polovině týdně. Ať už bude centrem vašeho zájmu práce, erotika nebo sport, půjde vám všechno od ruky!

Blíženci
Dobré dny ještě zdaleka neodcházejí, úspěšní Blíženci, právě naopak. Slunce ještě posílí snahu Merkura o zlepšení vašich časů, a tak můžete očekávat zvýšenou vitalitu, splnění snů, ještě lepší komunikativnost, a dokonce i podporu nebo protekci mužského pohlaví!

Rak
Hned v pondělí vám Slunce přinese více empatie a pochopení, a tak budete snáze chápat své okolí, uzavření Raci. Přesto se ale budete chtít konfrontacím i prostým kontaktům raději vyhýbat, zejména s dominantními osobami. Mars vám však stále dobíjí baterky a situaci odlehčí.



Lev
Vaše skvělé období pokračuje i v dalším týdnu. Merkur vám však kromě zvýšeného intelektu dodal i pěkně ohnivý jazýček a na ten pozor! V běhu krásných, optimistických i úspěšných událostí vám může vzrůst sebevědomí natolik, že byste se jím mohli někoho dotknout.

Panna
Porozumění, sympatie, sexappeal… to vše přináší nový týden ve zvýšené míře, spokojené Panny. Na poli milostném stále pokračuje nejlepší období v roce, a tak si užívejte naplno. Navíc v oblasti práce a financí je přáno dokonce změnám k lepšímu, a tak máte před sebou skvělé časy!

Váhy
Čeká vás týden jako na houpačce. Snažte se zachovat klid a chladnou hlavu, budete je potřebovat. Slunce vnáší do vašeho znamení výkyvy v náladách, vztazích, komunikaci i celkové pružnosti. Nejlepší, co můžete udělat, je počítat s tím a nenechat se příliš unášet nedorozuměními.

Štír
V posledních dnech zeslábla moc Merkura, který chránil vaši moudrost. Na povrch se dostává tvrdohlavost a neústupnost a ty mohou vaše okolí pěkně potrápit. Pokud je to možné, choďte často ven, ať může jarní slunce rozehřát led ve vaší duši a máte pochopení pro své blízké.



Střelec
Řada z vás se jistě věnuje, minimálně na amatérské úrovni, uměleckým disciplínám. Dobře děláte, akční Střelci! Jste tak kreativní, že i jen náznak stereotypu v práci vás ubíjí a potřebujete se vyjádřit. Navíc okolí na vaše sebevyjádření čeká, tak směle do toho!

Kozoroh
Venuše, Merkur a od pondělka i Slunce vás naplňují nedočkavostí! Tyto emoce mohou trochu rozkolísat vaši Kozoroží rozvážnost, a tak pozor! Raději všechny změny, tak jak jste zvyklí, proveďte až po řádném rozmyšlení a uvážení. Impulsivnost není vaší nejlepší rádkyní.

Vodnář
V posledních týdnech se vám daří lépe než obvykle, jste bystřejší a úspěšnější, ale pořád to ještě nebyl vrchol. V pondělí se k hvězdné sestavě vašich ochránců připojí Slunce, a to vás navíc napumpuje takovou vitalitou, že budete mít pocit, že nic není nemožné!

Ryby
Začínáte si všímat, jak se zvyšuje vaše důležitost v zaměstnání? Není už daleko doba, kdy budete doslova nepostradatelní. Snažte se, máte teď výborné komunikační schopnosti i trpělivost a poradíte si i s problémovými zákazníky. Můžete být odměněni povýšením!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.