Home - Články - Týdenní horoskop 18. - 24. duben

Týdenní horoskop 18. - 24. duben

vloženo 16. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18. - 24. duben

Horoskopy nám sice ukazují, co se stane v budoucnosti, ale jsou tu také proto, abychom si co nejlépe užili přítomnost! Užijte si ji právě teď s novým týdenním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou na vás dolehl smutek. Doufali jste, že se rok 2022 bude ubírat novým směrem, ale vypadá to, že budoucnost nevypadá úplně růžově. Východiskem je pro vás pozitivní mysl, ale také procházky do přírody, které vás přivedou na jiné myšlenky.

Býk
Máte před sebou náročné období plné vzdělávání, ale i náročných úkolů, které budete muset splnit. Obzvlášť v práci v některých záležitostech tápete a nemáte úplné proškolení. Nejhorší je, že za to nemůžete vy, ale vedení, které vám nedodalo podklady.

Blíženci
Přijde vám, že nic nestíháte a máte spoustu plánů, které byste rádi splnili, ale potřebovali byste, aby váš den měl víc než 24 hodin. Zejména v pracovní oblasti vám přijde, že vedení po vás chce stále víc a vy už nemáte na to splnit veškeré požadavky.

Rak
Potkali jste zajímavého jedince, který má na vás ve všech směrech pozitivní účinek. Snaží se vás motivovat a ukázat vám v životě nový směr. To se nedá říct o vašem protějšku, který je stále více línější, hledí si jen sebe a nic víc ho nezajímá.


Lev
Chodíte teď stále častěji do přírody a snažíte se myslet na příjemné věci. Hodně vám to pomáhá a snažíte se podobně motivovat i své kamarády a musíte si přiznat, že je to okouzlující, že nyní máte s přáteli tento společný zájem s pozitivním nádechem.

Panna
Není vám nyní moc do smíchu, stále častěji se potýkáte s nemocí někoho z rodiny a už vás to nebaví. Dokola je to to samé a žádné léky nezabírají. Nejedná se o nic vážného, ale přesto vám to v mnohém komplikuje život. Už chcete konečně někam vyrazit.

Váhy
Vaše peněženka nezažívá své nejlepší časy. Snažili jste se něco naspořit, ale momentálně se co nejvíce snažíte myslet na budoucnost a investujete do věcí, které vám dávají smysl. Nezbývá vám pak na drobnosti, kterými jste se chtěli trochu rozmazlovat.

Štír
Kolísá vám nálada stále častěji a doma kvůli tomu vládne dost negativní atmosféra. Vaše děti neví co se děje a protějšek je na vás stále víc naštvaný. Není to moc příjemné a raději byste se, pro váš vlastní klid, měli vyvarovat zbytečných hádek.


Střelec
Jaro na vás působí pozitivně a vy si tak užíváte slunných dní, ale i optimistické nálady, která sálá i ze všech lidí okolo. Přijde vám, že spousta lidí z vašeho okolí je najednou milejší a chovají se k sobě lépe. Vy tak zapomínáte na veškeré problémy.

Kozoroh
Společenské události berete momentálně útokem a snažíte se dohnat vše, co jste zmeškali. Navštěvujete galerie, s dětmi si užíváte ZOO, planetária, ale i nejrůznější výstavy. Máte totiž rádi, když je kolem rušno. Nudit se totiž ani v nejmenším neumíte.

Vodnář
Poslední dobou se cítíte dost unavení a dokonce se vám zdá, že váš pověstný elán už je dávno pryč. I když se snažíte udržovat se ve formě, tak máte stále častěji chuť se zachumlat pod deku a strávit den doma lenošením. To vám ale moc energie nepřidá.

Ryby
Finančně jste tak trochu vyprahlí a začínají vám chodit i nějaké upomínky. Rozhodně jste zažili i horší časy, ale i tak se necítíte moc příjemně a přemýšlíte, kde nějaké penízky ještě více ušetřit, nebo by možná bylo fajn podívat se po nějaké brigádě.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.