Home - Články - Láskohled 11. - 17. duben

Láskohled 11. - 17. duben

vloženo 8. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 11. - 17. duben

Dejte si předsevzetí, že se tento velikonoční týden nebudete stresovat kvůli záležitostem lásky. Čím více budete brát věci s nadhledem, tím lépe se vám bude dařit. A skutečně! Mnohým nezadaným hvězdy předpovídají velké šance na seznámení, a pokud jste zadaní, zvolněte ve svých požadavcích!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste momentálně ve vztahu velice spokojení. S partnerem si ve všem vycházíte vstříc, a dokonce i na poli milostném to klape jak má. Doufáte, že tato atmosféra doma vydrží dlouhodobě.

Býk
Snažíte se doma trochu uklidnit situaci. Váš protějšek na vás z nějakého nepochopitelného důvodu žárlí, i když jste mu k tomu rozhodně nedali žádný podnět. Trochu vás to uráží.

Blíženci
Doma nepanuje příliš dobrá nálada. Váš protějšek je stále víc a víc protivní a vy už ani nemáte náladu domáhat se toho, co se mu děje. Tak nějak si každý žijete vlastním životem.

Rak
Vyhýbáte se ve vztahu jakýmkoliv konfrontacím a raději vše řešíte v klidu, ale váš protějšek argumentuje až příliš agresivně a vám to vůbec nedělá dobře. Raději se klidíte z cesty.


Lev
Potkali jste protějšek snů. Nikdy jste si nemysleli, že ve svém věku potkáte někoho, kdo vám takto sedne a vy si budete užívat doslova každou chvilku společně stráveného času.

Panna
S novou známostí to zatím vypadá růžově. Ve všem jste si sedli a máte i hodně společných zájmů a i díky tomu nevázne ani komunikace, ale ani nápady na to, kam si zajít na rande.

Váhy
Vyrazte ven mezi lidi a seznamujte se, co se dá. Je zde totiž obrovská šance, že můžete potkat někoho, kdo za to opravdu stojí. Neodmítejte pozvánky kamarádu na společenské akce.

Štír
Čeká vás první rande s osůbkou, na které vám hodně záleží. Hodně se snažíte, aby vše dopadlo na jedničku a dáváte si záležet na důkladné přípravě. Vyberte si taky správné místo.


Střelec
Před svými kamarády a rodinou nyní tajíte svou novou známost. Není to kvůli tomu, že byste se nechtěli pochlubit, ale zejména nechcete zakřiknout skvěle se vyvíjející situaci.

Kozoroh
Dlouhodobé svazky nyní zažívají skutečnou harmonii. Se svým miláčkem jste doslova jedno tělo a jedna duše. Užíváte si jeden druhého a vytváříte si nejen doma romantickou atmosféru.

Vodnář
Konečně jste potkali někoho, s kým vám je dobře. Nejste si ale jisti, jestli máte oba stejný názor na společnou budoucnost, ale momentálně je vám dobře a tak nechcete nic řešit.

Ryby
Nový vztah se nevyvíjí úplně podle vašich představ. Ze začátku se zdálo, že všechno klape jak má, ale čím déle se znáte, tím více se mezi vámi objevují nepřekonatelné propasti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.