Home - Články - Týdenní horoskop 17. - 23. února

Týdenní horoskop 17. - 23. února

vloženo 15. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 17. - 23. února

Změňte vše k lepšímu dřív, než dorazí jaro! S novým týdenním horoskopem se připravíte na všechny radosti i nástrahy příštího týdne. Pak už bude záležet jenom na vás, jaké si z toho vezmete ponaučení! Věřte si a půjde to skoro samo!
sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden nebudete vědět, za co utratit víc peněz. Máte totiž extrémně rozhazovačnou náladu a vše se vám zdá potřebné. Vítr v peněžence však bude mít následky. Už koncem týdne poznáte, že jste si možná měli nechat nějakou malou zálohu pro jistotu.

Býk
Kolem vás se začne pohybovat člověk, který se vás pokusí nevybíravě svést. Nic by se nemuselo dít, kdyby si toho nezačali všímat vaši přátelé a kolegové a stanete se terčem jejich vtipů. Ze začátku se smějete s nimi, ale postupem času dostanete vztek.

Blíženci
V práci se toho teď na vás nahrne více. Máte však pocit, že to není nic, co byste nezvládli. Jste totiž úžasně pracovití a vedení si je toho velmi dobře vědomo. Však na vás kdekdo pěje chválu. Když se k vám tyto pochvaly dostanou, budete potěšeni.

Rak
Máte tento týden úžasnou odvahu. Nic pro vás nebude překážkou. Pokud budete chtít někoho pozvat na rande, nebudete čekat a uděláte to. V práci se nestydíte jít s kůží na trh a ukážete svoji pravou tvář. Budete asertivní a překvapíte tím všechny kolem.



Lev
Kolem vás je spousta obdivovatelů. Máte doslova magické charisma, které láká všechny osůbky v širokém okolí. Pozornost si zasloužíte, jste navíc skvělým společníkem a umíte bavit velkou společnost. Dejte si však pozor, ať nedáte důvod k žárlivosti.

Panna
Tento týden nemáte žádnou chuť do práce. Raději si o volné chvilce zalehnete do postele a budete si užívat novou knížku, či zkouknete oblíbený seriál. Hygge týden jen potvrdíte výletem do mrazivých hor, ale s příjemným dovětkem ve vyhřáté hospůdce.

Váhy
Překvapí vás sobecké chování někoho blízkého a bude to opravdu hraniční situace. Poslední dobou se obklopujete velmi pozitivními a vzdělanými lidmi a nejste zvyklí na trapné žabomyší války, na které jste byli zvyklí u bývalých kamarádů.

Štír
Snažíte se něco udělat se svým vzhledem. Nejraději byste úplně změnili image, ale začínáte pomalu. Již po malé změně se cítíte úžasně a hlavně sexy. Nový kousek z vás udělá ještě krásnějšího člověka. Vy jste však krásní i uvnitř, na to nezapomínejte.



Střelec
V rodině je atmosféra naprosto bez mráčků a vy si užíváte chvilky, které trávíte pohromadě. Protějšek má navíc skvělou náladu, tak se nebojte navrhnout doma nějakou změnu, po které již dlouho toužíte. Uvidíte, že se setkáte s poměrně pozitivní reakcí.

Kozoroh
Mnohdy nemáte pochopení pro lidi, kteří mají odlišné názory a výchovné metody jak vy sami. Dokonce občas máte potřebu dát svůj názor najevo. Raději si nechte své rady pro sebe, můžete se totiž setkat s vulgárními a mnohdy neadekvátními reakcemi.

Vodnář
Nebojte se dát najevo svému protějšku, že se vám něco nelíbí. Lidé vám nevidí do hlavy a co neřeknete, tak toho se nedočkáte. Možná se budete muset připravit na protesty, ale věřte, že nakonec dojdete ke spásnému a hlavně tolerantnímu kompromisu.

Ryby
Vaši kolegové jsou překvapení z vaší náhlé proměny. Máte totiž skvělou náladu a bez problémů přijímáte mnohdy nesmyslné rozkazy od šéfa, kterého mají všichni dost. Rozhodli jste se pro změnu práce a rozhodně si poslední dny nechcete dělat problémy.



 

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.