Home - Články - Týdenní horoskop 16. - 22. března

Týdenní horoskop 16. - 22. března

vloženo 14. 3. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 16. - 22. března

Začíná jaro! Začíná nová roční doba a také nové období vašeho života! To špatné nechte zamrzlé v zimních měsících, a to dobré ve vás nechte rozkvést jako louku plnou květů. Zhluboka se nadechněte a vykročte radostně vstříc lepší budoucnosti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás období plné nejrůznějších možností, které jen touží být uchyceny za pačesy. Tak moc dlouho neváhejte a snažte se objevovat své hranice. Nejen, že vás to bude bavit, ale naučíte se toho spoustu nového. Tak přijměte to, co vám život nabízí.

Býk
Máte tento týden spoustu naprosto úžasných nápadů. Však je umíte náležitě zúročit! Je vidět, že překvapení nebudou jen lidé okolo vás, ale doslova šokujete nějakým skvělým doporučením i vedení vaší firmy. Jste prostě ve skvělé psychické kondici.

Blíženci
Finanční sféra byla pro vás poslední dobou problematickou součástí vašeho života. Tento týden by mělo dojít k výraznému obratu k lepšímu. Konečně se vám podaří najít nějakou skulinku ve vašich výdajích, kde se dá ušetřit. Okamžitě toho využijete.

Rak
Zero-waste pro vás byl vždycky trochu oříšek. Snažíte se sice žít tak, abyste co nejméně zatěžovali naši matičku Zemi. Přesto jste pořád neměli dokonale ekologickou domácnost, která by vám vyhovovala. Nyní konečně narazíte na sympatickou poradnu.


Lev
Tento týden bude jako na houpačce. Obzvlášť v zaměstnání to bude pěkně divoké. Není divu! Změna dosavadního vedení s sebou nese i personální změny, ale i spousta dalších převratných obměn. Vytrvejte a neházejte flintu do žita. Budete za to odměněni.

Panna
Jistý člověk si nechává spoustu věcí jen pro sebe. Nedává najevo své emoce, ale zejména drží pod pokličkou jedno hrozivé tajemství, které ho ale vnitřně užírá. Sami se velmi trápíte jeho psychickým stavem a snažíte se mu ze všech sil pomoci.

Váhy
Kolem vás všichni padají jak hrušky, vy se ale zdravotně držíte. Máte silnou imunitu a o své tělo se umíte starat. Přesto se koncem týdne nebudete cítit moc dobře. Není divu, chřipka je sice na ústupu, ale první jarní paprsky jsou ještě daleko.

Štír
Máte před sebou velice šťastné období, které je plné lásky, ale i nových příležitostí. Snažíte se za každou cenu vyjít vstříc novému životu a změnám, které život přináší. Vše berete pozitivně a snažíte se z toho vzít jen to nejlepší. Jen tak dál.



Střelec
Necítíte se poslední dobou moc dobře po zdravotní stránce. Nejlepší by bylo, kdybyste si vzali pár dní volna a dopřáli si pořádný odpočinek. Za prvé si ho opravdu zasloužíte, ale také ho opravdu nutně potřebujete. Uvidíte, jak se vám okamžitě uleví.

Kozoroh
Rodinné vztahy jsou momentálně na bodu mrazu. Někdo vás pěkně naštval a vy nehodláte udělat první krok ke klidnému usmíření. Jste to totiž pravidelně vy, kdo urovnává hádky a pošramocené vztahy. Nyní na to nemáte ani trochu náladu a máte recht.

Vodnář
Očekávejte tento týden trvalé řešení vašich osobních nepříjemností. Vaše intimní záležitosti vás již dlouho trápili a dokonce vám začali zasahovat i do pracovní sféry. Však už bylo načase udělat za jistou kapitolou vašeho života velmi tlustou čáru.

Ryby
V práci se vám nadmíru daří. Jste totiž plni skvělých nápadů a do práce vstáváte doslova s radostí. Vedení je vašim pozitivním přístupem k práci nadšeno a povýšení na sebe nenechá dlouho čekat. Ve firmě rozhodně není nikdo, kdo by si to zasloužil víc.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.