Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. ledna

Týdenní horoskop 14. - 20. ledna

vloženo 12. 1. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. ledna

Nový pracovní týden klepe na dveře. Zjistěte, zda to v práci bude stát za to, nebo se budete každou chvíli dívat na hodiny, kdy konečně můžete jít domů! A co na vás chystají vaši nejbližší? Dopřejí vám příjemné chvilky, nebo je ve vzduchu hádka? Přečtěte si týdenní horoskop a nenechte se zaskočit.
sdílet článek na facebooku

Beran
Rozčilit vás tento týden může osoba z blízkého okolí. Možná se bude jednat o kamarádku, která vás slovně nepochopitelně napadne a vyčte vám věci, které jsou úplně mimo mísu. Je třeba se nad danou záležitostí povznést a nenechat se unést zlostí.

Býk
Občas máte pocit, že se na vás najednou vše nakupí a vy pak máte pocit bezmoci a nestíháte. Pravdou však zůstává, že pokud jste v časové tísni, tak pracujete mnohem lépe a mnohem efektivněji. Stres vás neotupí, naopak mobilizuje všechny vaše síly.

Blíženci

Nechcete si přiznat, že někdy potřebujete pomoc ostatních. Rádi si děláte věci po svém a spoléháte pouze na své fyzické a psychické vlastnosti. Pokud vám však někdo blízký nabízí svou pomoc, neodmítejte ji. Nakonec budete více než rádi za ulehčení.

Rak

Rozčilují vás někteří členové rodiny, s kterými se již nedá rozumně domluvit. Rozhovor se stále točí dokola toho samého a vy nevíte, jak z bludného kruhu ven. Obrňte se trpělivostí a uvědomte si, že všichni stárnou a už jim to nemyslí, tak jako dřív.



Lev
V polovině měsíce vás skolí nemoc, která vám překazí mnohé plány. Ať už se jedná o ty pracovní, či ty příjemnější osobní. Není však radno nemoc podceňovat, i když se nebude jednat o nic vážného. Nemoc by se mohla po čase vrátit v ještě větší síle.

Panna

Statečně bojujete v práci s kolegou, který vám neustále hází klacky pod nohy. Tolik pohodová atmosféra v práci se pomalu, ale jistě mění na nepřekonatelné dusno. Možná je načase popřemýšlet nad změnou zaměstnání. Harmonie v práci je k nezaplacení.

Váhy
Jste momentálně na vážkách. Přes svátky a jejich bujaré oslavili jste se seznámili se spoustou zajímavých lidí. Nyní se vám dvě z těchto osob dvoří a vy nevíte, komu dát přednost a s kým vyrazit na rande. Prostě jděte s tím, kdo vás více zaujme.

Štír

Oblast lásky je nyní poněkud upozaděna, protože máte úplně jiné starosti. Musíte vyřešit některé úřední záležitosti, vyřídit pracovní korespondenci, či jakékoliv jiné resty, které jste během svátků upozadili. Máte nejvyšší čas, proto to neodkládejte.



Střelec
Máte tento týden chuď na utrácení. Nejraději byste si pořídili něco pěkného na sebe, nebo prostě jen vyrazili do ulic a nakupovali jako smyslů zbavení. Nezapomínejte, že to po svátcích není moc dobrý nápad a vaše peněženka dostala pořádně zabrat.

Kozoroh
Nezadaní Kozorozi zbystřete, máte jedinečnou možnost potkat na tom nejneobvyklejším místě naprosto úžasnou osobu, kterou okouzlíte. Sympatie budou vzájemné a pozvánka na rande na sebe nenechá dlouho čekat. Směle vyražte do ulic s úsměvem na rtech.

Vodnář
Proplouváte životem v klidu a harmonii a překvapí vás máloco. Tento týden to však bude jinak. Ve vašem okolí se objeví situace, kterou budete muset urychleně vyřešit. Hvězdy už neprozrazují, zda se bude jednat o příjemnou záležitost, či právě naopak.

Ryby
Zrozenci Ryb se mohou tento týden konečně dočkat toho, na co již delší dobu netrpělivě čekají. Velké změny jsou na dosah a vy budete v centru jejich dění. Nenechte nic náhodě a pořádně se na tento poměrně náročný, ale zároveň úžasný týden připravte.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.