Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. září

Týdenní horoskop 13. - 19. září

vloženo 11. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. září

Raky čeká velmi příjemný týden. Nejlépe jej stráví ve společnosti blízkých a dařit se jim bude také v lásce. Naopak Vodnáři by měli očekávat týden hektický, proto by si měli najít také trochu času na odpočinek a dopřát si i malinko rozmazlování. Podívejte se, co čeká na Vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Dlouhodobě přemýšlíte nad jistou investicí a stále zvažujete své možnosti. Hlavně vám vadí, jak se vám každý snaží radit, i když tomu sám moc nerozumí. Nakonec se rozhodnete, že si raději veškeré informace dohledáte a sami se v tomto ohledu vzděláte.

Býk
Konečně se vám podařilo prorazit tam, kde se vám to nejvíce hodí. Jste skutečně na vrcholu blaha, že můžete ukázat, co ve vás vězí. Prožíváte velmi spokojené období, je to na vás vidět a momentálně se vám daří vše, na co sáhnete. To je přece úžasné.

Blíženci
Finanční sféra vašeho života se konečně začíná zlepšovat. Našli jste si super práci, která vám sice nepřináší nějaké závratné miliony, ale začít se nějak musí, a hlavně vás to baví. Začínáte být samostatní a brzy se vám podaří si i penízky našetřit.

Rak
Potkáte zajímavou osobu, která vás v mnoha směrech bude velmi inspirovat. Hodně se od ní naučíte a jednou budete děkovat osudu, že vám tohoto jedince přivál do cesty. Postupem času zjistíte, že vám tento člověk předal daleko víc, než jen svou moudrost.


Lev
Poslední dobou se potřebujete v něčem vzdělávat. Jste plni otázek a zvědavosti, a tak se přihlásíte hned do několika vzdělávacích kurzů. Je skvělé, že takhle myslíte i na duševní stravu, ale postupem času přestanete stíhat a dostanete se do stresu.

Panna
Bohužel se vás doma nikdo neptá na názor, pokud se jedná o finanční záležitosti. Daná osoba má totiž svou hlavu a je velmi tvrdohlavá. Ani by vám to tolik nevadilo, pokud by se pokaždé něco nestalo a vlastně by celkem dost neprodělal. To se vám nelíbí.

Váhy
Některé záležitosti se vám vymknou kontrole. Jste totiž plni zlosti a nespokojenosti a máte logicky potřebu to nějak ventilovat. Určitě by vám pomohl nějaký diář, kde si budete psát jen pozitivní věci. Uvidíte, jak se mnohé ve vašem životě zlepší.

Štír
Mars, jenž tento týden vstupuje do Vah, přinese změny zejména v rodinném životě. Budete trochu více otevření světu a vaše komunikační schopnosti se rovněž zlepší. To je skvělá zpráva zejména pro rodinné vztahy. Ty zažijí velký boom a že bylo načase.


Střelec
Tento týden se zlepší vaše finance. Konečně získáte práci snů, nebo v dosavadní práci dostanete přidáno. To je skvělá zpráva. Po čase si budete moct dovolit ty krásné věci, po kterých tak toužíte. Rozhodně se ale nedáte na nějaké výrazné utrácení.

Kozoroh
Hvězdy osudu vám tento týden radí, že byste měli obnovit vztahy se starými kamarády, ale rovněž byste si měli nalézt přátele nové. Měli byste celkově vést společenštější život a nevěnovat veškerý svůj čas jen práci a rodině. Musíte myslet i na sebe.

Vodnář
Rodinná situace je na vás trochu moc. Poslední dobou jste se dozvěděli jisté věci o některých členech rodiny a máte z toho divný pocit. Navíc vás někdo do těchto problémů zatáhl a vy máte pocit, že daným lidem musíte pomoct. Přitom se vás to netýká.

Ryby
V práci se toho na vás poslední dobou sesypalo opravdu dost a situace se už zdá být neúnosnou. Hlavně vám vadí, že váš šéf dělá, jakože se nic neděje. Musíte udělat něco radikálního. Buď požádejte o zvýšení platu, nebo o někoho, kdo vám bude v práci po ruce.

|<< < 798 | 799 | 800 | 801 | 802

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.