Home - Články - Týdenní čínský horoskop 28. ledna. - 3. února

Týdenní čínský horoskop 28. ledna. - 3. února

vloženo 27. 1. 2019
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 28. ledna. - 3. února

Konfucius říkával, že jediná omezení, která v lidských životech existují, si klademe my sami. Nenechte se ničím omezovat a dobře se na nový týden připravte s novým čínským horoskopem! Dozvíte se v něm, jak na tom budete po zdravotní i profesní stránce nebo jak se vám bude dařit v lásce!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Jak budou vypadat poslední lednové dny zrozenců Krysy? Hvězdy vybízí, abyste namasírovali nervy, protože je v zaměstnání budete potřebovat. Vyhněte se citově vypjatým výstupům. Raději vypjaté chvíle rozdýchejte a teprve v klidu… ČTĚTE VÍCE!

Buvol

Na konci měsíce se spolehněte výhradně na sebe. Od přírody patříte mezi neohrožená stvoření a nejinak tomu bude i v závěru ledna. Použijte své buvolí rohy a sejměte všechny překážky, které se před vámi objeví. Jupiter nabádá, abyste se… ČTĚTE VÍCE!

Tygr

Tygři se tentokrát budou zuby nehty bít za pracovní štěstí. Kamenem úrazu je nedostatečné ohodnocení vašich profesních výsledků. Pokud se s vámi nadřízení odmítají bavit o zvýšení mzdy, porozhlédnete se po možnostech, jaké se vám skýtají na… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ještě než únor převezme vedoucí žezlo, mohou se Zajíci těšit na zlepšení atmosféry v partnerském vztahu. Aniž byste se museli přehnaně snažit, povede se vám setřást potíže, s nimiž jste se potýkali dlouhé dny či týdny. Navíc hvězdy nechávají… ČTĚTE VÍCE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Drak
Na konci měsíce se dřívější nepřízeň uklidňuje a vy cítíte, jak žilami prostupuje vitalita a dobrá nálada. Vyzařuje z vás vnitřní spokojenost, takže k sobě lákáte stejně naladěné osoby. Není divu, že je o vás ohromný zájem jak v lásce, tak… ČTĚTE VÍCE!

Had

Zkuste po vzoru svého zvířecího patrona shodit starou kůži a spolu s ní se zbavte i všech negativních vzpomínek. Minulost nezměníte, můžete se z ní jen poučit nebo inspirovat. Přelom měsíce nabízí spoustu lákavých příležitostí a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň

Milí Koně, poslední lednové dny přinesou chuť prožít něco netradičního. Vrozená nátura vám nedovolí sedět na místě. Potřebujete žít naplno a rozšiřovat své obzory. Nadšení do všeho nového je znát ze soukromé i pracovní sféry. Jediné, co by vám… ČTĚTE VÍCE!

Koza

Jak začne druhý měsíc roku pro vás, milé Kozy? Na pracovním poli počítejte s hektickým programem i nevrlým naladěním spolupracovníků. Mnohdy si řeknete, že je čas rozhlédnout se po lepším působišti. V takovém případě spolehněte na… ČTĚTE VÍCE!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Opice

O vynikajících organizačních schopnostech Opic není pochyb. Díky nim funguje v zaměstnání všechno na výbornou, jen milostný život může trochu pokulhávat. Drahá polovička vystrkuje růžky a snaží se častěji prosazovat své zájmy, na což… ČTĚTE VÍCE!

Kohout

Nepatříte mezi zaryté podporovatele zimních měsíců. Aktuálně to vypadá, že počítáte v kalendáři, kolik dní zbývá do jara. Zkuste tohle období přečkat díky aktivitám, které zahřejí na těle i na duši. Kromě lásky doporučují hvězdy i… ČTĚTE VÍCE!

Pes

Hlavu vzhůru, milí Psi. Čínský rok zasvěcený vašemu znamení sice pomalu spěje do finále, ale jak to tak vypadá, to nejlepší máte teprve před sebou. Nezapomenutelné chvíle slibuje vesmír v lásce. Singles si nestaví žádné limity a klidně… ČTĚTE VÍCE!

Vepř

Také zrozenci Vepře si na konci měsíce oddechnou. Po sérii rodinných konfrontací oceníte, že se domácností rozhostí mírová atmosféra. Okolí má dokonce pocit, že se vám podařilo najít tajný recept na rodinnou pohodu. Je to hlavně tím, kolik… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.