Home - Články - Tři věci, které vám karty nikdy neřeknou

Tři věci, které vám karty nikdy neřeknou

vloženo 10. 1. 2023
čas čtení: 4 minuty

Tři věci, které vám karty nikdy neřeknou

Karty umí neuvěřitelné věci, ale existuje pár věcí, na které byste se jich raději ptát neměli. Na tři ošemetné typy otázek se od karet nikdy nedočkáte odpovědi. Které to jsou a proč?

sdílet článek na facebooku

Smrt a délka života

Nikdy se neptejte karet kdy zemřete, kolik let se dožijete nebo jak dlouho budou žít vaši blízcí. Na tento typ otázek karty zásadně neodpovídají a pokud si nějakou kartu stejně vytáhnete, žádnou smysluplnou odpověď z ní nevyčtete.

Proč je tomu tak? Délka našeho pozemského života není předem určena. To, jak dlouho nakonec budeme žít a jakým způsobem ze světa odejdeme, ovlivňuje naše karma. Karmu si vytváříme my sami prostřednictvím svých činů v minulých i v tomto životě, ale nikdy není pozdě změnit ji k lepšímu!
Karty vám sice mohou říct, že vám hrozí nehoda nebo zdravotní potíže, nikdy ovšem neřeknou, že zemřete. Dokonce i obávaná tarotová karta „Smrt“ ve skutečnosti znamená vzdát se něčeho, aby se uvolnil prostor pro nové začátky – nikoliv skutečnou smrt.

Zajímavé je, že narození dítěte je úplně jiný případ. V tarotu existuje hned několik karet, které ji mohou věštit. Jsou to zejména karty „Slunce“ a „Císářovna“. Pouze vytažení jedné z těchto karet však k vyvěštění narození potomka nestačí, jde o kontext celého výkladu – takže je to trochu komplikovanější, ale jde to.


Vaše svobodné rozhodnutí

Lidé se velmi často ptají karet, jak se mají rozhodnout. Je to logické, zajímá nás, jak se budou věci vyvíjet, jestliže zvolíme jednu nebo druhou cestu, a právě karty jsou při rozhodování skvělým pomocníkem.
Karty vám však mohou „pouze“ říct, jaké jsou dva možné výsledky, pokud uděláte to nebo ono. Neřeknou vám, co nakonec uděláte, jak se rozhodnete – to je totiž jen a pouze na vás! Člověk má svobodnou vůli, přestože okolnosti, které nás v životě potkávají, jsou dílem osudu a karmy. To, jak s nimi naložíte je však na vás!
Neptejte se tedy, jak dopadnou věci, které závisí od vašeho rozhodování! Pokud třeba uvažujete o odchodu ze zaměstnání, ale nikdo vás nevyhazuje, neptejte se, jestli odejdete – je to totiž jen na vás!
Můžete se však zeptat, jestli dostanete nějakou lepší příležitost – a podle toho se pak rozhodnout!

Otázky ze zvědavosti

Napadlo vás někdy, že účinnost výkladu karet by se dala ověřit tím, že jim položíte otázku, na kterou znáte odpověď? Rozhodně nejste sami! Jenomže takhle to nefunguje!
Karty mají svou vlastní „duši“ a nenechají ze sebe dělat hlupáka. A to i v případě, že vám dělá výklad někdo jiný, kdo netuší, že na danou otázku znáte odpověď. Karty to zkrátka vědí.
Když se ptáte na věci jen tak ze zvědavosti, obvykle si vytáhněte karty, které dohromady nedávají žádný smysl. Velmi často vychází karta „Blázen“, která v této souvislosti znamená, že otázka není rozumná. Karty jednoduše umí odhalit všechno!

Vaše kartářka Helga

Autor článku

|<< < 662 | 663 | 664 | 665 | 666 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.