Home - Články - Tarotový horoskop pro rodinu a domov

Tarotový horoskop pro rodinu a domov

sdílet článek na facebooku
vloženo 4. 5. 2015

Tarotový horoskop pro rodinu a domov

Chcete vědět, jaký bude váš rodinný život ve druhé polovině jara? Náš tarotový horoskop vám to prozradí!



Beran

Karta Královna pohárů vám věští příjemné a harmonické chvíle strávené v rodinném kruhu. Zútulňování vašeho domova vás bude bavit a bude pro vás velmi naplňující. Své blízké budete zahrnovat projevy lásky a náklonnosti, někdy možná až příliš, tak se nedivte, když to některým příbuzným bude připadat snad až příliš sentimentální.
Ve vaší domácnosti bude v tomto období převládat ženský princip – jemnost, něha, péče a klidná atmosféra. Někdejší rivalita mezi členy rodiny zmizí, protože pochopíte, že mnohem důležitější je, že se máte rádi. Zlepší se hlavně vaše vztahy s matkou, babičkou nebo dalšími ženami ze starší generace vaší rodiny. Muži budou v tomto období hrát v rodině spíše druhé housle a to nejdůležitější bude v ženských rukách.
S příbuznými si navzájem budete hodně pomáhat, kdykoliv to bude ve vašich silách. To vám bude dělat velkou radost a budete za to moc vděčni. Do značné míry budete iniciátory vzájemné pomoci a spolupráce právě vy, platí to hlavně pro ženy narozené ve znamení Berana, pro pány v menší míře.

Býk

Karta Sedm mečů vám věští, že ve vaší rodině se objeví problémy s nedostatkem vzájemné důvěry a podezíravostí. Pod vlivem okolností si už nebudete jisti, kdo to s vámi myslí dobře a kdo se vás snaží jenom využívat, aniž by vám to později oplatil. Bude složité se orientovat v zamotané situaci a spletitých vztazích, proto se budete spoléhat v první řadě sami na sebe.
Věřit jenom sobě se vám sice docela osvědčí, ale velmi rychle pochopíte, že je to poměrně těžká cesta. V některých věcech vám dosud rodina hodně pomáhala, teď to budete muset nějak zvládnout sami. Procvičíte si svoji samostatnost a taky vynalézavost, ale nebude to to pravé ořechové.
Vy sami však teď rodinnou situaci nezměníte, takže lepší bude počkat si na ten správný čas a zatím se o žádné reformy nesnažit. Prozatím si vystačíte se svými vlastními silami, i když někdy budete stejně mít pochybnosti, jestli náhodou nejednáte na něčí úkor. S rodinnými vztahy je to totiž komplikované – znamenají tak velkou provázanost, že jen stěží budete moct říct, že jste na své rodině naprosto nezávislí. Ale vždyť to ani není potřeba!

Blíženci

Karta Dva meče vám věští, že ve vašem rodinném životě budou dva protichůdné názory a by se mezi nimi budete potřebovat rozhodnout – nebo mezi nimi alespoň najít rovnováhu. Když o tom přemýšlíte, nejsou zde žádné jasné argumenty – obě možnosti mají své pro i své proti. Jediné, co vám zůstává, je spolehnout se na své pocity a intuici, ale i v tomto případě budete s konečným rozhodnutím hodně otálet.
Je dost možné, že dostanete nevděčný úkol přiklonit se na stranu jednoho ze dvou znepřátelených táborů. Budou na vás naléhat, ale vy se budete snažit být diplomatičtí. Vaší tajnou zbraní bude natahování času a odkládání rozhodujících kroků. Budete přitom tajně doufat, že časem se hrany sporu obrousí a obě strany se usmíří. Nejste daleko od pravdy – ale nebude to hned! Vy sami se na problém budete dívat spíš nestranně, nebudete v něm nijak zvláště osobně zaangažovaní. To ostatní se budou snažit vás do toho vtáhnout. Pocit odpovědnosti vůči rodině vám však neumožní vymlouvat se, tak se pokusíte alespoň vnitřně si od toho zachovat určitý odstup.



Rak

Karta Císařovna patří mezi nejkrásnější a nejpříznivější karty pro rodinný život. Věští totiž mateřskou lásku, domov plný hojnosti a krásy, hluboké a něžné city. Věští vám, že vás čeká období plné harmonie a rodinného štěstí, které nebude nic narušovat. V rodinném kruhu se budete cítit skvěle a budete intenzivně vnímat lásku, která mezi vámi je. To vás bude nabíjet novou tvořivou energií, a tuto energii budete dále rozdávat svým blízkým.
Ve vaší rodině budou teď mít klíčovou roli ženy – v rolích matek, pečovatelek a láskyplných tvůrkyň domácí pohody. Můžete očekávat zlepšení svého vztahu s matkou a nalezení vzájemného většího porozumění. Račice, které jsou samy matkami, se více sblíží se svými dětmi. A v případě, že se na rodičovskou roli teprve chystáte, má pro vás Císařovna skvělou zprávu – nadcházející období bude velmi příznivé pro otěhotnění, úspěšný průběh těhotenství a bezproblémový porod! Možná také přivítáte děťátko v širším rodinném kruhu – například neteř, synovce nebo vnouče.

Lev

Karta Devět pohárů vám věští rodinné štěstí a spokojenost, vaše touhy budou naplněny a budete se cítit velmi spokojeně. Tato karta radosti vám přináší velmi příznivé vyhlídky, co se týče všech rodinných záležitostí. Problémy se vyřeší a všechno bude v pořádku – tedy, alespoň navenek!
Někde uvnitř totiž budete vy i vaši příbuzní cítit, že je zde něco, o čem by se nemělo mluvit, co by se nemělo vytahovat na světlo světa, protože to může probudit nějaký spor. Ale naštěstí se nikdo nebude snažit to nějak řešit – pouze budete tušit, že tyto otázky se ještě v budoucnu mohou objevit, že to není definitivně zažehnáno. Ale vašemu nynějšímu štěstí to bránit nebude. Dávejte si ovšem pozor, ať se rodinná spokojenost nepromění pouze na pozlátko, ať spolu udržujete hlubší vztahy a rozumíte si opravdu na hlubší lidské úrovni. Tarot totiž věští, že vás to bude svádět k tomu, abyste si pouze spolu užívali dostatek a hojnost, abyste společně utráceli a dělali si radost věcmi, které si koupíte – nezapomínejte přitom na hlubší sounáležitost!

Panna

Karta Osm holí vám věští, že v rodinných a domácích záležitostech se bude všechno vyvíjet velmi rychle a půjde to příznivým směrem. Věci, které se dlouho nemohly pohnout z místa, se najednou dají do pohybu a přinesou vám pozitivní vyhlídky. Váš osobní život bude plný neustále proudící energie a věci se budou neustále měnit.
Komunikace uvnitř vaší rodiny bude probíhat hladce a spolu s blízkými se nadchnete pro společnou věc. Díky vzájemné spolupráci pak bude velmi snadné vaše sny a přání uskutečnit – to, co jste si vy sami dlouho přáli, se díky nečekané spolupráci ostatních stane velmi rychle skutečností! Značnou roli v těchto rychlých změnách budou hrát podněty zvenčí. Něco přesvědčí a nadchne vaše příbuzné, nebudete to vy, ale vnější síla která bude hrát ve váš prospěch.
Dejte si jen pozor na to, ať některé věci až příliš neuspěcháte. Vývojem situace budete tak nadšeni, že budete ochotni dělat velké změny, ale všechno má svůj čas, tak ho nepředbíhejte – přijde sám, a to již velmi brzo. Možnosti pak budou mnohem širší a nebudete se nad tím muset tolik zamýšlet.

Rodinný tarot
Naší žhavou novinkou je Rodinný tarot. Pomůže Vám při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje takovým či onakým zopůsobem.


Váhy

Karta Čtyři hole vám věští rodinné úspěchy a příznivé období, kdy se dořeší a uzavřou staré problémy. Budete mít spoustu důvodů k radosti a nabije vás to novou energií. Ve vašem rodinném životě konečně pocítíte stabilitu, kterou jste potřebovali, a harmonii, takže se doma budete cítit skvěle. K pocitu spokojenosti přispěje i úspěšné vyřešení bytové situace, i v tomto směru získáte jistoty a budete vědět, s čím můžete počítat. Je dost možné, že budete v nejbližší době zvát své přátele na oslavu kolaudace.
Tarot předpovídá vaší rodině prosperitu, ale nejen v materiální a finanční sféře. Mnohem důležitější bude, že vaše společné snažení o určité věci vám přinese své ovoce, a že se z toho budete moct společně radovat. Úspěchy vás nabijí optimistickou energií i do budoucna, protože to znamená, že je velká šance, že i další věci se povedou hladce, a že má smysl se o ně snažit. Budete si užívat zasloužené štěstí a úspěchy, jen u toho nezapomínejte na budoucnost a nato, že pořád lze mít nové ambice a posunovat se dále kupředu.

Štír

Karta Pět pohárů vás upozorňuje na možnost příchodu krize v rodinných vztazích. Objeví se určité drobné nezdary, které budete špatně snášet, i když se nebude jednat o nic zas tak vážného. Z nějaké příčiny si to však budete brát hodně k srdci a občas dokonce budete mít pocit, že je všechno ztraceno a nic nemá smysl. Budete totiž mít sklon přehlížet všechny ostatní věci, které se vám na domácím poli daří a vycházejí.
Je dost pravděpodobné, že nějakou dobu budete osamělí a budete se cítit opuštěně – možná se bude jednat o skutečné fyzické odloučení rodiny, ale možná půjde pouze o odloučení vnitřní, o nějaké nedorozumění, které vás bude od sebe navzájem vzdalovat. Nemusí to ani být dlouhá doba, ale bude se vás to velmi dotýkat.
Bude to pro vás sice z osobních důvodů náročné, ale snažte se podívat na věci optimističtěji. Věřte svým přátelům, kteří vám budou říkat, že pořád ještě máte hodně důvodů k radosti a ke spokojenosti. Život už je takový, že občas se něco nepovede, ale lepší bude netrápit se s tím zbytečně dlouhou dobu.

Střelec

Karta Osm pohárů vám věští zvláštní období v rodině – budete mít potřebu být nějakou dobu sami a srovnat si věci v hlavně, než se pustíte do dalších rodinných aktivit nebo do dalšího zvelebování svého bydlení. Budete trochu pochybovat o některých věcech, kterými jste se doposud zabývali, protože se někdy nebudete moct ubránit pocitu, že to nemá smysl a nikam to nevede.
Zřejmě vás bude lákat cestování, které pro vás teď bude určitým typem úniku od neutěšené situace doma a v rodině. Nevíte, kam bude váš rodinný život dále směřovat a o co vlastně má smysl se snažit, a tak se budete chtít nějak rozptýlit a načerpat nové inspirace. Vyjet si na nějakou dobu do neznámých končin je dobrý nápad, osvěží vás to a pomůže vám to podívat se na věci z jiného úhlu pohledu. Zkuste však odolat pokušení udělat tlustou čáru za minulosti a vzdávat všechno, co máte rozdělané. Chce to jen podívat se na věci s odstupem, není nutně hned definitivně rezignovat. Některé záležitosti se musí očistit od negativních energií, a pak zas bude všechno v pořádku. Počkejte si na to.

Kozoroh

Karta Měsíc vypovídá o vašich sklonech ke snění a k velmi romantickému pohledu na otázky rodiny a domova. Upozorňuje vás však na to, že některé vaše romantické sny jsou zřejmě pouze iluzemi a mají jen velmi malou šanci uskutečnit se v reálném světě. Můžete si to představovat a malovat si krásné představy, ale dejte si pozor, ať vás pak nečeká tvrdý návrat do reality.
Ve vašem vnitřním světě nejspíš vnímáte některé členy vaší rodiny jinak, než jací ve skutečnosti jsou. Je to poměrně snadné a pochopitelné – již odmalička například máme všichni sklon si idealizovat své rodiče, ale podobný problém se může objevit i v dospělosti. Když však budete vidět pouze věci, které chcete vidět, bude to stát v cestě skutečně hlubokému porozumění s vašimi blízkými. Nezůstávejte žít ve světě nostalgických vzpomínek, ale zkuste se více přiblížit těmto lidem, které možná znáte méně, než si myslíte. V oblasti bydlení budete mít pocit, že se vám nedaří splnit si své sny. Nevzdávejte to však, protože úspěch se již blíží a nakonec vás velmi příjemně překvapí!

Vodnář

Karta Tři meče vás upozorňuje na komplikované období v rodinném životě. Budete se kvůli něčemu trápit a hodně nad tím přemýšlet, ale to bude spíš na škodu než k užitku. Hlavou už totiž nic nového v této záležitosti nelze vymyslet, všechno, co jste potřebovali vědět, už víte. Klíč k řešení situace se ukrývá v srdci, ale tomu nelze poroučet. Když vás někdo zklamal, jen stěží se k němu budete umět hned chovat vlídně. Minimálně k tomu budete potřebovat určitý časový odstup!
V nejbližší době počítejte s tím, že budete čelit několika rodinným sporům a roztržkám. Setkání dvou nebo tří různých názorů se neobejde bez drobných nedorozumění, ale ani bez emocí. Je to normální, občas se to stane v každé rodině, není potřeba to vidět zbytečně černě. To však nic nezmění na tom, že vás vzniklá situace bude mrzet.
Štěstí, spokojenost a novou energii teď hledejte spíše mimo domov – mezi přáteli, v práci a podobně. Netrapte se kvůli věcem, které nemůžete změnit, čas to vyléčí, za nějakou dobu bude opět všechno v pořádku a spory se urovnají.

Ryby

Karta Královna mincí vám věští, příjemný, spokojený a naplňující rodinný život. Po materiální stránce se vám bude dařit a budete si moct dovolit pořídit do svého domova všechno, co budete potřebovat. O nějaký luxus příliš nestojíte, ale bude skvělé, že si budete moct dopřát hojnost všeho, co je nezbytné k pohodlí a bezproblémové existenci.
V rodinných vztazích bude převládat velkorysost, spolehlivost a laskavá péče. Váš rodinný a domácí život vám přinese příjemný pocit stability a bezpečí – přesně to, co potřebujete. Důležitou roli ve vaší rodině budou hrát hlavně ženy, právě ony budou tou sílou, která se bude nejvíce podílet na nefalšovaném rodinném štěstí. Pro ženy ve znamení Ryb to znamená velmi zodpovědnou, ale zároveň příjemnou roli moudré hospodyňky a štědré hostitelky, ostatní si vás za to budou vážit.
Důležité je, abyste se o své bohatství a hojnost dovedli podělit se svým okolím – nejen s nejbližšími příbuznými, ale i s těmi vzdálenějšími, nebo s přáteli. Čím víc totiž člověk dává, tím více nakonec dostane!

TOUŽÍTE PO MIMINKU? Kdy otěhotníte? Odpovím vám, zavolejte mi! Kartářka Zdeňka. Zavolejte mi na 906 701 701 nebo mi napište SMS ve tvaru SMS ZDENKA a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.